Yemek Yiyememek

EbrarinAnnesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
742
1.133
43
36
Merhabalar arkadaşlar ben yemek yiyemiyorum karnım aç dahi olsa lokmalar ağzımda büyüyor bi oğlum var ona da iyi örnek olamıyorum ben yemeyince o da yemiyor.. Mesela daha yeni kahvaltıya oturdum beş yeşil zeytinden üç tane yedim bi dilim ekmeğin yarısını zorla parmak kadar tel peynir aslında doymadım ama yemek istemiyorum sorunumun psikolojik olduğunu düşünüyorum benim gibi olan var mı

Yok valla, ada gibi oldum hala durmadan yiyorum. 2-3 saat önce yarım ekmekle koca dilim peynir, yarım kase kaşar, yarım kase helva yedim.

Şu an yine acıktım, ne yesem diye düşünüyorum.

Tek ortak nokta, benimki de psikolojik. Keşke sizin gibi iştahsızlık şeklinde etki etseydi bana da.

Yok valla, ada gibi oldum hala durmadan yiyorum. 2-3 saat önce yarım ekmekle koca dilim peynir, yarım kase kaşar, yarım kase helva yedim.

Şu an yine acıktım, ne yesem diye düşünüyorum.

Tek ortak nokta, benimki de psikolojik. Keşke sizin gibi iştahsızlık şeklinde etki etseydi bana da.

Keşke demeyin çünkü zor bi durum halsizim enerjim yok çocuk gibi görünüyorum vitaminlerim eksik

Ben midemden rahatsızlanınca böyle oluyorum
Midem kazınıyor ama dediginiz gibi yemek istemiyorum lokma yerine taş çiğniyorum sanki
Bi dahiliye uzmanına gidin bence

Merhabalar arkadaşlar ben yemek yiyemiyorum karnım aç dahi olsa lokmalar ağzımda büyüyor bi oğlum var ona da iyi örnek olamıyorum ben yemeyince o da yemiyor.. Mesela daha yeni kahvaltıya oturdum beş yeşil zeytinden üç tane yedim bi dilim ekmeğin yarısını zorla parmak kadar tel peynir aslında doymadım ama yemek istemiyorum sorunumun psikolojik olduğunu düşünüyorum benim gibi olan var mı
Var tabii olmaz mı mesela ben
Gündüz resmen açlıktan ölüyorum ama birşey yiyemiyorum
Akşam eve geldiğimde biraz yiyebiliyorum çok değil o da

Var tabii olmaz mı mesela ben
Gündüz resmen açlıktan ölüyorum ama birşey yiyemiyorum
Akşam eve geldiğimde biraz yiyebiliyorum çok değil o da

Mesela moralim bozuk olsun aç kalırım bi lokmayı çiğneyemem genelde de depresif bi halim olduğundan.. Acaba bilinçaltında kendimize zarar vermek için mi reddediyoruz yemeyi bilmiyorum.. Ben de akşam biraz yiyorum ama yeterli değil

Aynı ben de öyle. Şu anda tedavi görüyorum zaten ilaçla. Moralim bozuk olsun, heyecanlanayım, üzüleyim iştahım kesilir.
Bir de ciddi mide bulantısı yaşarım, karnım ağrır bazen, mide sancısı çekerim.

Benim en hassas bölgelerim midem ve sindirim sistemim. Bütün psikolojik durumlar ilk mideme vurur.
Bunun için iştah düzenleyici antidepresan kullanıyorum düşük doz.

Yine bile fazla kilo alamadım yememe rağmen ama daha iyiyim birkaç kilo alabildim en azından.

Son düzenleme:
Mesela moralim bozuk olsun aç kalırım bi lokmayı çiğneyemem genelde de depresif bi halim olduğundan.. Acaba bilinçaltında kendimize zarar vermek için mi reddediyoruz yemeyi bilmiyorum.. Ben de akşam biraz yiyorum ama yeterli değil
Bende canım sıkkınken moralim bozukken bide hastayken birşey yiyemiyorum
Çevremdeki insanlar bunu bilinçli yaptığımı sanıyorlar ama alakası yok kendimi bildim bileli böyleyim
İyi bir huy değil ama elimde değil

Back
X