Yemekteyiz - Show Tv

tamam egem cim bride_ takibe alınıyor.:jeyyar:

canım bride ı takibe almana gerek yok kendisi benim eylül annelerinden arkadaşımdır daha 3 aylık bebeği var ve bu işlerle uğraşacak vakti bile yok hem sevdayı tanıdığını söylemişti sadece doğru söylüyordur, o değil yani sevda a.s.

hee tamam o saman yerimseniben
bebişini güle güle büyütsün inşaallah:Saruboceq:
bende evlensem de bir an evvel bebişim olsa :CüvCüv: :1rolleyes:

Orasını burasını açıp,sürekli sevgili değiştiren,Televole haberlerine malzeme olanlar,her bayram tatilinde yabancı ülkelerde tatil yapanların kapalılıkla ,dinle bir alakası var mı peki...?

Nereden buluyorlar bu parayı?

Zenginlik sadece dini kesime aitse bu televole güzellerinin açlıktan zafiyet geçiriyor olması lazım...

Bu arada hiç bir tarafı savunduğum düşünülmesin.Objektif bakmaya çalışıyorum..

Ben kapalı değilim ayrıca..

güzeller ne oluyor size anlamadım ki
bir sevda diye tutturmuşsunuz öyle gidiyor
sadece o mu zengindi ki , naim de zengindi , şeyda da zengindi , banu da zengindi ,daha aklıma gelmiyor..başka zengin olan -yada maddi durumu iyi olan diyelim- yarışmacılarda vardı....
niye onları gözünüz görmüyor da bu kadın için böyle konuşuyorsunuz....
ya kusura bakmayın da ben buna kıskançlık derim..

Yaa cidden bu Sevda, bana da çok tanıdık geliyor ama bir türlü çıkaramadım.
Zenginliğine gelince kendisi emlakçıymış.İyi bir çevresi olan emlakçı,cidden iyi para kazanır yani..
Ayrıca bence de zenginliğiyle başındakini bağdaştırıp,laf etmek çok gereksiz olmuş.

AYNEN KATILYORUM SİZE
YA BUNUN GİYİMLE KUŞAMLA NE ALAKA:jeyyar:
BANUDA SEVDA DA KENDİ CAPINDA ÇOK ÇİÇİ HANIMLAR YANİ İKİSİDE FARKLI İNSANLAR
HEMDE SEVDAYA ÇOK YAKIŞYORDU KAPANMAK HER KAPALININ EZİK FAKİR OLMASI MI LAZIM AKLIM ALMADIIIIII:1no2:
BURASI YEMEKcokacimcoook PROGRAMINDA CIKTI DEDİKODU YERİ OLMUŞ:uhm:

arkadaşlarrr tamam artıkkk valla akşamlarııı zevkle okuduğumm bir topikkkkkkkk varr bunun kapatılmasınııııı kesinlikleeee istemiyorummm

çok haklısın canım bende banuy da sevda yıda çok beğendim bırakalım artık bakalım haftaya neler olacak:enbuyukkk:

eşimde hep bana bunu soruyor kaydirigubbakcemile3
ben sayıncada yarışmacılar gibi eleştirye başlayıp gıcık ediyor beni şakkıdı

ya benim eşimde yemekleimi eleştiriyor..şunun bu hatası var..böyle yapsa idin falan.))
bir de üstüne puan veriyor..bir de bak terkederim masayı falan diyorkaydirigubbakcemile3 ben üstüne yürüyünce de gelme üstüme gelme falan diyorkaydirigubbakcemile3
ayy ekrandakilere diyoz kavga ediyorlar diye bizde yapıyozkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
şakasına tabii kikaydirigubbakcemile2

düşünelim bakalım ne yapardım:
önce yayla çorbası
çoban salata
ordövr tabağı
talaş böreği
kereviz ve kırmızı lahana salatası (yoğurtlu ve mayonezli)
karnıyarık(yanına cacık)
pirinçli BEYPAZARI GÜVECİ
tatlı olarakta kazandibi olabilirdi

evet aynen cnm ya bizim her akşam soframızda bu espriler yapılıyor çocuklarımda aynın ekrandaki yarışmacılardan geri kalır yanları yok yane..büyük kızım kıt puan verirken , küçük kızımda anne sana 500 puan veriyorum diyor :roflol:

eşimin hayalini söyleyim katılsa şunları yaparmış ..
adanalı bir kebabçı usatasından gelen mönü ancak şöle olur :
beyti kebab
ciğer şiş
tavuk kuşbaşı
soğan piyazı
acılı ezme
yoğurtlu patlıcan ezme
vee tatlı olarak kazan dibi
:roflol: :roflol: nasıl ama ..

hele şükür bir çoban salata yapan çıktı
onların yaptıklarına salata demiyorum ben

ay bende portakallı ördek yapayım bari ama onu da beğenmezler..ördeğin içinde portakal ne alaka derler:))
tatlı da kadayıf yapardım herhalde...
yok yok baklavaaaaakaydirigubbakcemile3
has mı has türk mutfağı işte....yeter 2 yemekkaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyy bayılırım hepsine adana ve antep mutfakları favorimdircokacimcoook

sevda hanımın yemeklerine bayıldım dün akşam hepsi süper gözüküyordu
masasıda çok güzel süslenmişti
keşke sevda hanım kazansaydı yaw
ben şahsen o masada yemek yemeği çok isterdim ve çokta güzel doyardım
yok aç kaldık yok tuzu çok olmuş yok et pişmemiş gibi laflar etmezdim
birtane süt çocuğu vardı ismi aklıma gelmiyor, bebek gibi dudaklarını büzdü onu yemem bunu yemem diyip durdu beni hasta etti
aptal şey yemek yemiyorsan yemek yarışmasında işin ne, yalandan yere afralar tafralar git önce büyü biraz yürüde annen sana süt ısıtsın içinede bal koysun anca onu bilirsin sen diyesim geldi ama nerdeeeee
mükerrem cadısınada çok sinir oldum o bakışlar neydi öyle ya
yemekleri mutlaka güzeldi ona laf yok ama o mutfağın hali neydi öyle
birde ilk günler bir anlatışı vardı kendini ben kadını bişey sandım evini görünce şok oldum
birde devamlı ben yaşımı göstermiyorum havalarında ama hiç kusura bakmasın yaşından daha fazlasını gösteriyor o postişide ne diye takiyorsa artık sanki çok yakışıyor
banu hanım tatlı sert arası bişey yani, tam olarak kestiremiyor insan ama çok hoş bayan gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…