naayyıııııııııırrrrrr nolamaazzzzzz bekleyemem ben sabırsız bi kimseyimdir litfen yayınla diğerlerinide ağlarım bak topiğin orta yerindeEki Görüntüle 778370
Benimde kısa olmuş demek ki
Canım emeğine ,yüreğine sağlıkGözleriniz bozulmasın diye sizi düşündüm şekerim
Gözleriniz bozulmasın diye sizi düşündüm şekerim
Yarışmacı arkadaşlarımızın bazıları tatildelerEğer röportajlarını yollama imkanları olursa sizinle paylaşacağım Herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum
Ahhh beni unutmuşsunuzzz
bende öyle düşündüm zaten ama ben senin kadar iyi değilim kötüyümmmmm uzun uzun gözleriniz bozulsun diye yazdım
Asıl ben teşekkür ediyorum..
Çok eğlendim okurken ayrıca eğlenmenin yanında fikirlerimizinde sorulması önemliydi...
bu röportajlar ramazan sofrası kategorisine ait dimi sadece...
daha önceki kategorilere katılanlar neden bizimle röportaj yapılmadı diyebilirler
bi aydınlatıversen
Sahiden ben de çok eğlendim ,okurken hislerinizi resmen yaşadım
Canım böyle birşey yapmak yeni aklıma geldiŞimdilik bu kategoriye ait devam edermiyiz bilmiyorum Daha önce katılan arkadaşlar kusura bakmasınlar Tekrar yarışmalara katılsınlar belki onlarlada yapma imkanımız olabilir
yaklaşık aynı şeylere takılmışız..
yalnız benim röportajımı okuyan ne ukala kendini beğenmiş diyebilir
hediyelere laf söylemişim,birinci olmak istiyorum demişim,yemekte iddialıyım demişim iticimi oldum ne
kızlarda herşeyden memnun cümleler kurmuşlar genel olarak ben huysuz
kamuoyunu aydınlattığın için teşekkürler canımcım
Son yarışmaya katılan arkadaşlarla yaptık canımbakarsın belki şimdiye kadar yarışmaya katılan tüm üyelerle röportaj yaparım
evet, ben de tanıyorum böyle düşünen birinihttp://www.kadinlarkulubu.com/yemek...urkmen-dolmasisponsor-et-evi-kasabimiz-5.html
PEMBEHİPOPOTAMIN RÖPORTAJI
-aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?[/COLOR]
-tadına bakılmayan yemek yarışmasının olamayacağını düşünüyorlar .
çok doğru-yemek yapma konusunda iddianız?
-elimin lezzetli olduğunu söylerler ama pc den bunu anlayamayız dimi :)?.
daha adil olur bence de-Rahatsız olduğunuz durumlar?
-ilk katılan kişi dezavantajlı oluyor. Çünkü onu görüp daha fazlasını ortaya koyabiliyor insanlar. Bu nasıl önlenir derseniz bence tüm katılımlar sistemde tamamlandıktan sonra aynı anda masalar açılmalı.
hemşehrici milletizyarışma sonrası hisleriniz?
-dediğim gibi "kankalara" oy verilmesi beni şaşırttı. Ama aslında belki de normali bu.
-çoğu kişi arkadaşına veriyor. Cidden emeğe verildiğine inanmıyorum. Yani birinci belki hakediyor ama sıralama pek doğru olmuyor bence.
Nevreste çok keyifli olmuş canım , en kısa zamanda diğer üç röportajı da bekliyoruz
Arkadaşlara da tekrar başarılar diliyorum ,
Biraz uzun mu cevaplamışım ben neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?