yemek yemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi gocum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen olduğu gibi pişir hiç bir şey yapmadan sonra soğuyunca ayır sür aralara istediğini ki en yakışanı muzlu cremoleler dr öetker amca sağolsun :))))

kesin deniycem. uzun zamandır milföy almıyorum da 1 paket alıp yarısıyla bunu yarısıyla makarnalı börek yapım bari..

Pazardan aldım ben tadı güzel.Eşim cok istedi 5 tl kilosu....Bizim pazarlarda 1 aydır var.Karnım acıktıııııı....

ha birde size enteresan bi, püf noktası söyliyim bir gün es kaza yaş pasta yapmaya kalkarsanız dışını sostan sonra pişmaniye ile kaplayın :)) görüntüye ve tadına inanamayacaksınız :))))

Pazardan aldım ben tadı güzel.Eşim cok istedi 5 tl kilosu....Bizim pazarlarda 1 aydır var.Karnım acıktıııııı....

alla alla hala baklaya takıldım. bana sanki bahar sebzesi gibi geliyor da. şimdi sebzeler de mevsim şaşırdı. çilek falan her şey var..

yarın da haber ver bari nasıl oldu? deneyimlerin nasıl?

aynen yazarım cnm senin yemeğide yapcem yarın akşam bu akşam kvdeye gitcem çünkü yemeğe eve gelince şu pastayı yapcam ama çatlarım yoksa bir yerim şişer mişer maazallah hehehe:))

ha birde size enteresan bi, püf noktası söyliyim bir gün es kaza yaş pasta yapmaya kalkarsanız dışını sostan sonra pişmaniye ile kaplayın :)) görüntüye ve tadına inanamayacaksınız :))))

bu da değişikmiş. hatta ıslak kek falan yapınca da üstüne konabilir bak... güzel fikir...bir de bazen ıslak kek yapınca çatlıyor ya görüntü 10 numara olmayınca da kurtarıcı olur.

yok krepe sarmadım. soteleyip borcama döktüm. çarşamba çaya misafirim var. o gün kreplisini yapıcam. dünden kalan bulgur var. kreple beraber çok ağır olur dedim. her ne kadar çaktırmasam da aslında diyet yapıyorum

böyle denemedim güzelse ben de yapım bari
patatesi haşlayıp kumpir malzemeleriyle karıştırıp üstüne yine beşamelli ya da beşamalsiz kaşar rendeleyince de güzel oluyor.

böyle denemedim güzelse ben de yapım bari
patatesi haşlayıp kumpir malzemeleriyle karıştırıp üstüne yine beşamelli ya da beşamalsiz kaşar rendeleyince de güzel oluyor.
tepsinin kenarından aşırdığım kadarına dayanarak ben çok beğendim
evet kasede kumpir diye bir tarif denemiştim. güzel oluyor

Evet İpek yatay
Ben önceden hazırlayım dolaba atıyorum, sertleşince kesmesi daha kolay oluyo

Eki Görüntüle 921225

Garnitürlüsü böyle oluyor

Çek bunu bardakla kesiyorsun demi şekliiçin

Benim yaptığımda böyle oluyor,biraz yandan kesiyorumgerçi bu daha düz kesilmiş.
Üzerinede susamla çörek otu nu karıştırıp serpiyorum

Milföyün içine elma rendeleyin biraz pişirin,şekerini ilave edin birazda ceviz katın ..
Pişirin, servis yapacağınız zaman üzerine pudra şekeri serpin servis yapın..
Milföyle ılık olsun ama yoksa şekeri içine emer

Konu sahibi kusura bakma senden çok ben yazdım galiba

Mikemmel tuttum bu fikri
Ben genelde ıslak kurabiye yapıyorum ama diğerleri için deneyebilirim

Bu islak kurabiyede ne olaki demeden gecemicem.nasil yapiliyo acaba.
Borek acan manti yapan ama kurabiyeleri soguyunca tahta gibi olan su kula biri yardim etsin.
Kurabiye yaptigimda esim dalga geciyo artik,Allahtan genetik olarak kuvvetli dislerim var diyo ya

nasıl yapıyorsun ki sertleşiyor. aslında çok yumuşak olmaz kurabiye de tahta gibi de olmaz.
anlatsana bi nasıl yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…