- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Diyorum ya, çok lezzetli bi sebze diyelim ki domates ben onu yemeğe katınca tadı madı kalmıyor , abarttığımı zannedenler olabilir ama inanın değil. Artık gülüyorum yani. acaba mutfağımı sevmediğim için mi böyle, çünkü yemek yapmayı canım istediğinde de aynı sonuç .
şuan ev salçası kullanıyorum ama , bitince tat alacaktım gıda mühendisi biri en sağlıklı hazır salçanın tat olduğunu söylemişti
Ee normalde niye onları kullanmıyor ki :) Saydiklarin olmadan o yemek,yemek olmazki zaten.Benim annem güzel yemek yapamaz açıkçası. Ama zeytinyağı, soğan, sarımsak, salça kullandığı zaman yemekleri güzel oluyor.
Ee normalde niye onları kullanmıyor ki :) Saydiklarin olmadan o yemek,yemek olmazki zaten.
kıyma kavurdum (dana) sarımsak biber baharat her şeyi tam ama ağzına alıyorsun böyle tamamen lezzetsiz nötr tadı olan bir şey gibiEn son ne yaptınızda olmadı mesela?
Yani bahsettğiniz şekilde soğan sarımsak baharat varsa sanmıyorum güzel olmamasını.kıyma kavurdum (dana) sarımsak biber baharat her şeyi tam ama ağzına alıyorsun böyle tamamen lezzetsiz nötr tadı olan bir şey gibi
bi ara benimde öyleydi sonra öncünün tatlı biber salçasını kullanmaya başladım şimdi bi lezzetli kii...Selam kızlar, benim yemeklerim çok lezzetsiz oluyor, naparsam yapıyım olmuyor, mesela çok lezzetli bir sebzeyi ben yemek yapınca bütün tadı yok oluyor :) trajikomik resmen. ellerim sihirli gibi ama tersine...
Sen kendine öyle inanadırdıysan bize söyleyecek bi şey kalmıyoryok arkadaşlar bu iş metafizik :)
evet tabi ya yazık ona da, yemekten soğudu benim yüzümden :)Yani bahsettğiniz şekilde soğan sarımsak baharat varsa sanmıyorum güzel olmamasını.
Tamam gerçekten kiminin eli lezzetlidir o ayrı daha güzel gelir yemekleri ama bu şekilde de kötü olmaması lazım.
Sizin hamilelikten ötürü olmasın?
Eşinizde mi aynı fikirde?
Motivenizi kaybetmeyin derim istek kaçınca hiç güzel olmuyor malesef.evet tabi ya yazık ona da, yemekten soğudu benim yüzümden :)
şöyle söyleyim, eskiden üniversitede falan güzel yapardım, severek yerdi arkadaşlar. Sonra evlendim kötü yapmaya başladım, 1-2-3 aylar derken asabım bozuldu ve motivasyonumu iyice kaybettim.Yemek yapmayı sever misiniz? Bence bu da çok etkili. Kayınvalidem nefret eder yemek yapmaktan. Kaç yıllık ev hanımı gerçekten yemekleri lezzetsiz ve ayarı yok. Ya baharatı ya tuzu bir şeyi fazla olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?