Yemek yemek

ah ahhhh aynı benim sorunum yemek yemekten o kadar zevk almaya başldım ki özellikle abur cuburlar sen şanslısın ben kilo aldım bayağı şimdi o kiloları atmanın yollarını arıyorum...

kızlar ben de sizin gibiyim.... evlendiğimde 48 kiloydum 1,60 boyla... şimdi 53 kiloyum... hatta bir ara 56 ya çıktım ama sporla 3 kilosunu verdim... önceden yesem de kilo almazdım, şimdi alıyorum.....:bbo:

ınsallah ben de almam kızlar ya
gercı bende tuz seker yoktur ıkısını de kullanmam yemeklerde tuz atmam asla yemegıme cok tuzlu seyler de yıyemem normalde acı gelır
seker de caya kahveye falan kullanmam ama cıkolatayı sekerı abur cubur olarak cok severım
ama bende bı donem gelır cok yerım mesela regl donemlerımde sonra yemem dururum
yesıl cay ınanılmaz tuketıyorum
su acayıp fazla ıcıyorum
ama ıste ev yemegını cok sevıyorum yada burgerrrr aklinialirimsmile
ama mesela oglen burgera gıttıysem aksam yemek yemıyorum nesfıtle yada salatayla gecıstırıyorum ama canım nasıl yemek cekıyo anlatamammmm
ben normal yemegı cok sevıyorum abur cubura cok fazla bı duskunlugum yok

beni görenler aaaa sen hiç bir şey yemiyormusuuuun seklinde yorumlar yaparlar!!
47 kiloyum ve 1,65 boyundayim..ve bana aaaaa diyenlerden 10 kat daha fazla yediğime eminim!!
ama bende duzensiz beslenme var,bu yüzden sanırım kilo almıyorum,eskiden kiloluydum lise yıllarımda hele hele topac gibiydim..yani kilo almaya megilli bir yapım var aslında..
ama sabahları 12 gibi kahvaltı yapıyorum,sağlam bir kahvaltı,ve aksam yemeğini de 6-6,5 gibi yiyorum aciktigim için..ve aciktigim için aksam yemeğinde bir anda saldırıyorum..en büyük yanlısı yapıyorum aslında ama elimde değil..öğle yemeği ve ara yemekler bana göre değil..
aksam yemeğinde bütün gün yemem gerekenleri bir çırpıda yiyorum (((
ılerde benimde basıma hoş seyler gelmiyecek muhtemelen..
sanırım hamile kaldığımda özellikle çok kilo alicam..
zaten ac kaldığımda sanırım kan sekerim falan düşüyor ve asiri agresif biri oluyorum..cevremin saglıgı için yemek yemek zorundayim :) acken hiç çekilmiyorum :)

aynen senın gıbıyım bende cekhu ya cok benzıo bunyem senınle ınsallah kotu seyler gelmez basımızaaaa

ben de aynen senin gibiyim canim, beni goren sen hic yemek yemiyorsundur o yuzden zayifsindir diyorlar ama oyle cok yiyorum ki esim bile sasip kaliyor kaydirigubbakcemile3

ben bı oturusta yemem oyle kızlar ama agzım hıc bos kalmaz sıkıldıgımda bıle yemek yerım kaydirigubbakcemile3

kilo almiyorsaniz sorun yok
bende almasam benimde aklim sürekli yemekte sürekli yerdimkaydirigubbakcemile3

Kilo almıyorum diye sürekli yemek yanlış tabii ki.
Psikolojik bozukluk olmasa bile alışkanlık haline getrmemek gerek. Onun yerine başka hobiler bulmak lazım.
İnsan metabolizması hep aynı kalmaz. Çoğu bünyelerde her yıl biraz daha yavaşlar.
O zaman kilo almak kaçınılmaz olur.
Ben hiç bir zaman kilo almam deseniz de yeme bozukluğuna meydan vermemek gerekir.:1no2:

canım bi tahlil yaptıracaksın şeker gizli şeker söz konusu olabilir yada metabolizma ile ilgilide olabilir benim bi komşumda böyleydi normal kilosu vardı ama sürekli yemek yemek istiyordu gitti tahlil yaptırdı sonuç şeker hastası olduğu ortaya çıktı.
ve bir arkadaşımda evli çocuklu sürekli yemek yiyor ama çok zayıf üzülüyordu sonra doktora gitti kansızlık varmış.

canım benim bi arkadaşım vardı aynı senin gibiydi yerdi yerdi yerdi kız çıta gibi bnde birkaç gün kendimi salsam hemen kilo alırdım çok sinirf olurdum o yiyo zayıf diye
belli bi süre sonra arkadaşım hızla kilo almaya başladı veremiyo bi türlü şimdi dikkat et bence şimdi kendileri benden kiloludur :1closedeyes:

cnmmm aynen ben anlattgıın gibiyim heel bu ara yemeden duramıorummm reeesmen

Bende öyleyim , durmadan birşeyler yerim
Gözüm daima açtır..
Zayıfta biriyim
Bi ara kilo almıştım kullandığım ilaçlardan , sonra ilacı bıraktım
Ve bi anda 9 kilo verdim
her gören nasıl kilo verdiğimi sorar durur , duruyor..
Bende her sabah bi kutu kaymak 8 dilim ekmekle derim
Ama benim zaman zaman 1 ay doğru düzgün yemek yemediğim olur..
Yemek önüme gelir doydum ben derim kalkarım sofradan
Dengesiz bir midem vardır..

yaza doğru diyetisyene gitmeyi düşünüyorum..kilo vermek için değil tabiiki,sağlıklı beslenmek için,hem bu arada tahlil de yaptırmış olurum..
o kadar kötü besleniyorum ki (( acısı çok kötü çıkacak ( saglık problemi yaşamaktan korkuyorum..
annem de sabah 8-9 gibi kahvaltı yapar sonra 6 ya kadar o da yemez bir şey..öğle yemeği ya da ara ogun tarzı bir şey yok bizde..bu da hiç sağlıklı değil..annemi de goturucem doktora..bı de annem her aksam form çay icer tuvalete çıkabilmek için..o da o kadar zararlı ki..çok söyledim ama bı türlü dinletemedim..bağırsakları tembellestiriyor..her gün icilmez ki form çay ((
hemen para biriktirip doktora goturucem hem annemi hem kendimi :))

benimde sürekli canım bişey ister
şuanda bile yemek düşünüyordum
iş yeri dolabımdaki yiyecekleri bitirdim
gözüm doymadı hala :gitme:
bence hareketle ilgisi var bunun ama
şeker hastalığından yada kansızlıktan dolayıda olabileceği
hiç aklıma gelmemişti.akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…