- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar ben de öyleyimHerkes bu konuda zaman zaman zorlanır ama bende ciddi bir sorun var arkadaşlar.4 yıllık evliyim ama son bir kac aydır yemek yapmamak için türlü numaralardayim.normalde yemek yapmak benim icin bir terapiydi.ve cokta iyi yemek yapardim.bazen sinir basıyor neden diyorum bu illaki benim gorevim.ha esim uzun boylu yemek yapmasada elinden geleni gerekince yapar ama gerekince.suda varki yemek olmayinca yani ben bu duzeni bozunca esim bozuluyor gercekten dusunsenize evde yemek yok.sizce neden boyle ve bunu nasıl alabilirim.bu arada çalışıyorum memurum.çok yoğun bir isim yok ama kendimce yoruluyorum.bir cocugum var.bilmiyorum ne olacak böyle.
Valla Bacim bende istemiyorum da napacan işte mecburiyet....Herkes bu konuda zaman zaman zorlanır ama bende ciddi bir sorun var arkadaşlar.4 yıllık evliyim ama son bir kac aydır yemek yapmamak için türlü numaralardayim.normalde yemek yapmak benim icin bir terapiydi.ve cokta iyi yemek yapardim.bazen sinir basıyor neden diyorum bu illaki benim gorevim.ha esim uzun boylu yemek yapmasada elinden geleni gerekince yapar ama gerekince.suda varki yemek olmayinca yani ben bu duzeni bozunca esim bozuluyor gercekten dusunsenize evde yemek yok.sizce neden boyle ve bunu nasıl alabilirim.bu arada çalışıyorum memurum.çok yoğun bir isim yok ama kendimce yoruluyorum.bir cocugum var.bilmiyorum ne olacak böyle.
Esinin boyuyla olayin ne ilgisi varHerkes bu konuda zaman zaman zorlanır ama bende ciddi bir sorun var arkadaşlar.4 yıllık evliyim ama son bir kac aydır yemek yapmamak için türlü numaralardayim.normalde yemek yapmak benim icin bir terapiydi.ve cokta iyi yemek yapardim.bazen sinir basıyor neden diyorum bu illaki benim gorevim.ha esim uzun boylu yemek yapmasada elinden geleni gerekince yapar ama gerekince.suda varki yemek olmayinca yani ben bu duzeni bozunca esim bozuluyor gercekten dusunsenize evde yemek yok.sizce neden boyle ve bunu nasıl alabilirim.bu arada çalışıyorum memurum.çok yoğun bir isim yok ama kendimce yoruluyorum.bir cocugum var.bilmiyorum ne olacak böyle.
Hortlak konu ama okuduğumdan anladığım sözkonusu olan uzunluk eşinin boyu değil, eşinininde yemek konusunda yardımcı olduğu ama öyle kapsamlı ayrıntılı yemekler olmadığıEsinin boyuyla olayin ne ilgisi var![]()
Yine bi konuyu hortlatmissiniz sagolun
Her türlü hzmetci oluyoruz bence herkes ole dusunuyor kadınlar bile ozellkle kv ler :)Mağara hayatının başları;
Erkek avlanmaya çıkmış, elinde kocaman bir geyik.
Hazırla da yiyelim demiş kadına. O günden beri kadınlar eldeki erzakla yemek yapayım diye uğraşıp duruyor. :)
Ama şimdi koşullar farklı; herkes çalışıyor, kadın da erkek de. Eve yiyecek alan sadece erkek değil. Genelliyorum şimdi.
Yani haklısınız. Bir de üzerine eline sağlık, sende bugün yoruldun, yarın da hazır bir şeyler yiyelim denmezse orada işler üzücü bir hâl alıyor.
Evlenmeden önce kadın, evlendikten sonra hizmetçi mi oluyoruz anlamadım.
Ben böyle söyleyince eşine hizmet etmek hizmetçilik mi diyenler olabilir keza evli değilim.
Ortak hayat, müşterek çocuk, eşit haklar. Bunu savunuyorum. Dolmuşum kusura bakmayın.
Soran oldu ise özür dilerim fakat göremedim. Hani kullanılmış kapak tekrar kullanılmaz derler ya. Evde kapak mi bulunduruyorsunuz sürekli?Tercih sizin tabi. Yine de denemeden karar vermeyin diye önerebilirim. Piştiği an kavanozlandığı için ilk günkü tadında tüketebilirsiniz. Deneyin, beğenmezseniz sürdürmezsiniz
Herkes bu konuda zaman zaman zorlanır ama bende ciddi bir sorun var arkadaşlar.4 yıllık evliyim ama son bir kac aydır yemek yapmamak için türlü numaralardayim.normalde yemek yapmak benim icin bir terapiydi.ve cokta iyi yemek yapardim.bazen sinir basıyor neden diyorum bu illaki benim gorevim.ha esim uzun boylu yemek yapmasada elinden geleni gerekince yapar ama gerekince.suda varki yemek olmayinca yani ben bu duzeni bozunca esim bozuluyor gercekten dusunsenize evde yemek yok.sizce neden boyle ve bunu nasıl alabilirim.bu arada çalışıyorum memurum.çok yoğun bir isim yok ama kendimce yoruluyorum.bir cocugum var.bilmiyorum ne olacak böyle.
Hahaha ne bilim ben kisayim ya kiskandim kocasini ellaamHortlak konu ama okuduğumdan anladığım sözkonusu olan uzunluk eşinin boyu değil, eşinininde yemek konusunda yardımcı olduğu ama öyle kapsamlı ayrıntılı yemekler olmadığı![]()
bende 'mevsim yaz' filan yazmışlar. dışarı bakıyorum
Meğer havalar normal, konu eskiymiş
bu arada ''eşim uzun boylu yemek yapmayı.........'' demiş kastettiği boy uzunluğu değil![]()
Ben de boy ne alaka diyordumbende 'mevsim yaz' filan yazmışlar. dışarı bakıyorum
Meğer havalar normal, konu eskiymiş
bu arada ''eşim uzun boylu yemek yapmayı.........'' demiş kastettiği boy uzunluğu değil![]()