- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Çakma yaş pastayı severim ben mesela
Hazır pasta tabanı
Ortaya krem şanti + damla çikolata
Üstüne de bi çikolata sosu
Oh mis 5 dk hazır, 8-12 kişilik pastanız hazır
dört tane milföyü birleştirip merdaneyle açıyorum alt kısmına koyuyorum tepsinin sonra içine hazırladığım makarna bir yumurta peynir biraz yağ istersen maydonaz karışımını koyuyorum sonra dört tane milföyü gene kenarlarından birleştirip merdane ile açıyorum üstüne kapatıyorum üstüne yumurta sarısı sürüp fırına veriyorum çok lezzetli oluyor çok arkadaşıma verdim tarifi bir dene canım
dört tane milföyü birleştirip merdaneyle açıyorum alt kısmına koyuyorum tepsinin sonra içine hazırladığım makarna bir yumurta peynir biraz yağ istersen maydonaz karışımını koyuyorum sonra dört tane milföyü gene kenarlarından birleştirip merdane ile açıyorum üstüne kapatıyorum üstüne yumurta sarısı sürüp fırına veriyorum çok lezzetli oluyor çok arkadaşıma verdim tarifi bir dene canım
o hazır pasta tabanı yerine;
5 yumurta, 5 fincan un, 4 fincan şeker, 1 kabartma tozu hepsini çırp düz bi tepsiye at oldu sana rulo pasta tabanı üstelik 12 dk da pişiyor :))))
Mantar sotede benim püf noktam mantarların kararmaması için mantarları dograrken,dogranan mantarları unlu limonlu suya dogramak.Tavuk eti ve mantarda beyaz kalıyor.
Sadesini biliyodum da bunu bilmiyorum
Bi denemek lazım, milföy varsa beğenirim ama kalınca yenmez gibi ? Milföy biraz fazla naif
Yemek tariflerimi veriliyor hımmmmm karnımda aç biraz kızlar
5 yumurta, 5 fincan un, 4 fincan şeker, 1 kabartma tozu hepsini çırp düz bi tepsiye at oldu sana rulo pasta tabanı üstelik 12 dk da pişiyor :))))
denemem lazım kolaymış. uzun zamandır milföy almıyorum..bir de aklıma geldi. geçen kk nın akıllı kadınlarından biri hatırlamıyorum ki kurabiye tarifi veriyordu.. piştikten sonra benmari eritilmiş çikolataya batırın demişti. neyse aklımda kalmış. geçen misafirim gelecekti. bir kurabiye yaptım. baksan o kadar sıradan duruyordu ki... yani tatlı mı tuzlu mu şekil itibariyle belli değildi. az bir çikolata erittim üst kısımları batırdım sonra hemen çekilmiş cevize batırdım. ay ben bile hayran kaldım manzaraya. tadı da muhteşemdi. böyle şekli şemali bir şeye benzemeyen kurabiyeler için harika bir çözüm aklınızda olsun.
aynen cnm milföyle daha lezzetli oluyor sıcakken tazeyken yenmeli tabi zaten kalmaz merak etme bir dene bayılırsın milföyü seviyorsan ben çok severim milföyü sosisli,sucuk kaşarlı yapar yapar yerim:)
Konu sahibi kusura bakma senden çok ben yazdım galiba
Mikemmeltuttum bu fikri
Ben genelde ıslak kurabiye yapıyorum ama diğerleri için deneyebilirim
Ben bayılırım unlu herşeyeeşim pek sevmez, formunu koruyomuş
Misafir gelince yapayım en iyisi :13:
bunu tutturamamaktan hep tırsmışımdır... hiç yapmadım o yüzden...
bu bütün sebzeler için geçerli kesinlikle. özellikle kereviz. kararmış bir kereviz yemeği düşünemiyorum..
dene çek hem o kadar zengin duruyor ki anlatamam sana. o ıslak olanı ben de bir deneyeceğim inşallah en kısa zamanda.. elmy bile yaptığına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?