• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yiyemiyorum :(((( napıcam

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
Merhaba hanımlar. 1.62 boy, 48 kiloyum. hayatım boyunca ne spor yaptım ne diyet. hatta beden derslerinde bile kaçardım nefret ederdim. ben ekmeği çok sevmem o yüzden tüketmem. ama özellikle şu sıralar yemek yiyemiyorum yani o kadar çok az yiyorum ki herkes nasıl doydun diyor. sabah bir simit aldım bitiremedim. sağlığımın tehlikeye girmesinden korkuyorum. napmam lazım. ekimde düğünüm var kilom iyi mi bilmiyorum ama herkes normalin altında diyor... nasıl yemek yiyebilirim. böyle keyif ala ala yemek yemek istiyorummmm

Aciliyetle hemen vakit gec olmadan bir psikiyatriste gidin. Ve dahiliye uzmanina da. Acil olarak...
Kilonuz sinirda sanirim ama asil tehlikeli olan yemek yemeyi istememe davranisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aciliyetle hemen vakit gec olmadan bir psikiyatriste gidin. Ve dahiliye uzmanina da. Acil olarak...
Kilonuz sinirda sanirim ama asil tehlikeli olan yemek yemeyi istememe davranisi

canım sürekli çikolata çekiyor bu ara ki ben çikolatadan tatlıdan nefret eden bi insanım, nişanlımda fark etti eğer bir şeyde ekmek varsa, mayalıysa hayatta bitmiyor...

Merhaba hanımlar. 1.62 boy, 48 kiloyum. hayatım boyunca ne spor yaptım ne diyet. hatta beden derslerinde bile kaçardım nefret ederdim. ben ekmeği çok sevmem o yüzden tüketmem. ama özellikle şu sıralar yemek yiyemiyorum yani o kadar çok az yiyorum ki herkes nasıl doydun diyor. sabah bir simit aldım bitiremedim. sağlığımın tehlikeye girmesinden korkuyorum. napmam lazım. ekimde düğünüm var kilom iyi mi bilmiyorum ama herkes normalin altında diyor... nasıl yemek yiyebilirim. böyle keyif ala ala yemek yemek istiyorummmm

kilonuz normale yakin biraz az ama. sabah simitleri bende bitiremem sadece yogurt yiyorum ama oglenleri saglam beslenirim:)sanirim arkadas katilicam psikiatrise gitmenizde fayda var bencede

canım sürekli çikolata çekiyor bu ara ki ben çikolatadan tatlıdan nefret eden bi insanım, nişanlımda fark etti eğer bir şeyde ekmek varsa, mayalıysa hayatta bitmiyor...

Normalin altında.
Kilonuz en fazla kaç oldu ?
Birde kaç yaşındasınız ?

20 yaşındayım... Bundan iki üç sene evvel 55 falandım. bir iki ay öncede 51 kiloydum. en fazla böyle oldu.

Nasıl o kadar kilo verdin ?
55e çıktıysan yine kilo alırsın arada iştahın kapanıyor olabilir

Nasıl o kadar kilo verdin ?
55e çıktıysan yine kilo alırsın arada iştahın kapanıyor olabilir

bilmiyorum biraz koşturmalı çalışıyorum, öğle öğünlerim düzensiz bazen yiyorum bazen yemiyorum... diyet falan yapmış olsam midem küçüldü dicem ama hiç yapmadım.

mevsim değişikliklerinden de olabilir belki..
ama yine de kan tahlili yaptırmanızda yarar var bence..

canım bence kilon gayet normal. Türk kadınlarının çoğu balıketli olduğu için sana çok zayıfsın diyebilirler ama değilsin kesinlikle.

sen bu kiloyla en az 36 beden giyiyor olman lazım ki benim 14 farkla arada 38 giyen bir tanıdığım bile var. ne zayıflığı.

ben de 48 kiloyum ama benim boyum yaklaşık 1.65. ben 34-36 beden arası giyiyorum. birkaç kilo almak isterdim sadece.

sağlıksız olduğumu düşünmüyorum öyle iskelet gibi falan da değilim de yani.

bence tek sorunun iştahsızlık. bunun psikolojik nedeni de olabilir. belki bir rahatsızlığın da olabilir. bir dahiliyeye gitmende yarar var.

canım bence kilon gayet normal. Türk kadınlarının çoğu balıketli olduğu için sana çok zayıfsın diyebilirler ama değilsin kesinlikle.

sen bu kiloyla en az 36 beden giyiyor olman lazım ki benim 14 farkla arada 38 giyen bir tanıdığım bile var. ne zayıflığı.

ben de 48 kiloyum ama benim boyum yaklaşık 1.65. ben 34-36 beden arası giyiyorum. birkaç kilo almak isterdim sadece.

sağlıksız olduğumu düşünmüyorum öyle iskelet gibi falan da değilim de yani.

bence tek sorunun iştahsızlık. bunun psikolojik nedeni de olabilir. belki bir rahatsızlığın da olabilir. bir dahiliyeye gitmende yarar var.

evet bende zayıf olduğumu düşünmüyorum çoğu kişi de fiziğimi beğeniyor benim sorumun yemek yememek yani böyle zevk ala ala yemek yiyenler olur ya bir imreniyorum onlara anlatamam. bendde kuş kadar yiyorum yaşamak için yiyorum resmen ama yarım simit yesem bi kuzu devirmişim gibi geliyo bana

Senin için baktım boy/kilo/yaş bilginle;
65Kg Üst Limit
[/h]

Günlük Kalori Limiti: 2022 kcal

[h=6]Yağsız Vucut Ağırlığı: 38 kg
[/h]
[h=6]Vucudundaki Yağ Oranı:% 20
[/h]
[h=6]Sağlık Sınıfı: Hafif Düzeyde Zayıflık
[/h]
[h=6]Beden Kütle İndeksi (BKI): 18.29
[/h]_________________________________________
Ben açıkcası kilonu normal buldum ki zaten şuan sınırdaymışsın. Neden dersen ben 1.67yim kilom 53-54 arası gidip geliyo hala vermeye çalışıyorum az gelmiyo yani bu kilo bana. 162ye de sanmıyorum ki 48 çok iskelet gibi durmasın. Ancak yemek yemen için bi'uzmana görünmen çok iyi olur tabii sağlığın bozulabilir.

ben de nasıl az yesem diye düşünüyorum...
bence şu sıralar düğün telaşınızdan dolayı yemek yiyemiyor olabilirsiniz..
daha önce 55 kiloymuşsunuz...

Benim yaklaşık 4 5 kilo eksiğim var oranlarsak eger ve bende bir turlu kilo alamıyorum. Cici bebeler yiyorum aksamlari ekmekler hamurlar ama olmuyor :( valla doktora gidicem o da isime gelmiyo :)

Gerçi ben kahvalti sevmiyorum bigun etsem ertesi gun 1e 2 ye kdr hic biai yetmediğim oluyor.

Boyun gayet normal bence.Ben 14 haftalk hamileyken 48 kiloydum boyumda 1.63 fln

Psikiyatra gorunmeniz lazim =)
Bsarılar

Kilonuz fazlasıyla iyi ben 167 boyunda 49 kiloyum 2 kilo fazlam var diyorum ki siz kesinlikle almayın bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya allah aşkına konuyu ne şekilde algıladınız yorum yazan arkadaş lar çok merak ediyorum:24:

konu sahibi arkadaşım kilo almam lazım demiyo sağlığımın tehlikeye girmesinden korkuyorum diyo siz boyuna göre fazla kilon var diyosunuz gram hesabı yapıyosunuz tee allahım yaa:51:

sinirseldir canım kafa taktığın bişeyler vardır geçmiş olsun...........

Benim istahim da 2 senedir kapali. Eskiden istahliydim.
Simdi 1 dilim ekmegi bile bitiremedigim oluyor. Insanlarla yemek yiyip, 2 lokma sonra doyunca insanlar dalga gectigimi saniyor. :) Bu sekilde hizla kilo verdim. Beni uzun zaman sonra gorenler cok sasirmisti. Herkes sirrimi sordu. Diyemedim ki stresten, depresyondan istahim kalmadi kardesim. :)
Aclik hissi cok rahatsizlik vermedikce yemek yemek aklima gelmez. Bazen bayilma noktasinda bayilmamak icin yerim o derece. Gunde 1 ya da en fazla 2 kere yiyorum, atistirmalik filan yemem pek.

Yemek yiyemedigi icin hastaneye yatirilan, mideden tuple yedirilen insan hikayeleri duymustum. Sendeki korkuyu cok iyi anliyorum, ayni korku bende de var, sagligin bozulmasi.

Velhasili, depresyon, bunalim, asiri stres filan var mi? Bunlar istahi etkiliyor. Hani bunalirsin eyvallah da, istahin bu kadar kapanmasi siradan bir bunalimdan fazlasi bence.

Bir psikiyatriste gorunebilirsin.

düğün stresin falan mı var acaba ekime kdar çok var ama olabilir yani benım arkadasımda 45 kiloyla evlendı dugun öncesı çok verdi şimdi maşallahı var aldı kilo evlenıce açılır iştahn bu ara da doktora gıt iştah şurupları verır sana

Back
X