Yemek Yüzünden Geldiğim Nokta; Çok Üzgünüm..

Begenmediyse yemez bence biraz kendini on plana cikarmaya calis ozguvenini yani. Okadar cok soylenecegine kalk sen pisirde yiyelim de kendine laf soyletme arkasi kesilmez yoksa

Siz bu sıralar gördüğüm en sabırlı, verici, saygılı insansınız bence. Kendinizi onların sözüyle tanımayın sakın. Benim eşim bunu yapsa bir daha yemek falan pişirmem o sinirle de çöpe dökerim önünde. Siz belli ki ağırbaşlı, hanımefendi birisiniz. Lütfen herkese cevabını verin, anneniz bile olsa. Ben buyum işinize geliyorsa demeyi öğrenin. Ben yemek bile yapmıyorum çoğu zaman, çocuğum yok, canım isterse yaparım, kv ye sorsan nasıl gelinsin sen der! Umrumda bile değil, siz de önemsemeyin kimseyi. Ne güzel kızınız varmış, o kıymetinizi anlayacaktır. Sevgiler

fazla yüz vermişsiniz. yemeğimi beğenmeyen insana kalkıp tatlı mı yapicam. oldu canım. aç kalsin yada bir zahmet kendi yapıversin. hiçte üzülmem oturur kendim yerim zıkkım yesin

Şu işkembesi için kalıp kıran öküzleri bi kaşık suda boğmak istiyorum boşver kuzum, beğenmediyse kendi yapsın da beraberce yiyin, hiç tatlı vs uğraşma..

Böyle bir "adam" tarafindan yüz ustü birakilsan ne olur yani. Tam senin için harika olur. Azar, hakaret felan işitmezsin, kendine güvenin gelir.

Işin var mi?

Ve sanirim özgüven konusunda sikintin var. Bir psikiloga git ve bu konuda kendini güçlendir. Dünyada tek erkek eşin değil. O değil, sen kiymetlisin. Boşansanizda, gençsin, harikasin. Niye başka biri ile evlenemicen?

Ve tepki vermek için geç kalmadin. Özür diliyinceye kadar yemek yapma. Yada tek kişilik, senin sevdiğin ve onun nefret ettiği yemekleri yap.

bide tavuk gögsü yapmışsın ya kıyamam
valla yemek bu yanarda çiğde kalır, 2 pide söyler yersin ne yani?
kalp kırmaya değer mi?

Acaba altta yatan baska sorunlar varmiydi esinle? Yoksa bi insan bukadarda bi yemek icin bagirirmi ya

Suç eşinizde değil ki aslında suç ülkemin kadınlarında.
Erkek evlatlarını IQ seviyesi eksilerde muamemesi ile büyüten, hiçbir iş öğretmeyen, suyunu bile oğluşunun ayağına götüren, her daim erkeksin diye pohpohlayan annelerin yetiştirdiği errrrkekler böyle oluyor işte. Sen erkek adamsın diye diye eli var yemek yapamaz, ayağı var iş yapamaz, aklı var aklını kullanamaz hale getiriliyor oğluş evlatlar. Aklı al, beceriyi al geriye ne kalıyor sadece kas gücü..
Büyüyünce ne oluyor eşini hizmetçisi olarak görüyor (çünkü annesi de onun hizmetçisiydi) hizmeti kendi bulunmaz hint kumaşı erkekliğine layık görmezse vay hizmetkarının haline.. Böyle olur işte..
Eğer şuan toplumun kanayan yarası yüceltilmiş erkekler anneleri tarafından zihinsel algı problemi çeken biri gibi yetiştirilmeselerdi yemek de yapabilirlerdi, ev işi de, her işi de..
Yapsalardı eğer yapınca bazen olamayabildiğini deneyimleyip nimet yüzünden kalp de kırmazlardı.
Kız çocuklarına öğretilen iş, namus, kibar olma gibi kavramlar erkek çocuklarına da öğretilseydi cinsiyetleri değişmezdi ama toplumda çok şey değişirdi.
Hep diyorum kadının düşmanı erkekler değil, kadınlar.
Konu hortlamış olsa da söylemeden geçemezdim.

43 yaşındayım hala yemek yapamıyorum
suyuyla tanesi ayrı yüzüyor birebir tarife göre yapıyorum internete bakıyorum yok olmuyor
beğenmeyen kendi yapsın yesin bi de buna mı üzülecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…