bence yemeği yemek yapan sos. yağ soğan sarımsak biber salça domates baharat tuz. ister barbunya, ister nohut, ister fasulye olsun, neredeyse hepsi aynı zaten. ben domatesi bol kullanırım, hatta kırmızı biber közlemesi de iyi, bulyonda severim. tuzu fazla kaçırırım diye azcık atarım, yemek yerken üstüne eklerim.
Her yigidin yogurt yiyisi ayridir derler ben once sogani kavururm sonra kiymayi hic cigsi kalmaz cokta lezzetli olur yemeklerim ama tabi el aliskanligi siz oyle gormussunuz bende boyle
Her yigidin yogurt yiyisi ayridir derler ben once sogani kavururm sonra kiymayi hic cigsi kalmaz cokta lezzetli olur yemeklerim ama tabi el aliskanligi siz oyle gormussunuz bende boyle
canım yemekler için en önemli 2 şey biri salça diğeri kullandıgın yağ. Çalıştığım plazaya özürlüler vakfının Gülümseten dükkan diye bir projesi gelmişti ev yapımı katkısız dogal ürünler satıyorlardı ordan almıştım 2 sene önce salça o gün bugündür başka salça almıyorum o kadar lezzetli ve katkısız ki anlatamam. internetten de sipariş verebiliyorsun hemde engelli ve kadın istihdamına , özürlüler vakfına katkı sağlamış güzel bir şeye vesile olursun.incelemek isteyen gülümseten dükkan diye bakabilir.
Bence tamamen psikolojık bir durum. Bende hiç yemek yapmayı bilmezdim ama evlendm 1 yıl oldu elimden geldiğnce birşeyler yapmaya çalılıyorum gayette lezZetli oluyor . Olumlu bir şekilde giriş yapın bence mutfağa . Kendinizi şartlayarak ve olmayacak diye girerseniz olmaz zaten