Nevreste eline sağlık.Çok güzel olmuş röportajlar.Benim şöyle bir önerim var.Oylama gizli olsun.Böylece kimse kankasına veya arkadaşına vermez.Böylece daha adil bir yarışma olur.
Ahhh beni unutmuşsunuzzz
bu röportajlar ramazan sofrası kategorisine ait dimi sadece...
daha önceki kategorilere katılanlar neden bizimle röportaj yapılmadı diyebilirler
bi aydınlatıversen
Ne röportaj meraklısı kadınlarızaynı soruyu bende sordum nevresteye hani benle yapmayacakmısın diye Ama bu kez sadece ramazan masası yarışmacıları ile yapılacakmış
Ne röportaj meraklısı kadınlarızaynı soruyu bende sordum nevresteye hani benle yapmayacakmısın diye Ama bu kez sadece ramazan masası yarışmacıları ile yapılacakmış
Sadece yarışmacılarla röportaj yapıyoruz canımehehehe dimi hayatım:))
ama meraklı olucamm tabisii,yemek topiklerinin başını benim mutfağım çekiyor,ilk yemek editörüyüm v.s.
en kıdemli olarak hakkım olduğunu düşünüyoreeee
(ukala editörde denebilir sanırım)
Sadece yarışmacılarla röportaj yapıyoruz canımSitenin yemek bölümü ile röportaj yaptığımda ilk senle yaparım
o zaman merakla ve hevesle bekliyorum canımcım,severim böyle atraksiyonları
Hayatım haksızlık etmesek diğer arkadaşlarada herkes kendince en iyisini yapıyor benceehehehe dimi hayatım:))
ama meraklı olucamm tabisii,yemek topiklerinin başını benim mutfağım çekiyor,ilk yemek editörüyüm v.s.
en kıdemli olarak hakkım olduğunu düşünüyoreeee
(ukala editörde denebilir sanırım)
Canım senle özel röportaj yapacağım
Hayatım haksızlık etmesek diğer arkadaşlarada herkes kendince en iyisini yapıyor benceTörpüleyemedik gitti şu egonu Bu kez ramazan masasına özel başlanmış bahsettiğin konularda yapılınca eminim nevoş ilk senle yapacaktır canım arkadaşım
sabırsızlıkla bekliyorum
Nevreste eline sağlık çok başarılı bir seri olmuş ....
katılımda bulunanlara da teşekkürler...
CanımNevresteciğim ellerine sağlık çok beğendim .Ve fikirlerini samimiyetle paylaşan yarışmacı arkadaşlarında ellerine yüreklerine sağlık.Mutfak ve yemek yapmaya fazlası ile ilgili biri olarak bu yarışmanın benim için önemi çok büyük ve devamlılığını en çok isteyenlerdenim.Bir zamanlar dükan diyeti deneyimlerinde diyetimi yaparken KK nın diğer bölümlerinden habersiz tesadüfen gördüm yarışmayı ve henüz başlangıç aşamasıydı ve kategoriler belirleniyor nasıl yaparız neyaparızlar konuşuluyordu.bu yarışma KK hayatımın dönüm noktası oldu dermişim.Ç ok güzel arkadaşlıklarımın başlangıcı bu yarışma ile oldu ve KK nın dükan diyetinden ibaret olmadığınıda bu yarışmayla öğrendim.O günden sonra sıkı takipçisi oldum.
Deniz ürünleri kategorisinden yarışmış biri olarak bende her ne kadar röportaj yapılacak seninlede sözü almış olsamda sıramı beklemeden fikirlerimi paylaşmak istedim.Bu yarışma ile ilgili benim en büyük ve tek rahatsızlığım oylama şekli maalesef.Ben arkadaşın arkadaşa oy vermesini adil ve doğru bulmuyorum.Evet hepimizin daha fazla zaman geçirdiği arkadaşlıklarının olduğu bölümler var lakin söz konusu oylama olduğunda bunların devreye girmesini istemiyorum.Belki ilk kez katılacak arkadaşı için ilk kez bu desteği vermesi kabuledilebilinir ama sürekliolması rahatsız edici.Bunda yarışmayakatılan kişilerin bir suçu yok ama arkadaş olan kişiler oy kullanırken arkadaşından ziyade beğendiği başka bir tarifede oyunu kullansa daha adil olur bence.Katıldığım kategoriden sonrada katılmak istediklerim oldu fakat sadece bu yüzden vazgeçtim.Bilmiyorum nasıl bir çözüm getirilir (en doğru çözüm oy kullananlarınellerini vicdanına koyması tabiki) ama böyle olduğu sürece ben katılmak istemiyorum.Lütfen kimse yazdıklarımı üzerine alınmasın ben sadece genel olarak rahatsızlık duyduğum noktaya değinmek istedim.Hem ne demiştik madem amaç eğlenmek eğlenelim
egoma kurban ol hıhhh
kuzucum benim konuşma tarzım bu biliyon,birazda şımarık olunca böyle oluyor,ortaya egolu Elossa çıkıveriyor
ben seninlede bir sohbet bekliyorum merakla biliyormusunn,Nevoşa duyurulurrr...
Hepimizin ifadesini alsın yarışmalar bitince,süper olurr
meraklıyız tabii röportaj denen kelimeyi genelde ünlülerle telafuz ettiğimizden birileri seninle röportaj yapacam deyince havaya giriyor olabilirizmesela benim sosyal medyada ilk röportajım yayınlandı gerisi gelir artık birinci olursam duygularımı seve seve anlattığım bir röportaj daha verebilirim tutmasın kimse beniiiiii
Ben sözümü aldımBirincilerle özel röportaj yapacağım
Bende röportajım hariç fikirlerimi yazmaya devam edicem içimdekileri bitirememişim demekki...
Birinci olan bir daha birinci olduğunda neden birincilik ikinci olana geçiyor yani şiddetle kabul etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?