Yemek yiyememe ve böcek korkusu...

Kahvekokulukadin

Kahvekokulukadin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
410
1.062
28
Merhaba hanımlar :KK200:
Benim bir derdim var, derdim şu ki yemek yiyemiyorum
Ben küçükken misafirliğe gitmiştik yemekte makarna vardı ve içinden kıl çıkmıştı, o günden beri kendi evimiz dışında bir yerlerde yemek yiyemez oldum ve hatta evde bile tiksine tiksine yiyorum en sevdiğim yemekleri bile ve yemeklerin tadını alamıyorum sanki hep kıl çıkacak gibi geliyor. Bu yüzden saçıma bone takarak yemekleri pişiriyorum ama yinede içim hiç rahat değil. Normalde evde kedi var tüyü dökülüyor ama o beni rahatsız etmiyor yemekte olursa kusuyorum saatlerce yemek yiyemiyorum.
Birde böceklerden aşşırı korkuyorum böcek oldugu ev zaman uyuyamiyorum
Sizce ne yapmalıyım? Okuduğunuz için teşekkürler

valla bu yasınıza kadar dışarda yememeyı başardıysanız sıze bravo... kıldır bu neticede fazlaca buyutmeyın bence küçümseyın ki bu davranış bıtsın....

Merhaba hanımlar :KK200:
Benim bir derdim var, derdim şu ki yemek yiyemiyorum
Ben küçükken misafirliğe gitmiştik yemekte makarna vardı ve içinden kıl çıkmıştı, o günden beri kendi evimiz dışında bir yerlerde yemek yiyemez oldum ve hatta evde bile tiksine tiksine yiyorum en sevdiğim yemekleri bile ve yemeklerin tadını alamıyorum sanki hep kıl çıkacak gibi geliyor. Bu yüzden saçıma bone takarak yemekleri pişiriyorum ama yinede içim hiç rahat değil. Normalde evde kedi var tüyü dökülüyor ama o beni rahatsız etmiyor yemekte olursa kusuyorum saatlerce yemek yiyemiyorum.
Birde böceklerden aşşırı korkuyorum böcek oldugu ev zaman uyuyamiyorum
Sizce ne yapmalıyım? Okuduğunuz için teşekkürler
Rica ederim burada niye varız?...psikologa git

Hiç normal değil.
Bende bilmediğim yerde yemek yemekten hoşlanmam ama bildiğim yerlerde gayet güzel yerim yemeğimi,sürekli evde yemek pişirmekten iyidir benim için zira çok sıkıcı bir rutine biniyor yemek olayı zamanla.
Kendi yaptığım yemeği zaten her türlü yerim. Mesela kendi yaptığınız yemekle ilgili bile kaygılarınız olması normal gelmedi bana. Saçınızı toplayıp,içine ne koyduğunuzu bildiğiniz yemeği yiyememek,ondanda tiksinmek tuhaf.
Bence psikolojik destek alın.
Çok yıpratıcıdır eminim.
Böcek konusuna birşey diyemem adını duymak bile kaşındırıyor beni. O derece hoşlanmam.

Back
X