Yemek yemek

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
benım gıbı olan var mıdır acaba kızlar aranızda? benım kılom normal 53 kıloyum 1.66 boyundayım duzgun bı fızıgım var allaha sukur
ama benım bı sorunum var ben ınanılmaz yemek yıyorum sureklı canım bıseler yemek ıstıyo sureklı ama
nıye boyle oluyo bılmıyorum.ac olmasam da gozum ac.yemek yemek benım ıcın bı hobı resmen yedıkten sonra tuh keske yemeseydım dıyorum ama nıye bole oluyo acaba yoksa psıkolojık bı rahatsızlıgım falan mı var dıye dusunmeye basladım eyvahedigeldismile

demekki yiyipte göstermeyenlerdensiniz bu kadar yemeye kilonuz gayet iyi....
kılo almıyorsanız sorun yok...

tam üstüne bastın... bende aynı senin gibiyim ağzım boş kalmıyo bi türlü yemek yemekten büyük zevk alıyorum.. ben de kısa boyluyum ama fiziğim gayet normal yani kiloda almıyorum öyle yedikçe ama mesela cips v.s yiyince sivilce çıkıyo ama dayanamıyorum ben eskiden de çok mıymıntı iştahsız biişeydim... neden böyle oldu anlamadım bende :)

kusura bakmayın ama ben sizin gibilere sinir oluyorum..klava:.sinirde olmuş kötükedihüsodurumdayım.
yiyiyorum deyipte kilo almıyorum diyenlere yada sürekli agzımda bir şeyler var diyenlere
ben neden yiyemiyorum yada kilo alıyorum ...akannehiryemedigim zaman neden kilo veremiyorumkafamçokkarıştı
benim günahım ne ya...senağlama

aynenmafoldumbenkötükedihüso:a015::sinifsinif:

ya herkes metabolizmaya göre değişiyo diyo... bilmiyorumkismile
hem bende bu huyumdan kurtulmak istiyorum çok pis boğaz oldum çıktım iştahsızken daha iyiydi .. :sinifsinif:

:kedi: kızmayın kızlar ya sımdı ıyı kılo almıyoruz falan ama ılerde de cıkabılr bunun kotu sonucları eyvahedigeldismile
bıde bı yerden duymustum yeme bozuklukları falan oluyomus boyle kısılerde cok yıyenlerde falan ondan korkuyorum

bide cok hareketlıyım ben belkıde yakıyorum o yuzden
elım ayagım durmaz bı oturdugum yerde uzun sure oturamam 50 dk ders de kafayı yerım mesela bacaklarım agrır oturmaktan sureklı bacaklarımı sallarım belkı de kıpır kıpır oldugumdan yakıyorum

evet ben de asla durduğum yerde duramıyorum aynı senin gibi otursam bile illa bi yerim oynucak... sempatiksalakcinni

Senin bünyen kilo yapmayanlardan sanırım alsanaalsanasmile

Ben de yiyorum ama kilo alıyorum malesef mirmirmirmir

Senin gibi olmayı çok isterdim yiyip yiyip kilo almamak oh ne güzel.hihoyyyt

kızlar daha yaşınız küçük .. biz kadınlar arasında kilo alma dönemleri var. kimimiz bebekten bu işe yatkın oluyor,kimimiz ergenlik başlangıcında kg almaya başlıyor,kimimiz ise ergenlik bitiminde..
son evre ise 25li yaşlarla başlıyor..
30unuza geldiniz ve hala böyleyseniz siz o meşhur çok şanslı azınlıktansınız demektir..

ama diğer kategorilerle kıyaslayınca da oldukça şanslı oldugunuz şimdiden söylenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…