Yemek yemek

abur cubur yiyorsan ha bire yazık vücuduna kilo almasan bile sağlığına zararlı.
zayıf olmak sağlıklı olmak demek değildir.
yemek falan tarzında yiyorsan sorun yok tabii.

Ben o evrenin içindeyim o zaman

26 yaşındayım mafoldumben

aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz yine canımkaydirigubbakcemile3

ben mesela ergenliğe kadar bir deri bir kemiktim..
ergenlikle birlikte balon gibi şişmeye basladım..
bu arada acayip bisboğazdım ki hala öyleyim..

üniversiteyi bitirdiğimde 78 kg geldim sempatiksalakcinni
ama nasıl o hale gelebilmişim anlamadım. boyum 172 bu arada..
neyse bir çok beslenme değişiklği ve spor ile 55kgya düştüm ama ipin ucunu ne zaman kaçırsam anında kg alıyorum.. hem kglu olmaktan hem de diyet yapmaktan nefret ediyorum. iğrenç bir paradoks bu..
sürekli diyet halınde oldgumdan aklım sürekli yemekte oluyor..
bu arada 3 kg aldım.şu an 58 kgyum ve kendimi acayip gerilmiş hissediyorum..
off be ben de içimi boşalttım..

bir an önce kendimi durdurmalıyım.. fisfisfis

bende ergenlıkte daha kıloluydum yanı ortaokul lıse donemımde ama ossye hazrlanırken 8kılo verdım
ondan berı dekılo almıyorum

cok saol canım ıste bundan korkuyodum bundan sonra dıkkat etmek gerek malesef

sen genede kendini buna kodlama, bilinçaltına mukkayet olkaydirigubbakcemile3
bende sizin gibiydim, şimdi 30 u bi 5 gün önce devirdim, ama eşimden çok yediğim halde kilom pek değişmez.
kişisel iletin harika bu arada
:hulya:

tavsıyelerın ıcın cok tsk canım ıletımı begendıın ıcın de ayrıca tsk tatlım a.s.

aslın durumun farkındasınız.. yeme alışkanlıklarınızı düzenlerseniz.. kılo almazsınız.. kılo vermeye çalışmak iğrenç bir şey.. hele bir de çok fazla kg varsa sarkmayayım diye extra bakım yapmanız gerekiyor..

cnm bende de vardır bir ara gözümde midem de doymuyordu yedikçe yiyesim geliyordu ama bir dönem sonra bitti çok şükür çok kötü bir durum hep birşeyler yemek istiyorsun geçiçi bir dönem diye düşünüyorum

bu arada şanslısın kilo almama konusun da :smiley-cool:

bende yemiyorum yemiyorum kilo alıyorum ya..

yaşımda bugün 30 oldu.ben ne yapayım peki((

bendede çok tuhaf bi miğde var mesela tuzlumu yedim ardından talıya saldırırım. tatlı yediğim zamanda tuzluya....
yemekle aram yok ama bana kilo aldıran cips kola çikolata artık beni herkes çözdü çevremde sen bunları terket bak kilo almazsın diyorlar ama olmuyor olmuyormafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…