benım 21 canım
ben 17 yaşındayım
kızlar daha yaşınız küçük .. biz kadınlar arasında kilo alma dönemleri var. kimimiz bebekten bu işe yatkın oluyor,kimimiz ergenlik başlangıcında kg almaya başlıyor,kimimiz ise ergenlik bitiminde..
son evre ise 25li yaşlarla başlıyor..
30unuza geldiniz ve hala böyleyseniz siz o meşhur çok şanslı azınlıktansınız demektir..
ama diğer kategorilerle kıyaslayınca da oldukça şanslı oldugunuz şimdiden söylenebilir
kızlar daha yaşınız küçük .. biz kadınlar arasında kilo alma dönemleri var. kimimiz bebekten bu işe yatkın oluyor,kimimiz ergenlik başlangıcında kg almaya başlıyor,kimimiz ise ergenlik bitiminde..
30unuza geldiniz ve hala böyleyseniz siz o meşhur çok şanslı azınlıktansınız demektir..
ama diğer kategorilerle kıyaslayınca da oldukça şanslı oldugunuz şimdiden söylenebilir
aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz yine canımkaydirigubbakcemile3
cok saol canım ıste bundan korkuyodum bundan sonra dıkkat etmek gerek malesef
abur cubur yiyorsan ha bire yazık vücuduna kilo almasan bile sağlığına zararlı.
zayıf olmak sağlıklı olmak demek değildir.
yemek falan tarzında yiyorsan sorun yok tabii.
evet canım..
senkronize ekip arkadasım benim delikafadulden
sen genede kendini buna kodlama, bilinçaltına mukkayet olkaydirigubbakcemile3
bende sizin gibiydim, şimdi 30 u bi 5 gün önce devirdim, ama eşimden çok yediğim halde kilom pek değişmez.
kişisel iletin harika bu arada:hulya:
Ben o evrenin içindeyim o zaman
26 yaşındayım mafoldumben
keyfini çıkar...
yiyip yiyip kılo almamak için neler vermezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?