yemek yemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi gocum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bunu yapıyorum. güzel oluyor gerçekten ama irmikli hiç yapmadım. unlu yapıyorum. hatta bir kaç kaşık damla sakızlı muhallebinin tozundan da ekliyorum. aroması geçiyor.. güzel gerçekten yapın millet.

4 milföyü birleştirin,üzerine az bişi un serpin,oklava ile birazcık açın..
Kare şekli verin ama,haşlanmış patatesi rendeleyin,içine birazcık yağlı peyaz peynir katın,tuzunu k.biberini de katın,maydonoz doğrayın.
Uç kısmına malzemeyi serin,rulo şeklinde sarın sigara böreği gibi olacak..
Bıçakla 2 parmakk genişliğinde enlemesine kesin,üzerinede az bişey yoğrut sürün 175 derece pişirin.,
Afiyet olsun içine ne malzemeniz varsa katabilrsiniz,geçen yaptım eşimde çokbeğendi bunu..

Kerevizdede uyguluyorum.
Bakla mevsimi geldi,baklada seker ve un muhakkak koyarım.

ben hala buzluğa attığım baklayı kullanıyorum. erken değil mi ya bakla için. geçen migrosta gördüm 7 tl mi neydi.. ben de kıymalı yapacağım zaman un ve bulgur ekliyorum..benim de favorim bu..salçalı olan..

Ben milföyden sadece pasta yabıom ehehhehe pek güzel oluyo.

Ben bunu haşlanmış patates ve garnitürle yapıyorum çok şık ve güzel oluyo abla
Böyle de denerim teşekkürler

bunu kestikten sonra yatay yatay koyuyorsun demi abla?

ayy bunu da deneyim güzel olur kesinn.

vay nobody sende ne marifetler varmış..

hakkatten ben yazacaktım şimdi gerçekten ne kadar marifetliymişsin maşallah pastayı nasıl yapıyorsun milföyden onuda yazaydın iyiydi :)

hakkatten ben yazacaktım şimdi gerçekten ne kadar marifetliymişsin maşallah pastayı nasıl yapıyorsun milföyden onuda yazaydın iyiydi :)

ahahah o en kolay kısmı milföyleri önce pişiriyorum pişince ayrılıyo ikiye zaten ama biraz soğuduğunda ayıracaksınız sıcakken ayırınca sönüveriyo muzlu cremole aralara sürüveriyorum ara katlara muz koyuyorum bi kata fıstık koyuyorum öyle öyle oluyo size milföy pasta görenler sanıyo çok uğraştım hahahahahahahha sonra adım marifetliye çıkıyo aslında sdece çok pratiğim :))))

ipek yazan ellerin dert görmesin.. havuc, patates, kabağı rendeleyip soteledim. üzerine beşamel sos, onun üzerine de kaşar döküp fırına verdim harika birşey oldu. tavsiye olunur kızlar

kare kare pişiyorsun yani..

sorma yaa o milföy pasta tam bir kurtarıcı

ipek yazan ellerin dert görmesin.. havuc, patates, kabağı rendeleyip soteledim. üzerine beşamel sos, onun üzerine de kaşar döküp fırına verdim harika birşey oldu. tavsiye olunur kızlar

afiyet olsun canım... krep içine koydun demi...
bir gün de tost makinasında dene üstüne yoğurt dök. hatta kandırmasyon azcık yanına bulgur pilavı falan koy
hatta evde ne varsa kavrulmuş dökme krep içinde yeni bir yemek olarak masaya getir

bunu hemen akşam yapcem cnm çok sağol..pratik olan herşeyi severim bende

bunu tutturamamaktan hep tırsmışımdır... hiç yapmadım o yüzden...

Dikdörtgen tepside yaparsan bunu rulo pasta gibi oluyor tavsiye ederim dene

Ben milföyden sadece pasta yabıom ehehhehe pek güzel oluyo.

Eki Görüntüle 921212

Hava mı atıyon sen bana şimdi pasta yapıyom diyonnnn

Ben bunu haşlanmış patates ve garnitürle yapıyorum çok şık ve güzel oluyo abla
Böyle de denerim teşekkürler

Çok pratik bir taif bu hemende oluyor

bunu kestikten sonra yatay yatay koyuyorsun demi abla?

Evet öyle olacak çok birleşmesin ki tepside hemen kabarsın şişsin tepside

ayy bunu da deneyim güzel olur kesinn.

Bir lokmalık zaten, asıl tarifinde acılı içine ekmek ceviz atarız ya adınıu hatırlayamadım o vardı

daha ben de çok tarif var şimdi çıkmam lazım pek enteresan ve pratik yemeklerim de var yarın yazarım artık herkese iyi akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…