Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende firinda yapiyorum ve temizliyorum aynen . 1 saatte ocak temizleme seansim var onuda unutmayalimbazen mercimek corbasi taşıyor.
Ooooofff
O soru yokmu
O soru beni deli edio bende karsilik olarak ne yapayim dedigimde bilmem demiyor muuu. E soyle biseler bilmem aşkım yaaaa
Alcam bende duduklu. 3lt bize yeter. Olmuyor boyle ya. Taze fasulye et met pismesi acisindan lazim kesinlikle.
Baligi nasil pratige döktün acabaaaaaaaaa
O küçük tüpü 9 aydir falan alıcaz herhalde bizdeBalığı değil temizliği pratiğe döktüm diyelim
Önceden kızarttıktan sonra çok detaylı uğraşırdım. Şimdi yağçözü komple püskürtüp biraz bekleyip silip geçiyorum. Aspiratör de dahil..
Kokunun kaynağı temizlenince geri kalan yerler çabuk havalanıyor..
He bir de bazen balığı balkonda küçük tüpte kızartıyoruz. Yere bir şey serince yağ sorunu da çok olmuyor..![]()
O küçük tüpü 9 aydir falan alıcaz herhalde bizde
O küçük tüp varya o küçük tüp
Ya yeni nesil hep boyle tembel mi?
Sarma sariyorum bak. Cokta guzel oluyor haa. Ama sonra boynum ağrıyor fitik var boynumda.
Dolmada yapiyorum. Pastada. Borekte ama hazir yufkadan.
Yagcoz evet. Cok guzel urunlerde cıkmış. Hemen halloluyor. Ama ocak siyahsa eger... gecen diyorumki insallah bozulur bu ocak. Beyaz alcam çünkü.![]()
Ne iyi esin var senin arkadasim ne guzel benimki bir tost yapar baska da yok bir de piknige gidersek mangal gerisi yok.Ben deeeee
Nefret ediyorum ya her gün ne yenecek diye
Hep de eşim yapıyor işten gelip
Yere vuruyorum benOooooofffff
Benim kaynana verior bana o kışlık domateslerden. Beni deli ediyor açana kadar kaşıkla asagisindan ittiriyorum havasi fiss edio bikac defada bıçakla yardı esim. Esim de söylemesi ayıp sığır gibidir o bile açamamıştı bikac defa..
O domatesler beni cok geriyor evin heryeri kavanoz ama yerken hic öyle degil nankörlük galiba![]()
O kadar yemegi nerde sakliyosun? Hangi yemekler mesela?Domatesi sevmiyorsanız birşey diyemem ama kaşınıyorsa eldiven kullanabilirsiniz belki.
Yemeklerde ise bahsettiğim yöntem benim için vazgeçilmez. 2 haftadır evimde tadilat var mesela. Ben daha bir kap yemek yapmış değilim. Sürekli kavanoz açıyorum:) Yorgunken, hastayken, bebek varsa, dışardan geç gelindiyse, telefon muhabbeti uzun sürdüyse, ansızın misafir geldiyse hep kurtarıcımdır, müthiş kolaylıktır benim için kavanoz yemekleri:)
O kadar yemek değil aslında. Biz çok yemek tüketen bir aile değiliz. Zaten kalabalık da değiliz. Öyle her gün 3-4 çeşit yemekle sofra kurulmaz bizde. Eşim bu aralar şehir dışında mesela, kızımla bana 1 kavanoz iki gün gidiyor. Yemeklerden ne vardı derseniz, mesela yayla, tarhana, mercimek çorbası; sebzelerden patlıcan, kabak( sulu yemek olarak, dolma değil); baklagillerden nohut, kuru fasulye, yeşil mercimek, ayrıca orman kebabı, bezelye falan vardı. Kusura bakmayın, tek tek yemek saydım ama fikir olsun diye:)O kadar yemegi nerde sakliyosun? Hangi yemekler mesela?
Neden biliyormusunuz bunu çok önemli bir iş olarak gördüğünüziçin. Bırakın ya bazen oturun bi yumurtayla geçiştirin bazen tahinli salata yapın yiyin valla hem az yemek sağlıklı hem de sürekli sürekli ne yapacam diye düşünmek hiççç bana göre deil. Çalısıyoruz zaten. Ha guzel yemekler de yaparım ama yalnızca canım istediğinde o da haftada dördü geçmez....
3 çeşit emek nedir ya israf israf. Zevk almamaya bakmak gerek öle zevkle üç çeşit yersek göt göbek nolurİşte ben :)
canım isterse yaparım 4-5 çeşit. Bugün yemek günüm; derim. Yemek yapma hevesimi alırım.
Yoksa insan her türlü doyar.
hele 3 çeşit yemek.. beni fazlasıyla aşıyor![]()
Bicak sakat cidden ben korkuyorumYere vuruyorum benen guvenli yontem benimki
bicak filan sakat
Eğer evlenipte ev temizlik bulaşık yemek ütü kadının üstündeyse zaten bildiğin bu hizmetçilik oluyor ama hersey eşitse biri bulaşık biride yemek yaparsa olmaz tabi esinde yardım etmesi lazımMağara hayatının başları;
Erkek avlanmaya çıkmış, elinde kocaman bir geyik.
Hazırla da yiyelim demiş kadına. O günden beri kadınlar eldeki erzakla yemek yapayım diye uğraşıp duruyor. :)
Ama şimdi koşullar farklı; herkes çalışıyor, kadın da erkek de. Eve yiyecek alan sadece erkek değil. Genelliyorum şimdi.
Yani haklısınız. Bir de üzerine eline sağlık, sende bugün yoruldun, yarın da hazır bir şeyler yiyelim denmezse orada işler üzücü bir hâl alıyor.
Evlenmeden önce kadın, evlendikten sonra hizmetçi mi oluyoruz anlamadım.
Ben böyle söyleyince eşine hizmet etmek hizmetçilik mi diyenler olabilir keza evli değilim.
Ortak hayat, müşterek çocuk, eşit haklar. Bunu savunuyorum. Dolmuşum kusura bakmayın.
Benim eniştemde işten gelince yemek yapıyor kardeşim bebekle ilgileniyor hatta adam kek bile yapiyor kalkıpta esinden beklemiyor demiyor sen çalışmıyorsun ben çalışıyorum hatta kaynanasida oğlum yapar diyor bende başta sizin gibi düşünüyordum o çalışıyor diye ama yapan yapiyor yine bu bahane yaniYapmayabilirsınız, eşiniz iki yumurta kırar yer sonra usanmaya başlar ilgisiz kaldığını farkeder vs vs mesela o da çalışmak zorunda değil böyle gider bu, bazı şeyleri yapmak durumundayız.
Her gün her gün olmaz böyle...arada bir menemen yapar yer de adam çalışmış yorulmuş bir zahmet önüne iki kap yemek koyalım, mesela bnde çalışıyorum bazen yapamadığımda o yapar ama çoğunlukla ben yapıyorum, ikram da diyebilirsin görev de, gocunmamBenim eniştemde işten gelince yemek yapıyor kardeşim bebekle ilgileniyor hatta adam kek bile yapiyor kalkıpta esinden beklemiyor demiyor sen çalışmıyorsun ben çalışıyorum hatta kaynanasida oğlum yapar diyor bende başta sizin gibi düşünüyordum o çalışıyor diye ama yapan yapiyor yine bu bahane yani