Yemek yapma sorunumuz

gitmekgerekbudiyardan

Çay soğumasın, Ahmet Kaya susmasın
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
235
120
18
34
Kızlar bişey soracam,simdi benim eşim önce babası ve kardeşleriyle beraber çalışıyordu,sonra amcasının yanına geçti maaşıyla çalışıyor şimdi. Fakat babasıyla mallar ortak hala....
Ayrı yerlerde yani. Biz de evimize taşınıyoruz az kaldı,daireler ayrı bina aynı.
Oraya gidince, her hafta biri yemek yapacakmış . Yani şöyle ; bi hafta ben,bi hafta eltim,bi hafta kaynanam gorumcemler..
Bende düşününce eşim orda değil ve yemeyecek o zaman niye yapayım ki diyorum,ama sonra hepsi bana yüklenecek diye çekiniyorum. Eşim de yap ne olacak ki çok zorlanmazsin dedi. Yok desem tabiki kimse zorlayamaz beni ama hepsi bana tavır alacak bende ne yapayım diye sormak istedim sizlere.
Kendinizi benim yerime koyup yorum yapın lütfen,eski konularimi okumak isteyenler okuyabilir belki daha kolay olur yorum yapmak. Bi düzeltme yapiyim, yemeği kayinbabam ve kayinlarimin çalıştığı iş yerine yapicaz onlar gelip alacak..

kocam orda degilse kimseye bisey yapmam net

ne alakası var ya yapmayın eşiniz orada çalışmıyor hoş çalışsa bile ayda bir hafta bilmem kaç kişiye öğle yemeği yapmak kolay mı
hiç anlamam böyle koca kazanlarda evdeki kadına yemek yaptıranları
koca adamlar beslenme sorunu halledebilir ya herkes evden getirsin ya peynir ekmek gibi aperatif şeyler yesinler ya dışarıda yesinler

Sizin esiniz orda calismiyor ama ordan size bir gelir olucak mi peki eger oda yoksa istemeleri yanlis size bunu kim soyledi siralamada oldugunuz kesin mi
Ben sevaba giriyim becerikliyim yaparimda buyukluk bende kalsin diyebilecek bi insansan yap ama boyle dusunmek zorunda da degilsin ki ben olsam ben yapmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…