kafasına geciresim geliyor.
Bence yemek yapma dışardan söylesin yesin ozaman yada ac kalsın. Biliyorum bu durum kırıcı üzücü oluyor ama erkekler karşıdaki kırılır mı üzülür mü diye hiç düşünmüyor valla. Dün benim başıma geldi bu tarz bişey. Kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Ne yemek yapsa hep bizede getirir. Bazen ıyi oluyor isim varsa veya bütün gün dışarıdaysak gelince yemek oluyor. Ama ben evdeyken yemek getirdiğinde sınır oluyorum ben yapiyorum çünkü. Dün eşim bende ekmek arası köfte istedi hamburger köftesi şeklinde yapiyorum köfteyi yoğuruyordum. Kapı çaldı annesi tencereyle pilav tavuk hatta balık pişirmiş getirdi. Biz 2 kişiyiz bize sanki 5 kışıymışız gibi yemek getiriyor. Eşimde dedi dur yapma yemek anem bisürü şey getirmiş. Tabiki sürat astım.ben burda senin için biseyler yapiyorum bana sorulmadan sürekli yemek getiriliyor falan diye söylendim. Oda balıktan yedi 1 2 tane bıraktı. Sonra benim yaptığından yedi. Bugünde dünkü gelen yemekleri yesin diye yemek yapmadım. Şimdide yemicem diyor yemek yap diyor. Çok sınır bozucu.Eşim yemeklerimi beğenmiyor. Daha doğrusu çok yemek seçiyor tuhaf huyları var mesela tavuk bazen yemez bazen canı ister. Ben adanalıyım o karadenizli yemeklerimiz farklı ama ben çok yağlı tuzlu yapmıyorum kilo almamak adına çok dikkat ettiğim konular. Ama bu durum canımı sıkıyor. Ki yemeklerim beğenilir. Tavuklu pilav yapıyorum bazen yiyor bazende ben bazen severim bazen sevmem diyor kızıyorum tamam birşey demedim diyor ama yemeğe bakıp suratını bir tuhaf yapıyor yemeği kafasına geciresim geliyor. Misafir geldiğinde bile yemeğe suratını tuhaf yapıyor benim yemeğimide yer misin ben yemeyeceğim diyor deliriyorum. Ve sürekli annem çok güzel yemek yapıyor falan diyor ama annesi her yemeğe tereyağ ve kuyruk yağı koyuyor ben zeytinyağı kullanıyorum eşime sorsanız kuyruk yağı sevmez tereyağını her yemekte sevmez ama annesi her yemeğe koyuyor anlamıyor seve seve yiyor. Ben öyle yağlı tüketmek zorunda değilim ama eşimde yemeklere surat bükünce tencereyi kafasına geçirmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?