- 21 Kasım 2017
- 28.700
- 124.353
- 598
- Konu Sahibi Atesbocegii
Benim başıma hiç gelmedi. Çünkü böyle abazalarla muhabbete girmem bile.Sizin de başınıza geldi mi böyleleri?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim başıma hiç gelmedi. Çünkü böyle abazalarla muhabbete girmem bile.Sizin de başınıza geldi mi böyleleri?
olayın güvenmesiyle hiç bir alakası yok maalesefNormalde kolay kolay instagram dmlerine cevap veren biri değilimdir ama iki gün önce biri denk geldi, cevap verdim. Kendimi bilen biri olduğum için taviz vermem böyle konularda. Klasik sorular, neleri seversin, nelerden hoşlanırsın... Karşımdaki kişiye kendimden çok bahsetmem, öylesine muhabbet işte... Tabii ki karşımdaki kişi boş muhabbet yaptığı an bitiririm. Bahsettiğim kişiye "yeni tanıştığın birine ne zaman güvenirsin?" diye sorduğumda "çook zor" demişti. Sonra pek de öyle olmadığını anladım. Bendeki samimiyeti görerek benim güvenilir biri olduğumu düşünerek beni evine davet ediyor, ben pek yemek yapmasını bilmem gelip yemek yapar mısın diyerek. İki günde nasıl bir samimiyet yakaladı ve ne ara güvenilir biri olduğumu düşündü çok merak ediyorum. Aynı soruyu ona yönelttiğimde "ben anlarım merak etme" diyor. "Konuştuğun kişi ben değil bir başkası olsa ona da aynı tekliflerde bulunurdun" diyorum, "senin güvenilir biri olduğunu bilmesem böyle konuşur muydum seninle" diyor. Böyle bir talepten rahatsız olduğumu dile getirince de sadece yemek için söylemiş yanlış anlaşıldığı için özür diliyor. Midemi bulandırıyor bu tarz erkekler. Sizin de başınıza geldi mi böyleleri?
Böyle kişileri okudukca boşanma aşamasında olduğum ex e geri dönesim geliyor.Bu tiplerden değil diye seçmiştim kendisini zaten.Normalde kolay kolay instagram dmlerine cevap veren biri değilimdir ama iki gün önce biri denk geldi, cevap verdim. Kendimi bilen biri olduğum için taviz vermem böyle konularda. Klasik sorular, neleri seversin, nelerden hoşlanırsın... Karşımdaki kişiye kendimden çok bahsetmem, öylesine muhabbet işte... Tabii ki karşımdaki kişi boş muhabbet yaptığı an bitiririm. Bahsettiğim kişiye "yeni tanıştığın birine ne zaman güvenirsin?" diye sorduğumda "çook zor" demişti. Sonra pek de öyle olmadığını anladım. Bendeki samimiyeti görerek benim güvenilir biri olduğumu düşünerek beni evine davet ediyor, ben pek yemek yapmasını bilmem gelip yemek yapar mısın diyerek. İki günde nasıl bir samimiyet yakaladı ve ne ara güvenilir biri olduğumu düşündü çok merak ediyorum. Aynı soruyu ona yönelttiğimde "ben anlarım merak etme" diyor. "Konuştuğun kişi ben değil bir başkası olsa ona da aynı tekliflerde bulunurdun" diyorum, "senin güvenilir biri olduğunu bilmesem böyle konuşur muydum seninle" diyor. Böyle bir talepten rahatsız olduğumu dile getirince de sadece yemek için söylemiş yanlış anlaşıldığı için özür diliyor. Midemi bulandırıyor bu tarz erkekler. Sizin de başınıza geldi mi böyleleri?
Belki de düzgün erkeği yanlış yerde arıyorsunuzdur.Yok çok şükür gözüm açık. Sadece böylelerini gördükçe düzgün erkek bulma inancımı yitiriyorum hepsi böyleyse yandık
Aynen ya
İnsan hiç değilse bir İtalyan yemeği öğrenir. Makarna salata yapar.
Hem ayağına çağırıyor, hem yemek yap diyor, sabahada kalk bir evi süpür diyecek heralde
Benim de en midemi bulandıran tek yaşadığımdan dolayı senin ev de bi kahve içelim mi? Sorusuydu sanki benim evim cafe. Ki benim konuştuklarımla genel de iş ortamında tanışırdım hiç cevap vermeden engellerdimNormalde kolay kolay instagram dmlerine cevap veren biri değilimdir ama iki gün önce biri denk geldi, cevap verdim. Kendimi bilen biri olduğum için taviz vermem böyle konularda. Klasik sorular, neleri seversin, nelerden hoşlanırsın... Karşımdaki kişiye kendimden çok bahsetmem, öylesine muhabbet işte... Tabii ki karşımdaki kişi boş muhabbet yaptığı an bitiririm. Bahsettiğim kişiye "yeni tanıştığın birine ne zaman güvenirsin?" diye sorduğumda "çook zor" demişti. Sonra pek de öyle olmadığını anladım. Bendeki samimiyeti görerek benim güvenilir biri olduğumu düşünerek beni evine davet ediyor, ben pek yemek yapmasını bilmem gelip yemek yapar mısın diyerek. İki günde nasıl bir samimiyet yakaladı ve ne ara güvenilir biri olduğumu düşündü çok merak ediyorum. Aynı soruyu ona yönelttiğimde "ben anlarım merak etme" diyor. "Konuştuğun kişi ben değil bir başkası olsa ona da aynı tekliflerde bulunurdun" diyorum, "senin güvenilir biri olduğunu bilmesem böyle konuşur muydum seninle" diyor. Böyle bir talepten rahatsız olduğumu dile getirince de sadece yemek için söylemiş yanlış anlaşıldığı için özür diliyor. Midemi bulandırıyor bu tarz erkekler. Sizin de başınıza geldi mi böyleleri?