Tek tek alıntılayıp cevap yazmayı bilmiyorum ama bugün bahçeye indik . İki tüp indirdik. Esler balıkları kızarttı. Biz de salata servisi yaptık. Çok da güzel ve eğlenceli geçti. Kimse de bana alınmamış , hak vermişler zaten tek başına o kadar balığı kizartamayacsgima.
Benim misafir anlayışım hizmet etmek cay koymak pasta börek yapmak ağırlamak değil. Yatılı misafirim olmadığı müddetçe canım istemiyorsa kimseyi yemekli ağırlayamam. Kimse de bana yemek içmek için gelmesin bi zahmet. Kendime enerjim ancak yetiyor. Madem zorunlu misafir getiriyorlar bana da yardim etmek zorundalar. Ben evimin hizmetçisi değilim. Kimseye misafirliğe gittiğimde de bana hizmet etmesini beklemiyorum.
Evet ayıp etmiş olabilirim ama karşı tarafı memnun etmek için kendimden taviz veremem. Beni kabul etmeyeceklerse de kendi fikirleri.
Ayrıca sırf yemek daveti iptal ettim diye benimle iletişimi kesen bir arkadaşım olursa hic umrumda olmaz. Demek ki bu kadar basit şeylere değer veriyor derim.
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Korktuğum gibi olmadı. Benden açıklama bile beklemediler. Çok da keyifli geçti. Herkes çok mutlu ayrıldı balık ziyafetinden. Keske resim atabilsem de olumsuz yorum yapanlar gorebilseler