- 18 Nisan 2013
- 387
- 301
- 103
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
Bir yemekçi alamıyorlar mı işyerlerine öff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş yerinde mallar ortakmış eğer o satılan mallardan yada yapılan işlerden para alınacaksa yapın.Kızlar bişey soracam,simdi benim eşim önce babası ve kardeşleriyle beraber çalışıyordu,sonra amcasının yanına geçti maaşıyla çalışıyor şimdi. Fakat babasıyla mallar ortak hala....
Ayrı yerlerde yani. Biz de evimize taşınıyoruz az kaldı,daireler ayrı bina aynı.
Oraya gidince, her hafta biri yemek yapacakmış . Yani şöyle ; bi hafta ben,bi hafta eltim,bi hafta kaynanam gorumcemler..
Bende düşününce eşim orda değil ve yemeyecek o zaman niye yapayım ki diyorum,ama sonra hepsi bana yüklenecek diye çekiniyorum. Eşim de yap ne olacak ki çok zorlanmazsin dedi. Yok desem tabiki kimse zorlayamaz beni ama hepsi bana tavır alacak bende ne yapayım diye sormak istedim sizlere.
Kendinizi benim yerime koyup yorum yapın lütfen,eski konularimi okumak isteyenler okuyabilir belki daha kolay olur yorum yapmak. Bi düzeltme yapiyim, yemeği kayinbabam ve kayinlarimin çalıştığı iş yerine yapicaz onlar gelip alacak..
Ewet ortaklar zaten bu sebeple benim de yapmami istiyorlarİş yerinde mallar ortakmış eğer o satılan mallardan yada yapılan işlerden para alınacaksa yapın.
Yani eşiniz oradan aylık yıllık vs para alacak o zaman yapın derim sonuçta çalışma yok ama parasını alacaksa yapılmalı.Ewet ortaklar zaten bu sebeple benim de yapmami istiyorlar
Bi iki kre kotu yapin istemezlr ztn cocugunuz varsa onu bahane edin felan ama tabi yapsaniz sevaptr yani 3 hafta bir anca size gelicek sorun ckarmayin muhakak eltiniz sorun cikarir sizde aradan ckmis olursunuz yada mesguliyet bulun kayit yaptirin herhangi bir kursa isinize yariycak kurs olsn onla ugrasn sizden talep edemezlrEwet ortaklar zaten bu sebeple benim de yapmami istiyorlar
ya açıkcası çok tuhaf.Bende hiç yapma taraftari değilim kızlar,hatta eşim geçen gün ben orda yokken herkesin icinde bu konu açıldığında,bizim evde iş yerine yemek yapılmayacak demiş. Benim haberim yok böyle konuştuğundann. Bugün gorumcrm gelip sordu kardeşim öyle dedi mi diye, Ona da eltim söylemiş,o yapmazsa bende yapmam demiş, bende haberim yok sorarım esime bu konu hiç konusulmadi AramıZda dedim. Esime sordum evet konuşuldu ve yengemin gelip söyleyeceğini de tahmin etmistim dedi. Boş boş konuşmasinlar dedi,daha ortada bisey yok tartışmışlar dedi,bende şunu bil o zaman ben yapmam istersen size yaparim sizin dükkana dedim,bi arkadaş ben eşime de yapmam demiş ya o da pek bi rahat,ne demek eşime de yapmam..