Yöresel Tarif Yemek Yarışması Yarışmacı Röportajları

Yöresel Yemekler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...sulu-sekerpare-mutluluk-sponsorlugunda-3.html

DATLUCADU'NUN RÖPORTAJI

1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?

Eğlenceli bir yarışma oldu.
kk ya renk kattı. bu kadar tutacağını düşünmemiştim aslında. ama tuttu.

2)Yarışmadan beklentileriniz?

sadece eğlenmek. ilk başlarda biraz ileri, geri yapıldı. oy sürtüşmeleri yaşandı, ama katılan üyelerin kaliteli kişikleri ile sağduyulu yaklaşımları sonucu uzamadı.

3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?

beğenilmeyecek pek kural yok. Yöneticiler gerekli esnekliklerde de bulunuyor ayrıca. bundan iyisi şamda kayısı:)

4)Yarışmaya neden katıldınız?

ilkinde kazanmak için ikincisinde sözümde durmak için :107:üçüncüsünde eğlenmek için
hakkaten bu arada ben kaç kere katılmıştım:44:

5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?

oğlum "yinemi !!!" diyor
eşim "nayır, nolamaz" diyor
kızım gayet masumane "annem yarışmayı kazanacak:124:" diyor. (sonuçları kendileri ile paylaşmıyorum..)

6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?

Uzayda dünya ne ise birincilik benim için o kadar önemli. küçük bir ayrıntı yani; ) ( tabi dünyada bir hayat olduğunu unutmayalım lütfen!)

7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?

egunelin tek kişilik nevresiminse kadar müthiş ve oldukça ince fikirlice seçilmiş diye düşünüyordum ama tek kişilik nevresimi seçerken sanırım Kazen telefonda konuşuyordu. şaka şaka eminim onunda oldukça hoş desenleri vardır., (ama ben olsam çift kişilik seçerdim, sana soran olmadı mı dedi birisi:44:)

8)Yarışma devam etmeli mi?

aslında ramaznda ara verilir diye düşünmüştüm ama yöneticimizin kıvrak zekası (nevresimi olayını unutturmaya çalışıyorum) ile müthiş bir geri dönüşüm oldu. bu hızla , epey bi gtsin lütfen. hatta kategoriler bittiğinde yeni kategoriler icad edelim. yatakta kahvaltı tepsisi, yolculukta mola menüsü gibi

9)Yemek yapma konusunda iddianız?

iddalı olduğum bir kaç yemek var, aşure, yaprak sarma, maklube gibi ama her yemekte iddalı değilim.

10)Oylar sizce nasıl veriliyor?

bence gayet adil!

11)Rahatsız olduğunuz durumlar?

Kazen bey iki yarışmadır katılımı mı beğenmiyor . tüm yarışamcılarda beğensi var ama benimkinde yok. seçimlerimi mi beğenmiyor yoksa, kargaşaya mı gidiyor analmadım. bunun dışında bir rahatsızlığım yok
:44:

12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?

su takımı bile aldım bu yarışma için

13)Yarışma sonrası hisleriniz?

Ne sen sor ne ben söyleyim oğlum haklıymış deyip başımı alıp gidesim geliyor . o kadar vahim anlayacan

Canım emeğine ,yüreğine sağlık

Senin de emeğine yüreğine sağlık canımmm

Hain şey :)
Güzel bir röportaj olmuş canım

canım bayıldım röportajına çok güzel keyifle okudum sonra ne kadar farklı cevaplar verdiğimizi düşündüm

Datlum röportajı çok keyifle okudum tıpkı diğerleri gibi ama ben tek birşeyi anlamadım bu tek kişilik nevresim olayını.Egunal a verilen demişsin gittim pastalara göreyim diye lakin egunal böylesine ye gelen hediyenin aynısı diye ifade etmiş.Ona bakıyorum yatak örtülü çift kişilik nevresimli şık bir takım.Anlamadımki:44::44:

modeli aynı sadece benimki tek kişilik
kazen ne konuştunuz be üzerine nankörler diye giriş yapcak şimdi

Son düzenleme:
Merhaba
Hediye konusunda daha önce yarışmaya katılıp ödül alan arkadaşlar bilir" tüm hediyler 2 şer kez gitti ve her seferinde bir şeyler kırık gitti." Bu sebeple kırılmayacak bir hediyeye dönme kararı aldık. 20 adet komplet yatak örtüsü aldık(nevresim değil bunlar) ve bunları şimdi yollamaya başladık fakat erkek aklı bu çift kişilik mi tek kişilik mi diye ne bakmayı akıl ettim ne de farkındayım.

Egunal'a tek kişilik yollanmış belki bu bebek için olabilir, belki bu bir işarettir.

Konuyu ancak böyle toparlıya biliyorum ama tamamen paketleme benim dışımda gelişen bir olay.

ek olarak bunun "konu bile edilmesine üzüldüğümü" de ifade etmeliyim ...

yorumları okurken önce bununla üzüldümm
henüz 2 yarışma öncesinde katılmıştımm

Ben sözümü aldımBirincilerle özel röportaj yapacağım

bununla mutlu oldumm
nevrestecim önceki birinciler de dahil mi röportaja

Yarışmaya en son katılıyorsunuz ben beğeniyorum birini sonra resimler yok diye siliniyor konunuz yeniden açılıyor. Bu seferde 2 konu açtınız diğerine beğeni yaptım bu sefer o konuyu sildik.

azami dikkat !

Yarışmaya en son katılıyorsunuz ben beğeniyorum birini sonra resimler yok diye siliniyor konunuz yeniden açılıyor. Bu seferde 2 konu açtınız diğerine beğeni yaptım bu sefer o konuyu sildik.

azami dikkat !

ne bir sitem, ne bir kahır. sadece merak. merakımı giderdiğiniz için teşekkür ederim.

röportajda hediye sorusu olduğundan gündeme geldi hediye yoksa bu üzerinde durulan önemsenen kafa yorduğumuz bir konu değil.lütfen üzülme.şahsım adına ben hiç bir yerde beğenmedim demedim ki ayrıca gelir gelmez yıkadım ütüledim ve kaldırdım herşeyden önce benim için hatıra yarışmadan kalan ve çok anlamlı.ayrıca röportajımda en güzel hediye birincilik hediye olmayabilir diyede belirttim...seni üzdüğüme üzüldüm şimdipişmanım valla yazdığıma

http://www.kadinlarkulubu.com/ramaz...l-sponsor-guzel-kizim-9829-9829-9829-a-5.html

ZEYNEP_CANAN CEVAPLARI

1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?

1. eğlenceli

2)Yarışmadan beklentileriniz?

2. Beklentim adil olması ortada haksız rekabet olmasın

3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?

3.Beğeniyorum ama esnetile bilirde

4)Yarışmaya neden katıldınız?

4.Sadece yemek yapmaktan çok zevk alıyorum ve eğlenmek için

5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?

5.Yapılan yemekler hoşlarına gitti her zaman olsa diyorlar.

6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?

6.hiç önemli degil benim eğer birinci olsaydım kazandığım ödülü yeni düğünü olucak ihtiyacı olan bir kıza vericektim ama malesef ortada cok fena şeyler dönüyor o yüzden cok soğudum bu yarıştan ilgilenmiyorum artık

7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?

7.Hediye ne onuda bilmiyorum

8)Yarışma devam etmeli mi?

8.Bence etmeli ama adaletli bir şekilde emege oy verilmeli arkadaşlığa yada taraf olmaya değil

9)Yemek yapma konusunda iddianız?

9.iddalıyım zira 23 senelik ev hanımıyım çünkü

10)Oylar sizce nasıl veriliyor?

10.Emeğe değil bence başka şeyler çok var ortada

11)Rahatsız olduğunuz durumlar?

11.cok var canım mesela tanınmıs olmak yetiyor bu tür yarısmada oy veren insanlar yemeğe bile bakmıyor adı gören oy kullanıyor bence

12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?

12.malzeme almak için masraflar daha sonra yorulmalar

13)Yarışma sonrası hisleriniz?

13.güzeldi eğlenceliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…