Canım emeğine ,yüreğine sağlık
bende öyle düşündüm zaten ama ben senin kadar iyi değilim kötüyümmmmm uzun uzun gözleriniz bozulsun diye yazdım
Asıl ben teşekkür ediyorum..
Çok eğlendim okurken ayrıca eğlenmenin yanında fikirlerimizinde sorulması önemliydi...
Datlum röportajı çok keyifle okudum tıpkı diğerleri gibi ama ben tek birşeyi anlamadım bu tek kişilik nevresim olayını.Egunal a verilen demişsin gittim pastalara göreyim diye lakin egunal böylesine ye gelen hediyenin aynısı diye ifade etmiş.Ona bakıyorum yatak örtülü çift kişilik nevresimli şık bir takım.Anlamadımki:44::44:
Senin de emeğine yüreğine sağlık canımmm
Hain şey :)
Güzel bir röportaj olmuş canım
Canım böyle birşey yapmak yeni aklıma geldiŞimdilik bu kategoriye ait devam edermiyiz bilmiyorum Daha önce katılan arkadaşlar kusura bakmasınlar Tekrar yarışmalara katılsınlar belki onlarlada yapma imkanımız olabilir
Ben sözümü aldımBirincilerle özel röportaj yapacağım
...............................
11)Rahatsız olduğunuz durumlar?
Kazen bey iki yarışmadır katılımı mı beğenmiyor . tüm yarışamcılarda beğensi var ama benimkinde yok. seçimlerimi mi beğenmiyor yoksa, kargaşaya mı gidiyor analmadım. bunun dışında bir rahatsızlığım yok....................
Yarışmaya en son katılıyorsunuz ben beğeniyorum birini sonra resimler yok diye siliniyor konunuz yeniden açılıyor. Bu seferde 2 konu açtınız diğerine beğeni yaptım bu sefer o konuyu sildik.
azami dikkat !
modeli aynı sadece benimki tek kişilik
kazen ne konuştunuz be üzerine nankörler diye giriş yapcak şimdi
yorumları okurken önce bununla üzüldümm
henüz 2 yarışma öncesinde katılmıştımm
bununla mutlu oldumm
nevrestecim önceki birinciler de dahil mi röportaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?