Yemek Yüzünden Geldiğim Nokta; Çok Üzgünüm..

O derece yani ?
Rest çekme durumun yok mu
Ya döverse diye de daha zordur hayat
Mesela ne yemek yapacaksan malzemelerden biri eksik olsa? o da almıyor malum. Evde şu malzeme eksikti parada bırakmaıdn o yüzden yemek yapamadım desen ne olur ?
Sen durumu daha iyi kestirirsin
Evet canım o derece malesef. Dün pazara çıktım, yani şükür var birşeyler, tabi onlara da bahane bulur mu diye düşünmeden edemiyorum..

Ama tatlı yapmasan dövmez herhalde
Biraz da sen şımartmışsın
Aynen öyle, ben şımarttım malesef, şimdi ise aynı davranışı görmeyince, hiç bir değerim ve önemim kalmıyor onun için...
Hani bir şeyi yaparsın yaparsın, bir kere yapmayınca senden kötüsü olmaz ya, hoş yapmıyor da değilim, hep birşeyler yapma çabasındayım..

Canim .hic canini uzme sen bildiklerine devam et sonra inan hepsi seni takdir edecekler....

ben kizimi dogurdugumda annem dahil kimse bakabilecegimi dusunememisti ama simdi heryerde beni ovuyorlar ..zaman sadece

Canim .hic canini uzme sen bildiklerine devam et sonra inan hepsi seni takdir edecekler....

ben kizimi dogurdugumda annem dahil kimse bakabilecegimi dusunememisti ama simdi heryerde beni ovuyorlar ..zaman sadece
İnşallahh dediğin gibi olur canım, takdir edilmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki.. :(

Sorun yemek değil seni suçluymuşsun gibi hissettirmeleri.Annen olsun kayınvalden olsun eşin olsun sen söylesin sen böylesin diyerek sürekli suçlanmak. Kendini değersiz hissettirmeleri.Buna izin vermemelisin .Kimse mükemmel değil kendileride.

Sen hatalı değilsin.Sürekli onlara yaranmaya çalışma.Bu duygudan kurtulmaya çalış terapiye git .Sen kendine saygı duymazsan başkasıda duymaz.Bugün yemek olur yarın başka bir şey saygısızlığın dozu artıkça artar.

Canım benim baştan sona kadar haklısın, çok güzel söylüyorsun, şu an yapmam gereken tam olarak senin yazdıkların evet..
Ama bir de şu var, eşim çok sinirli biri ve bu akşam yemek yapmazsam, sen bana meydan mı okuyorsun diye şiddete başvurmasından korkuyorum..
Yeteri kadar kırıldım bari o olmasın aramızda..
İçimden zerre kadar yemek yapmak gelmiyor, ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten bilmiyorum...

Siz yinede cok kizdirmayin adami madem siddete meyilli, yapin bildiginiz yemeklerden ne ugrasacaksiniz oyle adama farkli yeni tatlar yaratmak icin. Daya mercimek corbasini tarhanayi madem firinda makarnadan anlamiyorsa. Ozenme yani, yap bir cesit yesin kalksin oyle adama begendirsen bile bir tesekkuru alamazsin agzindan. Yada yapsan bile kiymeti bilinmez.
Ama annen ve kv icin aynisi gecerli degil onlara gayet guzel meydan okuyabilirsin, seni elstirmelerine izin verme artik.
Cocugun varmi ? Cocuguna yaparsin oglen yemegi icin kendine yaparsin madem oyle degisik seyler yapmak canin istiyor.

Merhaba Bayanlar..
Eski konularımdan bilenler bilir beni.. Hayat işte En çok da seviyorum dediğin kişi yıpratırmış insanı..
Şu an içinde olduğum durumda çokk çokk üzgünüm..
Akşam yemeğinde ilk defa fırında makarna yaptım, yapmamıştım hiç. Eşim için değişik bir şey yapayım dedim.
Geldi, sofraya çağırdım.. Bir kaşık aldı, bu ne biçim bir yemek deyip kalktı sofradan. Kötü de değildi gayet güzel olmuştu.
Hiç yemek sevmeyen insan, ilk defa beğenmeyip masadan kalktı..
Olabilir beğenmemesine değil, sözlerine sinirlendim..
Ağır konuştu, kadınlığımla ilgili.
Çok zoruma gitti, kızdığım için başka bir şey hazırlamadım ben de..
Dışarı çıktı geldi, dedim bir tavuk göğsü yapayım, gelince tatlı bahanesiyle arayı düzeltiriz. Yemedi ısrar etmedim, hiç konuşmadım, duyduğum sözler çok üzdü beni..

Bu ara annem, kayınvalidem, eşim herkes her fırsatta eleştiriyor beni..
Ben kusursuz bir insan değilim tabii ki, ama artık kendimi çok değersiz, işe yaramaz, hep hata yapıyor gibi hissediyorum..
Çaresiz kaldığım zamanlardan birindeyim, ve tek paylaşabildiğim sizlersiniz..

( biliyorum önce kendine değer ver önce kendini sev diyenler olabilir, yapıyorum da.. Ben izin vermezsem kimse beni üzemez diyorum.. öyle dedikçe güçlü durmaya çalıştıkça daha çok üzülüyorum..

Kocamdan Eş Olarak, kayınvalidemden gelin olarak, annemden evlat olarak hep bir psikolojik baskı içindeyim ; Sen şöylesin, sen böylesin, hep hata yapıyorsun diye.

Tek doğru yaptığım şey kızımı doğurmakmış, o olmasa herkesi kendimden kurtarırdım..
Ama kendi irademle kızımı annesiz bırakamam.. :KK43::KK43::KK43::KK43: :KK42:
Yorumlar nasıl olur bilmiyorum, gözlerimden yaşlarımla beraber içimi de boşaltmak istedim sadece..
sende benim gibi çok yüz vermissin bence bu erkekler varya çok fırsatçı ve çok terbiyesiz ve bencil boşanabiliyorsa boşan belkide seni sevmiyordur bile seven böyle mipyapar

Sabrınıza hayran kaldim tatli yapmissiniz üstune..bakin benim esimde yemege cok düskundur cok yemek secer bi defa makarna yaptigimda canım guzel olmustur muhakkak ama ben yanlizca bunu yiyemem demisti bende ne yapmami bekliyorsun diye cikismistim disardan yemek söyleyip afiyetle yemistik yani cozum aranabilir siz yapmissinz adam bunun icin kizip evden cikmis cok ayip..

Bu akşam da bizde kuru fasulye var. Ay napayım karda kışta. Onu yapayım dedim eksik var bunu yapayım eksik var. Bende patlattım kurufasulye. Ya kötü yemek yapıp farkında olmayan insanlar var. Acaba sende böyle bir durumu var. Ama ne olursa olsun yaptığın yemeğe böyle laf eden adama tatlı yapman çok yanlış. Birde anladığım eşin karmaşa olmayan yemekler seviyor. Patetes kızartması yada makarna yanına snitzel ve bir salata gibi. Çokta yeni bişey yapayım arayışına girme oyüzden. Benim esimde de vardır bu yeni tatlar a pek açık değildir.

Merhaba Bayanlar..
Eski konularımdan bilenler bilir beni.. Hayat işte En çok da seviyorum dediğin kişi yıpratırmış insanı..
Şu an içinde olduğum durumda çokk çokk üzgünüm..
Akşam yemeğinde ilk defa fırında makarna yaptım, yapmamıştım hiç. Eşim için değişik bir şey yapayım dedim.
Geldi, sofraya çağırdım.. Bir kaşık aldı, bu ne biçim bir yemek deyip kalktı sofradan. Kötü de değildi gayet güzel olmuştu.
Hiç yemek sevmeyen insan, ilk defa beğenmeyip masadan kalktı..
Olabilir beğenmemesine değil, sözlerine sinirlendim..
Ağır konuştu, kadınlığımla ilgili.
Çok zoruma gitti, kızdığım için başka bir şey hazırlamadım ben de..
Dışarı çıktı geldi, dedim bir tavuk göğsü yapayım, gelince tatlı bahanesiyle arayı düzeltiriz. Yemedi ısrar etmedim, hiç konuşmadım, duyduğum sözler çok üzdü beni..

Bu ara annem, kayınvalidem, eşim herkes her fırsatta eleştiriyor beni..
Ben kusursuz bir insan değilim tabii ki, ama artık kendimi çok değersiz, işe yaramaz, hep hata yapıyor gibi hissediyorum..
Çaresiz kaldığım zamanlardan birindeyim, ve tek paylaşabildiğim sizlersiniz..

( biliyorum önce kendine değer ver önce kendini sev diyenler olabilir, yapıyorum da.. Ben izin vermezsem kimse beni üzemez diyorum.. öyle dedikçe güçlü durmaya çalıştıkça daha çok üzülüyorum..

Kocamdan Eş Olarak, kayınvalidemden gelin olarak, annemden evlat olarak hep bir psikolojik baskı içindeyim ; Sen şöylesin, sen böylesin, hep hata yapıyorsun diye.

Tek doğru yaptığım şey kızımı doğurmakmış, o olmasa herkesi kendimden kurtarırdım..
Ama kendi irademle kızımı annesiz bırakamam.. :KK43::KK43::KK43::KK43: :KK42:
Yorumlar nasıl olur bilmiyorum, gözlerimden yaşlarımla beraber içimi de boşaltmak istedim sadece..

Insanın annesi yanında olmayinca kimse olmazmış malesef
Eşin cok patavatsız. Insanlar ot yiyip hayatta kalmaya calısırken yaptigina bak.
Kusura bakma da böyle adama ne yemek yapıyorsun ki.

Ben de Kıymalı karnabahar yemeği yapıyorum şu an, bakalım bu akşam neler olacak?

Zikkimin pekini yesin emi g*tü kalkmış belli yapma tatlı filan ısrarda etme ye diye burnunu surttür iyice değerini anlasın

Back
X