Yemek Yüzünden Geldiğim Nokta; Çok Üzgünüm..

Aslında onun için bu yemek konusu bahane oldu, malesef ki çok isteyip de aşamadığım Cinsellik olarak isteksizlik sorunum var, ne yaptıysam geçmiyor..
Tabi bir erkek için hayatta başka önemli bir şey var mı?
Keyfi olmazsa eğer, dünya da yıkılır, kıyamet de kopar, ipler de kopar...

Sorunda tam burada

Evet öyle yapmamalıydı Eşiniz
Burada herkes eşinize saydırmış ama

Gece erkeğini mutlu edemezseniz

Neyaparsan yap görmez

Tedavi görmek lazım

Bende kovayım ama galiba sizin yükseleniniz farklı

Benim eşim böyle yapsaydı

Yüzüne bile bakmazdım ne yerse yesin umrumda olmazdı
Gururluyumdur

Kendisi yaklaşırdı sonra bana
Ve ben eşimin bana sinirlenme sebebini araştırıp bulurdum

Yemek olamaz sinirlenme sebebi asla

Erkek milletine standart yemekleri yapıcan bende yaptım bi kaç sefer hep bi burun Kıvırdı.Yemek konusunda çeşit yapıp şımartmicaksin aynı şeyleri yesin dursun :63:

Olabilir , insanlık hali o an bir dalgınlık olur , bir eksiklik olur , yemeğin tadı ya da görüntüsü normalden farklı gelebilir , beğenmiyorsan yemezsin olur biter.
Eşin Seni düşünüp emek vermiş ; Eleştirmek en başta yemeği yapan kişinin emeğine saygısızlık ,
Allah ıslah etsin , akıl fikir versin ,
Hiç üzmeyin canınızı siz , bir daha da yemeklerini dışarıda yiyip gelsin evdekileri beğenmiyor madem ki.

Ben kızımı alıp başka bir odada geçirdim geceyi, benim gözüme bir lokma uyku girmezken, beyefendi sabaha kadar mışıl mışıl uyudu..
Ve az önce işe gitti, bunu yanına bırakmayacağım, annenle konuşucam diyor..
Aslında onun için bu yemek konusu bahane oldu, malesef ki çok isteyip de aşamadığım Cinsellik olarak isteksizlik sorunum var, ne yaptıysam geçmiyor..
Tabi bir erkek için hayatta başka önemli bir şey var mı?
Keyfi olmazsa eğer, dünya da yıkılır, kıyamet de kopar, ipler de kopar...

siz yaşadığınız bu olumsuzluklardan dolayı böyle oluyorsunuz belkide
ananıza da eşinize de ağzının payını verin ki şikayet edilerek bir şey elde edemeyeceğini anlasın.
çok sinir oldum dönüp dönüp bir şeyler yazasım geliyor.

Evet suçlu olan sensin
Kızınıza bez mama almayan adama hala değişik yemek arayışındasınız
Af edersiniz ama zıkkımın kökünü yesin
Kocanla mı evlisin kayınpederle mi evlisin belli değil, kayınpeder kocandan daha ilgili

Yetmemiş fırında makarnayı beğenmeyip taaa kadınlığına kadar dil uzatmış
Sen hala tavuk göğsü yap, tatlıya bağla
Yüz verme deliye gelir şey yapar halıya demişler
Sizinki o misal

insan bekliyor, bir eline sağlık denmesini, yemek olmamış m? Hadi dök bunu bir çay koy da denile bilir siz, ben, bizim gibiler kadınlar herşeyi o kadar çok üstümüze alıyoruz ki vazifemiz olanı da olmayanı da ve herşeyi öylesine mükemmel yapma kaygısındayız ki ve yapıyoruz da aslında ö yüzden insanlar sürekli bir kusur aramak peşindeler çünkü bu fırsatı onlara biz veriyoruz, yemek yanmışmı yanık yesinler, ev temizlenmemiş mi bize ne, akşama misafir gelecek ne mi çıkaracağım pastaneler pasta kaynıyor verirsin siparişi hooop kapında, birtek evlatlarımızla ilgili kısımda genişliğe gitmeyi önermiyorum size de kendime de, ben yeni yeni genişlik moduna geçiş yaptım, aman babam (kendi babam) kırılmasın, aman kayınvalide kayınpeder elti kayınbırader görümce darılmasın, aman kocam küsmesin eeeee peki ben, beni kim önemseyecek çok pardon, kendi kendinize dediğiniz gibi SİZ KIYMETLİ VE DEĞERLİSİNİZ KİMSEYE İSPAT ETMEK ZORUNDA DA DEĞİLSİNİZ DEĞİLİZ
Sİzinle aynı şeyleri yakın zamanda yaşadım ve yeni yeni kendimi toplamıyorum SALIYORUM hoppppaaaaaa:KK71:

Hiranur'un babasını ıslak odunla dövesim var
Çok uyuz oluyorum her konunda ayrı ayrı uyuz oluyorum bu adama
Hiranur'un annesine de çok kızıyorum
Bu adama ederinden çok değer verdiği için
Şu zıkkımın kökü kimler için var ? Tam da bu adam için
Ne eş hatrı, ne insanlık, ne nimete saygı biliyor. Tavuk göğsü bunun neyine tavuk gagalasın onu :KK12:

Hiranur'un babasını ıslak odunla dövesim var
Çok uyuz oluyorum her konunda ayrı ayrı uyuz oluyorum bu adama
Hiranur'un annesine de çok kızıyorum
Bu adama ederinden çok değer verdiği için
Şu zıkkımın kökü kimler için var ? Tam da bu adam için
Ne eş hatrı, ne insanlık, ne nimete saygı biliyor. Tavuk göğsü bunun neyine tavuk gagalasın onu :KK12:

Emin ol canım ben de şu an en çok kendime, sonra Hiranurun babasına sinir oluyorum...
İyi niyetli, saf yürekli olmak gerçekten işe yaramıyormuş.. Çok iyi anladım ben bunu,madem öyle gerekiyor inşallah bunun tam tersi davranışlar sergileyebilirim..

Ve eğer birgün evliliğim biterse en çok da kendimi yansıtamadığım için, kendimi savunamadığım için,en çok da herkesin gözünde ben hatalı görüneceğim için ölene kadar vicdan azabı çekicem, bundan adım kadar eminim...

Bir kere sirf o yemekteki emegin hatrina boyle bir tutum sergilenmez. Tamam, yemek begenilmeyebilir ama masadan kalkmak da neyin nesi? Buyuk saygisizlik.

Erkeklerin cogu boyle. Cok benciller. Elestirmek icin kili kirk yariyorlar. Resmen elestiri yaparak desarj oluyorlar. Bence bu olumsuz tavirdan kendinize hic pay cikarmayin, uzmeyin kendinizi.

Merhaba Bayanlar..
Eski konularımdan bilenler bilir beni.. Hayat işte En çok da seviyorum dediğin kişi yıpratırmış insanı..
Şu an içinde olduğum durumda çokk çokk üzgünüm..
Akşam yemeğinde ilk defa fırında makarna yaptım, yapmamıştım hiç. Eşim için değişik bir şey yapayım dedim.
Geldi, sofraya çağırdım.. Bir kaşık aldı, bu ne biçim bir yemek deyip kalktı sofradan. Kötü de değildi gayet güzel olmuştu.
Hiç yemek sevmeyen insan, ilk defa beğenmeyip masadan kalktı..
Olabilir beğenmemesine değil, sözlerine sinirlendim..
Ağır konuştu, kadınlığımla ilgili.
Çok zoruma gitti, kızdığım için başka bir şey hazırlamadım ben de..
Dışarı çıktı geldi, dedim bir tavuk göğsü yapayım, gelince tatlı bahanesiyle arayı düzeltiriz. Yemedi ısrar etmedim, hiç konuşmadım, duyduğum sözler çok üzdü beni..

Bu ara annem, kayınvalidem, eşim herkes her fırsatta eleştiriyor beni..
Ben kusursuz bir insan değilim tabii ki, ama artık kendimi çok değersiz, işe yaramaz, hep hata yapıyor gibi hissediyorum..
Çaresiz kaldığım zamanlardan birindeyim, ve tek paylaşabildiğim sizlersiniz..

( biliyorum önce kendine değer ver önce kendini sev diyenler olabilir, yapıyorum da.. Ben izin vermezsem kimse beni üzemez diyorum.. öyle dedikçe güçlü durmaya çalıştıkça daha çok üzülüyorum..

Kocamdan Eş Olarak, kayınvalidemden gelin olarak, annemden evlat olarak hep bir psikolojik baskı içindeyim ; Sen şöylesin, sen böylesin, hep hata yapıyorsun diye.

Tek doğru yaptığım şey kızımı doğurmakmış, o olmasa herkesi kendimden kurtarırdım..
Ama kendi irademle kızımı annesiz bırakamam.. :KK43::KK43::KK43::KK43: :KK42:
Yorumlar nasıl olur bilmiyorum, gözlerimden yaşlarımla beraber içimi de boşaltmak istedim sadece..

Esiniz ayip ediyor, kv hadi kv ligini yapiyorda ben kendi annenizin sizi bu denli kotu elestirmesini anlamiyorum. Sonucta onun eserisiniz siz nasil yetistirye ne imkan sagladiysa hangi degerlerle buyuttuyse o sekilde bir insan oldunuz, tamamen sizi kendi kendinizie yeteneksiz beceriksiz olmakla asla suclayamaz. Tama yetiskinsiniz kendi iradeniz var ama bir annenin bunu kendi cocuguna soylemesi %50 kendine hakaret etmesidir bence.
Cok ilginc ve zor bir durum ama bence kimsenin dedigine kulak asmayin sizi elestirenler ne kadar dogru, onlar ne kadar becerikli yada herseyi duzgun yapiyorlar. Kendi ic ezikliklerini baskasini surekli ezerek gidermeye calisan insanlara gicik olurum.
Bana kalirsa bir dahakine hepsine agzinin payini verin yaptiginizi begenene yapin begenmeyende avucunu yalasin her anlamda diyorum bunu sadece yemek anlaminda degil.

Emin ol canım ben de şu an en çok kendime, sonra Hiranurun babasına sinir oluyorum...
İyi niyetli, saf yürekli olmak gerçekten işe yaramıyormuş.. Çok iyi anladım ben bunu,madem öyle gerekiyor inşallah bunun tam tersi davranışlar sergileyebilirim..

Ve eğer birgün evliliğim biterse en çok da kendimi yansıtamadığım için, kendimi savunamadığım için,en çok da herkesin gözünde ben hatalı görüneceğim için ölene kadar vicdan azabı çekicem, bundan adım kadar eminim...
Günaydın
Herkese değil hak edene iyi niyet gösterilir
Bir değil beş değil bu adam hep böyle, taa ben bile burdan biliyorum bunu
Sen birebir yaşıyorken nasıl hala silkelenmiyorsun ?
Değişik tat onun neyine ? Homurdanmadan eve girmeyi bilsin
Eli kolu dolu gelmeyi bilsin, dolu derken lüks bişeyi de kast etmiyorum. Evin ihtiyacını görsün olmadı şu krize dönen 'bez-mama' yı ortaya atmadan insanca vermeyi bilsin
Sonra belki değişik tata gelir iş

Hiç tınlama mesela bu akşam
Gelsin tencereyi boş görsün
Ekmek mi kemirir yoksa yine dışarı mı atar kendini umrunda olmasın
Dersin yaptığımı beğenmiyosun, sen yap birgün de ben yiyeyim
Ya da şu bu eksikti yine almamışsın de, bu da erkeğin görevi de. Madem sana kadınlıktan girizgah yapmış bir fırın makarna yüzünden dönsün aynaya baksın
Zirzop

Günaydın
Herkese değil hak edene iyi niyet gösterilir
Bir değil beş değil bu adam hep böyle, taa ben bile burdan biliyorum bunu
Sen birebir yaşıyorken nasıl hala silkelenmiyorsun ?
Değişik tat onun neyine ? Homurdanmadan eve girmeyi bilsin
Eli kolu dolu gelmeyi bilsin, dolu derken lüks bişeyi de kast etmiyorum. Evin ihtiyacını görsün olmadı şu krize dönen 'bez-mama' yı ortaya atmadan insanca vermeyi bilsin
Sonra belki değişik tata gelir iş

Hiç tınlama mesela bu akşam
Gelsin tencereyi boş görsün
Ekmek mi kemirir yoksa yine dışarı mı atar kendini umrunda olmasın
Dersin yaptığımı beğenmiyosun, sen yap birgün de ben yiyeyim
Ya da şu bu eksikti yine almamışsın de, bu da erkeğin görevi de. Madem sana kadınlıktan girizgah yapmış bir fırın makarna yüzünden dönsün aynaya baksın
Zirzop

Canım benim baştan sona kadar haklısın, çok güzel söylüyorsun, şu an yapmam gereken tam olarak senin yazdıkların evet..
Ama bir de şu var, eşim çok sinirli biri ve bu akşam yemek yapmazsam, sen bana meydan mı okuyorsun diye şiddete başvurmasından korkuyorum..
Yeteri kadar kırıldım bari o olmasın aramızda..
İçimden zerre kadar yemek yapmak gelmiyor, ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten bilmiyorum...

Boş verin üzülmeyin,siz düşünmüşsünüz yapmışsınız o kadar.Gerçekten kötü olsa bile çaktırmaması,yüreklendirmesi gerekiyordu bence.Ne biçim eş bu böyle?Destek olacağına ,seni takdir edeceğine böyle yapması çok kaba ve saygısızca.
Başkalarının sizi eleştirmesini izin vermeyin.Size eleştiri geldiği zaman kötü niyetli ve kırıcı,siz de karşınızdakinin eksik yanlarını söyleyin.Bakalım ne düşünecekler??

Canım benim baştan sona kadar haklısın, çok güzel söylüyorsun, şu an yapmam gereken tam olarak senin yazdıkların evet..
Ama bir de şu var, eşim çok sinirli biri ve bu akşam yemek yapmazsam, sen bana meydan mı okuyorsun diye şiddete başvurmasından korkuyorum..
Yeteri kadar kırıldım bari o olmasın aramızda..
İçimden zerre kadar yemek yapmak gelmiyor, ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten bilmiyorum...
O derece yani ?
Rest çekme durumun yok mu
Ya döverse diye de daha zordur hayat
Mesela ne yemek yapacaksan malzemelerden biri eksik olsa? o da almıyor malum. Evde şu malzeme eksikti parada bırakmaıdn o yüzden yemek yapamadım desen ne olur ?
Sen durumu daha iyi kestirirsin

Back
X