• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yapmaktan nefret ettim...

geceperisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
341
43
68
Kayseri
Arkadaslar 10yillik evliyim.esimle hala yemek konusunu cozemesik.neyi nasil sever anlayamiyorum.aksam olunca hergun ne pisirsem diye dusunmekten yoruldum.napsam bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçkten çok uzun bir süre. . Nasıl çözmüş değilsiniz anlayamadım. . .:ssz: Bugün canın ne çekiyor diye sor ara sıra canın çektikleri sevdikleri şeylerdir. . En fazla denilecek şey bu kadar :51:

Pzar akşamı al eşini yanina oturun haftalik bir program yapin. Hani corbasindan tatlisina olmasin ama belli oksun. As onuda buzdolabina...Atiorum pazartesi patlican,pilav sali balık çarşamba bakliyat persembe pirasa cuma tavuk gibi. Sonra atiorun pazartesi patlican ya ya karniyarik yap ya türlü yanindada pilav istersen corba falan. Sali balık mesela birde salata tamm. Eşinin de sevdigi şeyleri göz onunde tutarsin herhunde ne yapcam diye dusunmezsin. Ben universitedeyken böyle yapiordum. Simdi nisanlim o zaman sevgilim olan adam biylece her yemegi yemeye başladı:-D pzar aksami liste yapar pazartesi pazara gider gerekenleri alirdik. Hem hergün yemek belli sıkıntı olmuyor. Arada uymadogimiz zamanlar olurdu tabi o gunu atla haftaya bir gune koy:-D

Gurme gibi adam.herseyi tadinda tuzunda olsun ister cok yemek secer sebze yemez.yani sorun benim yemek yapamamam falan degil.gunduzleri surekli musterileriyle en iyi restorantlarda yemek yiyince aksamda beklenti yuksek oluyor evde de oule olamiyor tabi bide 9aylik bebegim var ancak yetisiyorum

Gurme gibi adam.herseyi tadinda tuzunda olsun ister cok yemek secer sebze yemez.yani sorun benim yemek yapamamam falan degil.gunduzleri surekli musterileriyle en iyi restorantlarda yemek yiyince aksamda beklenti yuksek oluyor evde de oule olamiyor tabi bide 9aylik bebegim var ancak yetisiyorum

bebegemı koşturcan yoksa adamın keyfınemı....valla ben bebek olduktan sonra yemeğin yanında pilavı zor yapar oldum.kızım 8 aylık tam durmadıgı zamanlar.eşim çok anlayışlı sgaolsun ama anlayışlı olmasaydı senınkı gbı olsaydı "buyur sabahtan gel bebişe bak ben sana en guzel sofraları kurayım "derdım.kolaymı bebekle oyle mukemmel sofralar yapmak...hıçte alttan almayın keyfınızemı yapmıyorsunuz sonuçta....yemezsede yemesın:47:

sizden profesyonel bir aşçı gibi yemek bekliyorsa bebekle ve memnun kalmıyorsa akşamları o yediği yerlerden sipariş versin oturun yiyin :31:

Bende anlayamadım malesef kahvaltılık cok sevıyor kahvaltılık tarzı seyler yapıyorum gıdıyor masadayken dolaptan yemek cıkarıyor
ertesı gune yemek yapıyorum gıdıyor kahvaltılık cıkarıyor en son dedım beyenmedıgn bırsey mı var ya da ınadına mı yapıyorsun ? canım ıstıyıor dıyor ve bende artık hemö kahvaltılık hem yemek koyuyorum cozdum ısı bunlarla ugrasılmaz yoksa
:9:

Aynen dun aksam oyle yapti yemek dururken dolaptan zeytin peynir cikardi yedi.cozemiyorum

O zaman yapacağın tek şey bir arkadaşın da dediği gibi ya bulduğunla yetinecek ya da o yediği lüks restorantlardan sipariş verecek seni yormayacak.

o yapsın sen ye
hey Allahım tam dövmelik

bence 10 senede çözemediysen bundan sonra da çözülmez
kabullenmen lazım
ne diyeyim zor bir durum

Evet ya cocukken cok simartmislar halada kaprislidir.disarda git ye desem sesi cikmaz ama ben aksam ayni sofrada yemek yiyelim istiyorum zaten kahvalti yapmaz evde onu dahada disari itmek istemem.kizim da ona benzemeye basladi ona uzuluyorum

Aynen dun aksam oyle yapti yemek dururken dolaptan zeytin peynir cikardi yedi.cozemiyorum

amman ne kadar ayıp. annesi çok şımartmış onu. ne bulduysa onu yesin ha beğenmiyorsa arkadaşın dediği gb dışardan sölesin. galiba bu biraz şans benim eşim garibim ne bulsa onu yiyor. çünkü bazen bişey yapamıyorum çünkü ben biraz ???? ay ne hatunlar var aşağımdaki komşu enfes yemekler yapıoo lokantalardan bin kat güzel hatay mutfağı bi de bana bak pisikolojime göre pişiriyorum Allah yardımcın olsun. eşimin de allah yardımcısı olsun benle yemek işi zor:ssz:

Bi cozum yok mu yani.sirf bu yuzden gereksiz tartisiyoruz.artik yemekleri elestirmesine asiri tepki veriyorum.ha bide ben akdeniz kiziyim onun icin geldim ic anadoluya zaten alismakta cok zorlandim ama bu konuyu asamiyoruz

Ben çocuk yokken ve yeni evliyken düşünmüyorum eşimin keyfini bu kadar.
Bunu sever mi, bunu yer mi demiyorum.
Keyfi bilir.
Sevmediği bir-iki şey olsa dikkat ederim ama eşim bu konuda tam bir mızmız, ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum.

Bi cozum yok mu yani.sirf bu yuzden gereksiz tartisiyoruz.artik yemekleri elestirmesine asiri tepki veriyorum.ha bide ben akdeniz kiziyim onun icin geldim ic anadoluya zaten alismakta cok zorlandim ama bu konuyu asamiyoruz

iç anadolu eşin Kayserili mi yoksa?
kayseri erkekleri yemeğe düşkündür
alışkanlıkla alakalı yada dışarda yediği için evdekini dışardakiyle kıyaslıyor olabilir
yemek esnasında tartışmaktansa bi konuşun anlaşın bakalım
nedir senin bu derdin çözelim bakalım de!

iç anadolu eşin Kayserili mi yoksa?
kayseri erkekleri yemeğe düşkündür
alışkanlıkla alakalı yada dışarda yediği için evdekini dışardakiyle kıyaslıyor olabilir
yemek esnasında tartışmaktansa bi konuşun anlaşın bakalım
nedir senin bu derdin çözelim bakalım de!

Evet ya nasil anladiniz

Evet ya nasil anladiniz

bende kayseriliyim:49:
bilmiyorum her kayserili diye genelleyemem ama bizim akrabada erkekler damak tadını iyi bilirler
öyle her yemeği yemezler bende öyleyim mesela yemek seçmem ama lezzet konusuna takılırım
babamda öyleydi, annemin yemeği dışında kimseninkini beğenmezdi
ordan biliyorum

Back
X