Sadece dertleşmek istedim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence yok gibi davranın. görmeyin duymayın.
eşiniz et pişirdiğini, kuruyemiş sakladığını biliyor mu? bilmiyorsa söyleyin.

benim de babannem biz köye gidince cevizleri saklardı. allah belasını verir böyle insanların.
Söyledim tabi ki. Önce inanmadı. Sonra resim çekmek durumunda kaldım. İnandı.
Annesinin borç aldığını da biliyor. Ama sormamış bile neden diye. Çok geniş. Anlam veremiyorum

Söyledim tabi ki. Önce inanmadı. Sonra resim çekmek durumunda kaldım. İnandı.
Annesinin borç aldığını da biliyor. Ama sormamış bile neden diye. Çok geniş. Anlam veremiyorum

niye baştan aynı evi kabul ettiniz ki?
acilen iş bulun ve kendi maaşınızdan asla zırnık bile vermeyin. paylaşımcı olmayın kadına karşı.
eşiniz de ödemesin borcunuç tabi tutup öderse nasıl bişey yaparsınız bilmiyorum.
çocuk yok sanırım, muhtaç değilsinizdir. başınız dik olsun.

niye baştan aynı evi kabul ettiniz ki?
acilen iş bulun ve kendi maaşınızdan asla zırnık bile vermeyin. paylaşımcı olmayın kadına karşı.
eşiniz de ödemesin borcunuç tabi tutup öderse nasıl bişey yaparsınız bilmiyorum.
çocuk yok sanırım, muhtaç değilsinizdir. başınız dik olsun.
Çocuk yok. 3,5 yıl evvel kabul etmiş bulundum. Çok pişmanım.
Burda başka üyeler aynı ev diye konu açtığı an bile tüylerim diken diken oluyor. Ancak zamanı geri alamam. Çalışırken de para vermiyordum ancak eşim fazla fazla verdiği için dönüp benden harçlık istiyordu. Dolaylı da olsa yine vermiş oluyordum

Eşiniz ödemesin maaşı çıkınca kendisi ödesin Kv niz.

Sizde inş en tez zamanda iş bulursunuz ve böylelikle geçer bu sıkıntılı günler kafanız dağılmış olur biraz.

Çocuk yok. 3,5 yıl evvel kabul etmiş bulundum. Çok pişmanım.
Burda başka üyeler aynı ev diye konu açtığı an bile tüylerim diken diken oluyor. Ancak zamanı geri alamam. Çalışırken de para vermiyordum ancak eşim fazla fazla verdiği için dönüp benden harçlık istiyordu. Dolaylı da olsa yine vermiş oluyordum
Eşinizin annesine verdiği paralardan dolayı kendi parası bitince niye harçlık veriyorsunuz? vermeyin. eşinizde size güveniyor.vermeyinki aklı başına gelsin.kv nin başka çocuğu yok mu dönüşümlü bakılsın? 3.5 yıl bakmak için gayet uzun bir süre.bence eşinizle bu bakım işinin fazla uzadığı konusunda gayet ciddi bir konuşma yapın bence.

Of Nyks- Nyks- birde işten mi çıktın? Neden ayrıldın?
senin konularını hep içselleştiriyorum kv mağduru biri olarak okurken gerçekten üzülüyorum
Bu kadının yaptığı hiçbirseye şaşırmıyorum artık
Umarım biran önce önceki işinden daha iyi şartlarda çalıştığın daha yüksek kazandığın bi iş bulursun ve kv-koca-anne kamburundan kurtulursun

Aynı evin içinde yemek ayırmak odalara saklamak nedir ya. Yerken benim kendi paramla aldım diyip havayla yiyor ama öderken yine siz ödeyeceksiniz. Bu durumdan kurtulma imkaniniz yok mu? Eşinize evleri ayirma şartı koymaniz işe yarar mı? Üzüldüm adınıza. Her gün ayrı bir sıkıntıyla uyaniyorsunuz belli ki. Verecek fikrim yok aslında. Ben sizin sıkıntı çektiğinizi görmeyen, görmek istemeyen eşinize öfkelendim açıkçası.

Eşinizin annesine verdiği paralardan dolayı kendi parası bitince niye harçlık veriyorsunuz? vermeyin. eşinizde size güveniyor.vermeyinki aklı başına gelsin.kv nin başka çocuğu yok mu dönüşümlü bakılsın? 3.5 yıl bakmak için gayet uzun bir süre.bence eşinizle bu bakım işinin fazla uzadığı konusunda gayet ciddi bir konuşma yapın bence.
Vermek zorundaymışım gibi hissediyorum. Vermezsem olay çıkar zaten. Madem vermiyorsun kenara koy arabanın modelini yükseltelim der.
Kızı var bir de ama o pek suya sabuna dokunmaz bu tarz konularda

Of Nyks- Nyks- birde işten mi çıktın? Neden ayrıldın?
senin konularını hep içselleştiriyorum kv mağduru biri olarak okurken gerçekten üzülüyorum
Bu kadının yaptığı hiçbirseye şaşırmıyorum artık
Umarım biran önce önceki işinden daha iyi şartlarda çalıştığın daha yüksek kazandığın bi iş bulursun ve kv-koca-anne kamburundan kurtulursun
Ben çıkmadım. Gayet normal çalıştığım bir günün mesai bitiminde patron bir konuşma yaparak çıkardı. Klasik laflar kriz vs vs. Ansızın oldu hala şaşkınım. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Aynı evin içinde yemek ayırmak odalara saklamak nedir ya. Yerken benim kendi paramla aldım diyip havayla yiyor ama öderken yine siz ödeyeceksiniz. Bu durumdan kurtulma imkaniniz yok mu? Eşinize evleri ayirma şartı koymaniz işe yarar mı? Üzüldüm adınıza. Her gün ayrı bir sıkıntıyla uyaniyorsunuz belli ki. Verecek fikrim yok aslında. Ben sizin sıkıntı çektiğinizi görmeyen, görmek istemeyen eşinize öfkelendim açıkçası.
Yemek konusunda yaptıkları bizde çok ayıptır. Bana çok tuhaf geliyor. Ayrı ev için bütçemiz yok ancak bir şekilde ayrılsak bile o kendi evinde her gün et but yemek isteyecek ve biz yetişemeyeceğiz bu isteklere

Yemek konusunda yaptıkları bizde çok ayıptır. Bana çok tuhaf geliyor. Ayrı ev için bütçemiz yok ancak bir şekilde ayrılsak bile o kendi evinde her gün et but yemek isteyecek ve biz yetişemeyeceğiz bu isteklere

Bence de ayıp yaptıkları. Ayrı ev olsa gözünüz görmezdi en azından. Bütçe olmayınca zor tabi. Allah kolaylık versin.

Denizi gecip derede bogulma nyks zorla sana kredi cektirmek istedikleri donemler vardi,arabayi senin alip kv uzerine olacakti vs kazasiz belasiz atlattin simdide birak kimden ne alip ne yemek istiyorsa yesin,nasil saklamak istiyorsa saklasin karisma gorme duyma oglu oder veya odemez ikisinin sorunu suan calismadigina gore sen odeyemeyeceksin cokmu kasildilar satar arabayi oderler herkesin de arabasi yok sonucta

İsmek halk egitim ucretsiz ne varsa git ne oldugu onemli degil hangisinde bos bulursan katil 2 kurs albiliosan h ici h sonu ayri ayri al evde takilma yersiniz birbirinizi. O arada is bakar insallah daha guzeline girersin .Artik su kadina sasirmaktan sinirlenmektende vazgec o oyle degismeyecek her yil dahada zorlasacak yaslilik boyle birsey cunku ,deli say ,hasta say kafana oyle oturt kendi yasamini kolaylamaya psikolojini duz cizgide tutmaya bak. Senin duzeninde bu sekilde ilerleyecek belliki kendini yemenin bir faydasi yok

Back
X