Yemekli misafir kaçta gelir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dogaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ortalama 19:00-19:30 arası saatler ideal bence.
yemeğe davet edildiğimizde ben sorarım, kaç gibi gelelim, diye...
gelenlere de ortalama şu saatte gelin de muhabbetimiz yarım kalmasın, derim.
saat bilinse iyi olur, yemekleri de ona göre pişiriyorum çünkü.

mesajlarını okudum. işten eve uğramalarına hiç gerek yok. iş çıkışı hemen gelin, eve uğrayıp vakit kaybetmeyin, derdim ben olsam. eve uğramak keyfi çünkü. bazen İst trafiğinden bize gelenlerin de 8,5- 9 a sarktığı olur ama, trafik işte. erken çıkma ihtimali yoksa geç kalınıyor...
onlar geldiğinde, sizin çocukla uğraşmanız, onlar için de rahatsız edici olur. bence nedeniyle de söylerseniz dikkat ederler. evin hanımı çocuğuyla 1 saat uğraşacaksa, benim için de sıkıcı olurdu durum. misafir olsam dikkat ederim denilen saatte gelmeye...

eğer söylemek de fayda etmezse, kahvaltıya davet edersiniz bundan sonra.

Son düzenleme:
yazın 8 kışın 7 yi geçmemeli dıye düşünüyorum yemek nerden baksan 1 saat surer saat 10 olur ne ara kahve yapılacak sofra toplanacak sohbet nezaman edılecek gerçekten 9 geç bi saat yemeğe geldiklerınegöre samımı olduğunuz kişiler söyleyebılırsınız 8 i geçirmeyın sonra kızım rahat bırakmıyo uykusu geliyor dıye bunda yalnış anlıycak bı durum yok anlarlar dıye umuyorum

merak ettim kaçda geldiler
e$ini telbihle 12 yillik arkada$ina erken gel , seni yemege beklerken agaç oluyorum desin :)
ayrica siz yemeyip sadece onlar yeyincede anlamalari lazim saatin çok yanli$ oldugunu
bidee geç yeyince rahatsiz oluyorum midemden uyyamiyorum de , gerçektende çok sagliksiz o saatde yemek yemek , ben evimde yemem 20 den sonra tek lokma bi$ey..
aslinda bahane çok daa seç istedigini

ne ilginç insanlar var ya
kücücük bebeği olan insanların evlerine davet beklemeden yemeğe mi gidilir?

Son düzenleme:
9 mu
O ne yahu, akşam çayına mı geliyorlar?

7-8 arası yemek yenir benim bildiğim.
Yaz olsa bir derece -ki yazın da bence 9 geç bir saat-.

ben doğudayım cnm hava erkenden kararıyor burda bnm kızım saat 8de uyuyor bile,çok ilginç batıda bile olsa 9da gelmeleri çay faslı tatlı meyve faslı derken 1-2yi bulur saat zannımca,ben akşam yemeğe davet ettiğim arkadaşlara saat 6da yemeğe bekliyorum sizi diyorum örnek,gelenlerde bana uyuyor iş çıkışları uygunsa sende öyle yap cnm

9 da mı?? Yemeğe mi geliyorlar yatıya mı belli değil!!

Bana görede bayağı bayagı gec.. Bizde yemekli misafir saat 6-7 arası geliyor!!

Cocuğunuzu önceden yedirseniz olmaz mı?? Her zaman ki yemek saattinde.. Ben misafir geleceği zaman öyle yapıyorum.. Biz zaten normalde akşam yemeğini saat 5-5.30 arası yiyoruz.. Kızımı yine aynı saatinde yediriyorum, cocuk beklemek zorunda değil ki.. Benim icinde rahat oluyor, hem rahat rahat hizmetimi yapıyorum hemde yemeğimi yiyorum..

Yemek faslı bitincede cocuğunuzu yatmaya götürürsünüz!!

Yemek faslı bitene kadar durmuyor ki

normalde 9 gibi odasına geçiyoruz, altını değiştiriyoruz, yarım saat kadar emiyor 9.30-10 gibi de uyuyor.

Kızlar 9 da geldiler, hoşgeldiniz dedim masaya aldım, o esnadan kızım meme meme diye paçama yapışmış durumdaydı, ben erken yedim, siz yiyin ben zeynoşu uyutucam dedim odaya geçtim, emmesi dalması 9:45 di, odaya geçtiğimde biz geç geldik dimi bekleyemediniz yemeğe dedi adam.
ben de bekleyememek değil ama zeynoşun uyku saati tam dedim, o yüzden size eşlik edemedim kusura bakmayın, bundan sonra daha erken gelirsiniz birlikte otururz dedim. ay evet ya falan dediler, yani ben açmadan konu açıldı çok sevindim.
yaklaşık 10 dk önce de gittiler, onlar gider gitmez size yazdım :)

9 yemek için geç bir saat bencede canım. madem 6 da çıkıyorlar düğüne gider gibi süslenmek yerine erken gelebilirler diye düşünüyorum.

Vallahi kimse kusura bakmasin benim cocuklarin yatma saati en gec 8 ve bunu evine gelen herkes bilir,kimseyide bu saatden sonra kabul edemem,ama yok gelen olsa bile ben yatiririm kuzulari ve onlari mutfa alirim bu benim icin sorun degil... Bana geken herkesde bunu bilir ve i saat yaklasinca biz mutfa gecelim derler

bncede 9 geç bi saat uygun bi dille söle bnce.ne garip insanlar var ya insan brzda karşısındakini düşünür

söyledim kızlar teşekkürler,
bundan sonra tüm yemek davetlerimde gelecek olan yakınlarımla baştan konuşacağım zaten, hepiniz bana katıldığınıza göre yanlış düşünen ben değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…