Yemek yapma sorunumuz

Baştan tavrını koy bencede sonradan yapmam dersen ne söylersen söyle hep seni kötüleyecekler çünkü rahatları bozulacak hiç alıştırmadan kimse kusura bakmasın kendi evime ne yapacagimi bilmezken onca insanların yemek sorumlusu olmak istemiyorum düşün keyifsiz hasta olursunuz Allah muhafaza etsin yada dışarı çıkıp dolanmak istersin hep eve gidip yemek yapmak zorunda kalıcaksın yok alış-veriş erzaklar biter hadi koş markete vs hiç uğraşma ağrısız başını ağrıya sokma kimbilir uyanık kv ,eltin hepten üzerine atar yok halsizim sesini çıkartamazsın çıkartsan kötüleyecekler boşver onlar senin rahatını düşünmemiş sadece kendilerine göre ayarlamışlar bana senin yerinde olsam nemi yapardım ben bu Oyunlarınıda ayarlarınıda bozar eline verirdim enayi yok karşılarında

Sizin hiçbir kârınız olmayacak bu işten. Eşiniz de yemeyecek.. Ne diye sizi kullanmalarına izin veriyorsunuz? Ben olsam yapmazdım banane onların yiyeceği yemekten

Ne alaka sen niye yapacakmış sın yapma işinmi yok, yapamam beceremiyorum ben öyle şeyler de çık işin içinden

Ne alaka sen niye yapacakmış sın yapma işinmi yok, yapamam beceremiyorum ben öyle şeyler de çık işin içinden

Bende hiç yapma taraftari değilim kızlar,hatta eşim geçen gün ben orda yokken herkesin icinde bu konu açıldığında,bizim evde iş yerine yemek yapılmayacak demiş. Benim haberim yok böyle konuştuğundann. Bugün gorumcrm gelip sordu kardeşim öyle dedi mi diye, Ona da eltim söylemiş,o yapmazsa bende yapmam demiş, bende haberim yok sorarım esime bu konu hiç konusulmadi AramıZda dedim. Esime sordum evet konuşuldu ve yengemin gelip söyleyeceğini de tahmin etmistim dedi. Boş boş konuşmasinlar dedi,daha ortada bisey yok tartışmışlar dedi,bende şunu bil o zaman ben yapmam istersen size yaparim sizin dükkana dedim,bi arkadaş ben eşime de yapmam demiş ya o da pek bi rahat,ne demek eşime de yapmam..

Kızlar bişey soracam,simdi benim eşim önce babası ve kardeşleriyle beraber çalışıyordu,sonra amcasının yanına geçti maaşıyla çalışıyor şimdi. Fakat babasıyla mallar ortak hala....
Ayrı yerlerde yani. Biz de evimize taşınıyoruz az kaldı,daireler ayrı bina aynı.
Oraya gidince, her hafta biri yemek yapacakmış . Yani şöyle ; bi hafta ben,bi hafta eltim,bi hafta kaynanam gorumcemler..
Bende düşününce eşim orda değil ve yemeyecek o zaman niye yapayım ki diyorum,ama sonra hepsi bana yüklenecek diye çekiniyorum. Eşim de yap ne olacak ki çok zorlanmazsin dedi. Yok desem tabiki kimse zorlayamaz beni ama hepsi bana tavır alacak bende ne yapayım diye sormak istedim sizlere.
Kendinizi benim yerime koyup yorum yapın lütfen,eski konularimi okumak isteyenler okuyabilir belki daha kolay olur yorum yapmak. Bi düzeltme yapiyim, yemeği kayinbabam ve kayinlarimin çalıştığı iş yerine yapicaz onlar gelip alacak..
İş yerinde mallar ortakmış eğer o satılan mallardan yada yapılan işlerden para alınacaksa yapın.

Ewet ortaklar zaten bu sebeple benim de yapmami istiyorlar
Bi iki kre kotu yapin istemezlr ztn cocugunuz varsa onu bahane edin felan ama tabi yapsaniz sevaptr yani 3 hafta bir anca size gelicek sorun ckarmayin muhakak eltiniz sorun cikarir sizde aradan ckmis olursunuz yada mesguliyet bulun kayit yaptirin herhangi bir kursa isinize yariycak kurs olsn onla ugrasn sizden talep edemezlr

Ben gerçekten böyle saçma şey duymadım.
Bunun parayla alakasını da kuramadım. Para ortaksa ortak bir bütçe yapsınlar madem yemek için, bir yerle anlaşsınlar, her gün yesinler çeşit çeşit yemeklerini. Ya da iş yerine yarım günlüğüne falan bir hanım alsınlar sadece yemek işleri için.
Ayrıca o eşime de yapmam diyen arkadaşınızı da hiç yadırgamadım ben. Yapmaz yapmaz. Kimse - çocuksuz bir ev hanımı dahi olsa - eşinin iş yerindeki öğle yemeğini de yapmak zorunda değil bence, içinden gelen yapar, gelmeyen yapmaz.

Bende hiç yapma taraftari değilim kızlar,hatta eşim geçen gün ben orda yokken herkesin icinde bu konu açıldığında,bizim evde iş yerine yemek yapılmayacak demiş. Benim haberim yok böyle konuştuğundann. Bugün gorumcrm gelip sordu kardeşim öyle dedi mi diye, Ona da eltim söylemiş,o yapmazsa bende yapmam demiş, bende haberim yok sorarım esime bu konu hiç konusulmadi AramıZda dedim. Esime sordum evet konuşuldu ve yengemin gelip söyleyeceğini de tahmin etmistim dedi. Boş boş konuşmasinlar dedi,daha ortada bisey yok tartışmışlar dedi,bende şunu bil o zaman ben yapmam istersen size yaparim sizin dükkana dedim,bi arkadaş ben eşime de yapmam demiş ya o da pek bi rahat,ne demek eşime de yapmam..
ya açıkcası çok tuhaf.
işyeri çalıştırıyorlar kaç kişiler.
bi tabldot firmayla anlaşamıyorlar mı.günlük getirilir yemekleri.
bi çözemediniz şu yemek işini::))
niye illa ki evdeki kadınlar yapacak yemeği
anlamadım ki bu ısrarı

Back
X