Yöresel Tarif Yemek Yarışması Yarışmacı Röportajları

Yöresel Yemekler
Gözleriniz bozulmasın diye sizi düşündüm şekerim

bende öyle düşündüm zaten ama ben senin kadar iyi değilim kötüyümmmmm uzun uzun gözleriniz bozulsun diye yazdım

Yarışmacı arkadaşlarımızın bazıları tatildelerEğer röportajlarını yollama imkanları olursa sizinle paylaşacağımHerkese şimdiden çok teşekkür ediyorum

Asıl ben teşekkür ediyorum..
Çok eğlendim okurken ayrıca eğlenmenin yanında fikirlerimizinde sorulması önemliydi...

Sahiden ben de çok eğlendim ,okurken hislerinizi resmen yaşadım

bu röportajlar ramazan sofrası kategorisine ait dimi sadece...
daha önceki kategorilere katılanlar neden bizimle röportaj yapılmadı diyebilirler
bi aydınlatıversen

Son düzenleme:
bu röportajlar ramazan sofrası kategorisine ait dimi sadece...
daha önceki kategorilere katılanlar neden bizimle röportaj yapılmadı diyebilirler
bi aydınlatıversen

Canım böyle birşey yapmak yeni aklıma geldiŞimdilik bu kategoriye ait devam edermiyiz bilmiyorum Daha önce katılan arkadaşlar kusura bakmasınlarTekrar yarışmalara katılsınlar belki onlarlada yapma imkanımız olabilir

Sahiden ben de çok eğlendim ,okurken hislerinizi resmen yaşadım

yaklaşık aynı şeylere takılmışız..
yalnız benim röportajımı okuyan ne ukala kendini beğenmiş diyebilir
hediyelere laf söylemişim,birinci olmak istiyorum demişim,yemekte iddialıyım demişim iticimi oldum ne
kızlarda herşeyden memnun cümleler kurmuşlar genel olarak ben huysuz

kamuoyunu aydınlattığın için teşekkürler canımcım

Canım yok hiç itici olmadınBence fikirlerin açık söylenmesi iyi oluyor varsa yapılacak birşeyler yapılabilirHerşey için teşekkürler

Nevreste çok keyifli olmuş canım , en kısa zamanda diğer üç röportajı da bekliyoruz

Arkadaşlara da tekrar başarılar diliyorum ,

Biraz uzun mu cevaplamışım ben neee

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...av-in-katkilariylabegendiincir-tatlisi-2.html

FATMAİPEK'İN CEVAPLARI

1)yarışma hakkında düşünceleriniz?

1)ilk defa yarışmaya katılıyorum heycanlı ve zevkli

2)yarışmadan beklentileriniz?

2)yarışmadan açıkçası çok bir beklentim yok forumda çok fazla tanıdığım olmadığı için eğlenmek amacıyla katıldım.

3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?

3)yarışmanın kuralları güzel ama bence her katılana ufakta olsa bir ödül verilebilirki diğer yarışmalarda katılım artsın daha istekli olsunlar yada benzer yarışmalara katılanlar tekrar katılmasın yada 3 kereden fazla katılmasın

4)Yarışmaya neden katıldınız?

4)eğlenceli bulduğum için katıldım zaten yemek yapmayı severdim bunu sanal ortamda da görmek istedim

5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?

5)kızım küçük olduğundan çok bişey anlamıyor ama eşim tam destekçi benden meraklıydı hatta ona kalsa daha fazla resim olurdu sayfamda

6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?

6)herkes birinci olmak ister tabiki ama daha öncede dediğim gibi birazda forumda tanınmak önemli olan

7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?

7)Hediyeler çok da önemli değil aslında ama kullandıkça k.k. hatırlanırsa iyi olur tabiki .pro üyelik daha fazla katılımcıya verilebilir mesela ilk 3

8)Yarışma devam etmeli mi?

8)yarışmalar tabiki devam etmeli ama fotoğraf lar keşke daha büyük eklenebilse özellikle masaların fotoğrafı çok küçük çıktı

9)Yemek yapma konusunda iddianız?

9)yemek yapma konusunda iddalıyım çünkü severek yapıyorum her yaptığımı kimse bana zorla yaptırmıyor birde yemeğin tadı güzel olsada sunum araç ve gereçler de çok önemli bence .evimde her yemek yiyen hayran kalır .çokda övmeyim kendimi :))

10)Oylar sizce nasıl veriliyor?

10)oylama tam gerçekçi olamaz zaten sanal ortam görüntüye ve yapan kişiye göre oylar artıyor bence .

11)Rahatsız olduğunuz durumlar?

11)çok rahatsız olduğum bir durum yok bence ama bir arkadaş daha değinmiş sanırım aynı gün konular açılabilir yoksa bir öncekini geçme çabaları eksikleri giderme çabaları mutlaka oluyordur.

12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?

12)Allahtan ramazan sofrasıydı akşama kadar herşey halledildi bazı hazırlıklarımıda akşamdan yapmıştım tabiki.heycan çok fazlaydı ama kameraya çekilse birde elim ayağıma dolaşırdı heralde.

13)Yarışma sonrası hisleriniz?

13)Çok eğlendim ben zaten sevdiğim birşeydi yemek yapmak onuda burda sizlerle paylaştığım için çok mutluyum.tabi biraz tecrübesizlikte vardı ama birdaha olursa daha tecrübeli olurum .

evet, ben de tanıyorum böyle düşünen birini
-yemek yapma konusunda iddianız?
-elimin lezzetli olduğunu söylerler ama pc den bunu anlayamayız dimi :)?.
çok doğru

daha adil olur bence de

hemşehrici milletiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…