• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Yemiyor Hep Hasta

Handbenli

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar. Kızım 2.5 yaşını geçti 32 aylık. Hiçbir şey yememeye başladı. Sürekli şeker çikolata istiyor resmen onlarla besleniyor. 1 ay içinde 3 kere hasta oldu ateşi çıktı. Yemek yedirmek, bir şey yaptırmak için canım çıkıyor ama yapmıyor. Hasta mızmız ne yapacağımı bilemiyorum. Yemek yemediği için hep hasta oluyor heralde. Çözüm var mı??

Emiyor mu hala

Bence şekeri,çikolatayı ortadan kaldırın. Önüne yemek koyun. Köfte,balık gibi…

“Onlar zararlı,bu faydalı” diye anlatın.

Bence şekeri,çikolatayı ortadan kaldırın. Önüne yemek koyun. Köfte,balık gibi…

“Onlar zararlı,bu faydalı” diye anlatın.
Yapmayı çok istiyorum ama dede babaanne olduğu için 0a indiremiyorum. E bilince de istiyor.

Merhabalar. Kızım 2.5 yaşını geçti 32 aylık. Hiçbir şey yememeye başladı. Sürekli şeker çikolata istiyor resmen onlarla besleniyor. 1 ay içinde 3 kere hasta oldu ateşi çıktı. Yemek yedirmek, bir şey yaptırmak için canım çıkıyor ama yapmıyor. Hasta mızmız ne yapacağımı bilemiyorum. Yemek yemediği için hep hasta oluyor heralde. Çözüm var mı??
Yemek yemediği için bu kadar hasta olacağını sanmıyorum. Ateş varsa başka bir sorun vardır. Doktora götürüp kan değerlerine baktırmadınız mı hiç ? Ayrıca sürekli şeker çikolata isteyebilir ama vermeyeceksiniz benimde kızım 31 aylık. Günde bir çikolata hakkı var başka vermiyorm. Bu yaş inat yaşı. Yap dediğini yapmaz sürekli hayır der benimki de öyle. Fazla üstüne düşmeyin siz inatlaştıkça o da inatlaşacaktır.

Hayır 1 yıldır yok
abur cubur yeribne önüne normal bi yemek koy mızmızlansın dursun önüne koy yedirme ekran veriyo musun? dede ve babaanneye de açık açık konuş kural koymazsan bunun ilerisi de var. Oyun grubu vs bulun haftada 3 4 gün. Vitamib değerleri nasıl boyu kilpsu

Yemek yemediği için bu kadar hasta olacağını sanmıyorum. Ateş varsa başka bir sorun vardır. Doktora götürüp kan değerlerine baktırmadınız mı hiç ? Ayrıca sürekli şeker çikolata isteyebilir ama vermeyeceksiniz benimde kızım 31 aylık. Günde bir çikolata hakkı var başka vermiyorm. Bu yaş inat yaşı. Yap dediğini yapmaz sürekli hayır der benimki de öyle. Fazla üstüne düşmeyin siz inatlaştıkça o da inatlaşacaktır.

Doktora gittik tabii ki. Önemli bir şey yok mikrop kapmış diyip serum verildi ve gönderildi 2 kere. Değerleri de iyi deniliyor.

Günde 1 tane çikolatada da fazla değil mi?

abur cubur yeribne önüne normal bi yemek koy mızmızlansın dursun önüne koy yedirme ekran veriyo musun? dede ve babaanneye de açık açık konuş kural koymazsan bunun ilerisi de var. Oyun grubu vs bulun haftada 3 4 gün. Vitamib değerleri nasıl boyu kilpsu
Evet kreşe göndermeyi düşünüyorum kural sınır otorite öğrensin diye. Boyu 93 cm kilosu 12.5

Evet kreşe göndermeyi düşünüyorum kural sınır otorite öğrensin diye. Boyu 93 cm kilosu 12.5
Demir ferritin nasıl? siz evde düzeni sağlayın ekran yemek konusunda uyku konusunda olduğu kadar. Bebeler sünger gibi mesela çilolata seviyorsa pankek muz iyi içerikli bi çikolata verin cips istediğinde mısır karabuğday patlağı fırında patates

Günde 1 tane çikolatada da fazla değil mi?
1 tane çikolata derken normal bir gofretli çikolata değil tabiki. Genelde bundan yiyor. O da her gün değil istediği zaman 1 kare veriyorum.

Eklentiler

• IMG_9796.webp
    IMG_9796.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 4
Şeker çikolata vermeyin gerekirse ağlasın aç kalsın hastalanmasından daha kötü değil. Hiçbir besleyiciliği yok sonuçta yediklerinin.

Çocuğun sağlığı mi önemli dedesinin bilmem kimin keyfi mi?
Bu bi mazeret değil, kural vardır uyulur, zararlı dediniz de, oh ne güzel yesin mi dedi herkes. Eğer öyleyse büyük sıkıntı var.

Şeker çikolatayı tüm çocuklar ister. Eve almayın, vermeyin.

Back
X