- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
Yok yok bakmam şu an aynı psikolojideyim ama yapamıyorum işte.
Bu kadar yapma allah aşkına hıc bır guvencen yok mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok bakmam şu an aynı psikolojideyim ama yapamıyorum işte.
Kirmizi pancar salatasi mi ilk defa duyuyorum nasil yapiliyor :)Konu nasıl içimde kaldıysa ben de fırında makarna yaptım şimdi:)) yanına da kırmızı pancar salatası ohh miss bayılırım
Yok malesef, bir ayrılık durumu olsa, annemin evinde çok sıkıntı yaşayacağımı iyi biliyorum çünkü...Bu kadar yapma allah aşkına hıc bır guvencen yok mu ?
Yok malesef, bir ayrılık durumu olsa, annemin evinde çok sıkıntı yaşayacağımı iyi biliyorum çünkü...
Sadece sevgi yetmiyormuş, bir erkeğin kalbinde güzel bir yer bulmaya işte, kadın kadın gibi dik durmayınca değeri bilinmezmiş..
sende onları eleştir niye kendini üzüyorsun onlar üzülsün.Merhaba Bayanlar..
Eski konularımdan bilenler bilir beni.. Hayat işte En çok da seviyorum dediğin kişi yıpratırmış insanı..
Şu an içinde olduğum durumda çokk çokk üzgünüm..
Akşam yemeğinde ilk defa fırında makarna yaptım, yapmamıştım hiç. Eşim için değişik bir şey yapayım dedim.
Geldi, sofraya çağırdım.. Bir kaşık aldı, bu ne biçim bir yemek deyip kalktı sofradan. Kötü de değildi gayet güzel olmuştu.
Hiç yemek sevmeyen insan, ilk defa beğenmeyip masadan kalktı..
Olabilir beğenmemesine değil, sözlerine sinirlendim..
Ağır konuştu, kadınlığımla ilgili.
Çok zoruma gitti, kızdığım için başka bir şey hazırlamadım ben de..
Dışarı çıktı geldi, dedim bir tavuk göğsü yapayım, gelince tatlı bahanesiyle arayı düzeltiriz. Yemedi ısrar etmedim, hiç konuşmadım, duyduğum sözler çok üzdü beni..
Bu ara annem, kayınvalidem, eşim herkes her fırsatta eleştiriyor beni..
Ben kusursuz bir insan değilim tabii ki, ama artık kendimi çok değersiz, işe yaramaz, hep hata yapıyor gibi hissediyorum..
Çaresiz kaldığım zamanlardan birindeyim, ve tek paylaşabildiğim sizlersiniz..
( biliyorum önce kendine değer ver önce kendini sev diyenler olabilir, yapıyorum da.. Ben izin vermezsem kimse beni üzemez diyorum.. öyle dedikçe güçlü durmaya çalıştıkça daha çok üzülüyorum..
Kocamdan Eş Olarak, kayınvalidemden gelin olarak, annemden evlat olarak hep bir psikolojik baskı içindeyim ; Sen şöylesin, sen böylesin, hep hata yapıyorsun diye.
Tek doğru yaptığım şey kızımı doğurmakmış, o olmasa herkesi kendimden kurtarırdım..
Ama kendi irademle kızımı annesiz bırakamam..![]()
Yorumlar nasıl olur bilmiyorum, gözlerimden yaşlarımla beraber içimi de boşaltmak istedim sadece..
Öyle alıştırdım ki insanları en ufak bir eleştiri yaptığımda, günah keçisi ben ilan ediliyorum..sende onları eleştir niye kendini üzüyorsun onlar üzülsün.
Eşinizin kaba davranışlarını asla ama asla savunmuyorum.Ben kızımı alıp başka bir odada geçirdim geceyi, benim gözüme bir lokma uyku girmezken, beyefendi sabaha kadar mışıl mışıl uyudu..
Ve az önce işe gitti, bunu yanına bırakmayacağım, annenle konuşucam diyor..
Aslında onun için bu yemek konusu bahane oldu, malesef ki çok isteyip de aşamadığım Cinsellik olarak isteksizlik sorunum var, ne yaptıysam geçmiyor..
Tabi bir erkek için hayatta başka önemli bir şey var mı?
Keyfi olmazsa eğer, dünya da yıkılır, kıyamet de kopar, ipler de kopar...
Evet, ben de sorunun temelinde bunun olduğunu biliyorum elimden geleni yaptım, doktora gittim psikolojik dedi.. Kafanda bitirmen lazım dedi, bir sürü para verdim minicik bir şişeye bitkisel ilaç aldım fayda etmedi..Eşinizin kaba davranışlarını asla ama asla savunmuyorum.
Ancak eğer cinsel sorunlar uzun süredir devam ediyorsa birbirinizden uzaklaşmış olabilirsiniz.
Eşiniz cinsel anlamda soğuk isteksiz bir eş görmekten yorulmuş bıkmış olabilir sevilmediğini bile düşünüyor olabilir hatta.
Bu nedenle aranızda bir duvar örmüş ve sinirli bir hal içinde olabilir.
Tekrar söylüyorum bu yaptığı kalabalığı haklı çıkarmaz ancak derinlere inince mesele sadece yemek değil gibi görünüyor.
Bence bu sorunu çözmeye çalışın doktora başvurun bitkisel destek alın gerekirse en aZından eşiniz görsün çabaladığınızı.
Ben suda haşlayıp rendeliyorum sonra da sarımsaklı yoğurt katıyorum içine biraz da yağ. O kadar:) tadını da seviyorum ama ondan ziyade sofradaki rengine bayılıyorum. Pembe pembe="Pandora_x, post: 44711174, member: 701052"]Kirmizi pancar salatasi mi ilk defa duyuyorum nasil yapiliyor :)
Denicem bunu, ama kendim için.. İyi oldu nasıl yaptığını yazman canımBen suda haşlayıp rendeliyorum sonra da sarımsaklı yoğurt katıyorum içine biraz da yağ. O kadar:) tadını da seviyorum ama ondan ziyade sofradaki rengine bayılıyorum. Pembe pembe
baskın basanındır kardeş masum durup üzülme,tırnaklarını çıkar Bi terör estir hepsine seninde insan olduğunu sabrının Bi yere kadar olduğunu görsünler.bir daha kolay kolay üzerine gelemezler.Öyle alıştırdım ki insanları en ufak bir eleştiri yaptığımda, günah keçisi ben ilan ediliyorum..
Dene canım kışın değişik bişey oluyo işte. Bir de eşinin yaptığını hiçbir şey haklı çıkarmaz da bu makarnayı Beşamel sosla yapınca fırında ben de hiç beğenmemiştim. Normalde sadece kaşar ve domatesle yapardım bir gün netten bakıp denedim gerçekten kötü olmuştu böyle un tadı geliyordu:) böylelikle öğrendim her siteden yemek tarifi alınmıyo="Hiranur_un annesi, post: 44711617, member: 713787"]Denicem bunu, ama kendim için.. İyi oldu nasıl yaptığını yazman canım
Haklısın canım, ben daha önce başka bir yerde yedim hoşuma gitmişti eşimin de beğenebileceğini düşündüm ama öyle olmadı..Dene canım kışın değişik bişey oluyo işte. Bir de eşinin yaptığını hiçbir şey haklı çıkarmaz da bu makarnayı Beşamel sosla yapınca fırında ben de hiç beğenmemiştim. Normalde sadece kaşar ve domatesle yapardım bir gün netten bakıp denedim gerçekten kötü olmuştu böyle un tadı geliyordu:) böylelikle öğrendim her siteden yemek tarifi alınmıyo