- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
Tat gerçekten çok güzel. Zaten sertifikası da var. Ve cidden tat olarak çok fark ediyor. Bir de çok doğal olduğu belli çünkü çabuk bozuluyor.Sızma zeytinyağı, soğan, sarımsak ve salcayla kavrulan bir yemegin lezzetsiz olma ihtimali yok bence. Hatta ben biber ve domates salçasini tat'in hazır karisiklarindam alıyorum kendi de lezzetli yemeklere de güzel tad veriyor bir deneyebilirsiniz.
Al benden de o kadar ne yapsam ne etsem olmuyor. Çaresini bulursan bana söyle lütfenSelam kızlar, benim yemeklerim çok lezzetsiz oluyor, naparsam yapıyım olmuyor, mesela çok lezzetli bir sebzeyi ben yemek yapınca bütün tadı yok oluyor :) trajikomik resmen. ellerim sihirli gibi ama tersine...
bence yasak değildir ya, sonuçta öneriyoruz birbirimize, isim rica etsem?Bir arkadaş söylemiş, tereyağ kullanın pilâvlara mesela. İster bulgur ister pirinç pilavı olsun pilav piştikten sonra tereyağ yakıp dökerim üstüne. Mercimek çorbasına da öyle, toz biberli tereyağ yakıp yüzüne dökerim mutlaka. Çok güzel, hakiki bir tereyağ var marketlerde, yasak mı burada marka vermek bilmiyorum. Her tereyağ da tereyağ değil malum.
bence yasak değildir ya, sonuçta öneriyoruz birbirimize, isim rica etsem?
teşekkür ederim öneriniz içinKarlıdağ. A101de var. Plastik kabın içinde satılıyor. 1kg, 25 lira. Biraz pahalı ama hakiki tereyağ. Annem, teyzelerim kullanıyorlar. Tereyağ ile büyümüş eskiler, onların onayı ile alıyorum. Yoksa ben anlamam
Nete baksana cnm birebir uygulaSelam kızlar, benim yemeklerim çok lezzetsiz oluyor, naparsam yapıyım olmuyor, mesela çok lezzetli bir sebzeyi ben yemek yapınca bütün tadı yok oluyor :) trajikomik resmen. ellerim sihirli gibi ama tersine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?