• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekli misafir

"misafir " kavramının içine hizmet edilen, kendini feda etmesi gereken ev sahibi giriyorsa kimse kusura bakmasın sevmiyorum misafir.
Misafir sevmiyorsanız başta davet etmeseydiniz. Benimde pek sevdiğim söylenemez ama gelene de gelmeyin diyemem. Neyse olay tatlıya bağlamış.

Tek tek alıntılayıp cevap yazmayı bilmiyorum ama bugün bahçeye indik . İki tüp indirdik. Esler balıkları kızarttı. Biz de salata servisi yaptık. Çok da güzel ve eğlenceli geçti. Kimse de bana alınmamış , hak vermişler zaten tek başına o kadar balığı kizartamayacsgima.

Benim misafir anlayışım hizmet etmek cay koymak pasta börek yapmak ağırlamak değil. Yatılı misafirim olmadığı müddetçe canım istemiyorsa kimseyi yemekli ağırlayamam. Kimse de bana yemek içmek için gelmesin bi zahmet. Kendime enerjim ancak yetiyor. Madem zorunlu misafir getiriyorlar bana da yardim etmek zorundalar. Ben evimin hizmetçisi değilim. Kimseye misafirliğe gittiğimde de bana hizmet etmesini beklemiyorum.

Evet ayıp etmiş olabilirim ama karşı tarafı memnun etmek için kendimden taviz veremem. Beni kabul etmeyeceklerse de kendi fikirleri.

Ayrıca sırf yemek daveti iptal ettim diye benimle iletişimi kesen bir arkadaşım olursa hic umrumda olmaz. Demek ki bu kadar basit şeylere değer veriyor derim.

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Korktuğum gibi olmadı. Benden açıklama bile beklemediler. Çok da keyifli geçti. Herkes çok mutlu ayrıldı balık ziyafetinden. Keske resim atabilsem de olumsuz yorum yapanlar gorebilseler

En sevdigim insan tipi sizi cok takdir ediyorum. Hayatta herkese de böyle yaraniliyor zaten. Cok fedakarlik yapanin kıymet gordugunu hic gormedim. Gulen yüzünüz hic solmasin eminim günlük hayatinizda da mutlu ve pozitif birisiniz..

Bir şekilde ağırlardım sanırım . .
Onların aramamak da ayıp olmuş . .
Neyse başka bir zaman davet edersiniz . .

Elbet herkesin karakteri yaşayış tarzı farklıdır.O sebeple hepimiz farklı yorumlar yapıyor.Hepsine saygı duyarım sizin yaptiginiza da .Ama şu aciklamanizi özür dileyerek soyluyorum biraz itici buldum.Kimse yemek içmek icin bana gelmesin.Evimin hizmetçisi değilim demek.Buda galiba bakış açısı.Evet onlarınki dusuncesizlik olmuş olabilir.Ama bu kadar kasmaya gerek yok hayatı.Herkes dört dörtlük olamaz olmak zorunda da değildir.Ama iyi agirliycam diye de böyle protokol yemeği gibi olmasindan sa ben doğal ortamları çok severim.Bana misafir gelicegi zamanda kimse sipariş vermez.Ama ben elimden geldiğini yapmaya çalışırım.Elimde yatkin şanslıyım.Ama kimseye giderken yemek içmek düşüncesiyle gitmem.Maksat beraber olmak.Heleki gidicegim ev sahibi bunu düşünse çok uzulurdum.Ben yakın arkadasima giderken yemin verdiriyorum.Çay ve kahvaltilik başka bişey istemem.Niyetim beraber zaman geçirme.Güler yüz.Sadece görev olsun diye yada kasan ev ortamında dünyaları önüme serseler gözüm gormezdi.Neyse konuyu halletmenize sevindim buarada

aynı fikirdeyiz. Bana bu şekilde gelen insanlara zaten lafım yok. O zaman yorulmam da. Çünkü rahat olurum. Ama anlamadığınız bir şey var. Davet etmedim emir vaki yapıldı bana. Ayrıca davet etsem niye balık pişireyim?

En sevdigim insan tipi sizi cok takdir ediyorum. Hayatta herkese de böyle yaraniliyor zaten. Cok fedakarlik yapanin kıymet gordugunu hic gormedim. Gulen yüzünüz hic solmasin eminim günlük hayatinizda da mutlu ve pozitif birisiniz..

teşekkür ederim. Çok pozitif bir insanım gerçekten.

teşekkür ederim. Çok pozitif bir insanım gerçekten.
Misafir kabul etmeyi agirlamayi hizmetcilik kendini feda etme gibi kelimlerle ifade ediyorsunuz.saygisizliginiz ayuka cikmis 2 helvayi firina ekleyememis utanmadan insanlari arayip iptal etmissiniz.hala daha kendimi fesa edemezdim onu yapamamzdim bunu yapamazdim...sanirsin evine savasa geliyorlar canin tehlike altinda...bide kalkmis cok pozitf bi İNSANim diyorsunuz...:KK9:bence acinasi bi kisiliginiz var sosyal iliskilerde beceriksizlikte nirvana yapmis oldugunuz icin

Misafir kabul etmeyi agirlamayi hizmetcilik kendini feda etme gibi kelimlerle ifade ediyorsunuz.saygisizliginiz ayuka cikmis 2 helvayi firina ekleyememis utanmadan insanlari arayip iptal etmissiniz.hala daha kendimi fesa edemezdim onu yapamamzdim bunu yapamazdim...sanirsin evine savasa geliyorlar canin tehlike altinda...bide kalkmis cok pozitf bi İNSANim diyorsunuz...:KK9:bence acinasi bi kisiliginiz var sosyal iliskilerde beceriksizlikte nirvana yapmis oldugunuz icin

ahahaha valla koptum yorumuna. Bu ne kin bu ne nefret bu ne öfke :halay: sanalda böyleysen gerçek hayatta kim bilir nasılsın :)

gayette mutluyum halimden. Premsesim ben ondandır

sizi aramadan gelmisler bu cok ayip amaaaa sonra sizin davetinize tekrar gelmisler ve siz onlarin arkasindan neler diyosunuz.yahu daha kac gun once nasi kotuydunuz acaba kirilmislar mi diye.simdi onlar gelmis ve size surat asmamis diye sizde yok ben hizmetci miyim ben misafiri agirlamk icin mi varim diyip bi nevi aslan kesilmissiniz.ben misafir olsam size asla gelmezdim.ne olursa olsun onlar bi hata yapmis siz olayi toparlayacakken iptal edip yanlis yapmissiniz.ayrica bu sozleriniz cok itici bu dusuncedeyseniz sizde hic bi misafirlige gitmeyin

sizi aramadan gelmisler bu cok ayip amaaaa sonra sizin davetinize tekrar gelmisler ve siz onlarin arkasindan neler diyosunuz.yahu daha kac gun once nasi kotuydunuz acaba kirilmislar mi diye.simdi onlar gelmis ve size surat asmamis diye sizde yok ben hizmetci miyim ben misafiri agirlamk icin mi varim diyip bi nevi aslan kesilmissiniz.ben misafir olsam size asla gelmezdim.ne olursa olsun onlar bi hata yapmis siz olayi toparlayacakken iptal edip yanlis yapmissiniz.ayrica bu sozleriniz cok itici bu dusuncedeyseniz sizde hic bi misafirlige gitmeyin

ay valla baydı bu konu. O arkadaşlarım için yapmıyorum yorumu. Bir sürü saçma sapan yorum yapanlara yazıyorum. Allahaşkına burda bana saldıran kaç kişi 9 kişiye aşçı gibi küçük balık kızartır evine yemekli alır ?

Benim bahsettiğim cürüm , bana yemek içmek için gelip , beğenmeyen misafirler. Arkadaşlarım beni anlayışla karşıladı ve hak verdi.

Konum kapansın Mune Mune rica ediyorum

Back
X