Yemekteyiz - Show Tv

Hem patatesli çorba değil ,patates çorbası..
Tadı biraz kremalı ezme mercimek çorbasını andırır.Evde deneyin çok beğeneceğinize eminim..a.s.

ohoh ellerine sağlık ama kolestrolum çıkar mazaallh kg alırımmm patatesli kremalı delikafadulden
kadayıfı sen elde açarsan yerım yoksa ağzıma sürmemm :dilcikar:

Arkadaşlar ben bu çorbayı çeşitli sebzelerle deniyorum,çok lezzetli oluyor.Brokoli,lahana,karnabahar,ısırgan otu,ıspanak..Bunların hepisinin bu yöntemle ayrı ayrı çorbasını yaptım..Harika oluyor..İçip te beğenmeyen olmadı şimdiye kadar..yerimseniben
Yeşil sebze çorbalarında sütü kullanmıyorum.Çünkü yeşil sebzeler demir ve folik asid içerir.Süt demir emilimini azaltır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evelsi gün misafirim vardi.O da yemekteyiz programini izliyormus
sürekli.Programdan bahsederken basladi onlarin yaptiklarini sözlerini
benim sofram ve yemeklerim icin sakayla tabiiki sürekli söylemeye.
Ciddi olmadigini bildigim halde yinede bir tuhaf oldum.Demekki
ben yemekteyiz programina katilirsam aglamaktan ölürüm .

Şu an şakalaşıyoruz ama insan misafir olarak gittiği bir yerde şakasına da olsa olumsuz bir şey söylememeli elbette...a.s

Bu arada havuç salatamın tarfini vereyimkaydirigubbakcemile3

Efendim önce havuçları soyuyoruz,Sonra ince ince rendeliyoruz.Daha sonra zeytinyağında iyice kavuruyoruz.Gerekli kıvama gelen havuçlar küçülmeye başlıyor..Havuçların soğumasını bekliyoruz.Sonra hazırladığımız sarımsaklı yoğurdun içine bu iyice küçülerek pişmiş olan havuçları ilave ediyoruz,Biraz da kırık ceviz ilave edip iyice karıştırıyoruz..Salata tabağına koyup buz dolabında soğutuyoruz..

ne güzel tarifler veriyosunuz arkadaşlar bir tarifte benden CEVİZLİ ÇÖREK TARİFİ bir miktar ceviz ben herşeyi göz kararı yaptığım için ölçü yok mayalı hamur pooça hamuruda olabilir çekilmiş ceviz bol soğan önce soğanları kavuruyoruz sonra çekilmiş cevizleri ekliyoruz biraz kavurduktan sonra tozbiber tuz ilave ediyoruz hamurları pazılara bölüp mantı hamuru gibi açıp üzerini yağlayıp kavurduğunuz cevizleri üzerine sürüyoruz sonra hamuru rulo haline getiriyoruz ister kesin küçük küçük ister rulo halinde pişirin üzerine yumurta yoğurt karışımı sürüp fırında pişiriyoruz afiyet olsun arkadaşlar

gamyoncuiremsu
canım tabikii şakalışıyoruzz biz bademleee onun espriyi kaldırdığını görünce ona yönellik dedim umarım bademcim alınmamışştırrra.s.

ayrıca bende sebze çorbasıını çok severim blendrıdan geçirip afiyetle içiyorrum kışın çıkan hemen hemen bütün sebzeleri koyup çorba yaparım
havuçlu tarifinde çok lezeetli görunuyorrrr yarın denıycem Şeniz

tarifler için teşekkürler akadaşlar en yakın zamanda deneyeceğim özellikle patates çorbasını

en yüksek 28 veya 30 tam hatırlamıyorum
3. yada 4. haftalardaydı ,hatta b hafta iyi puan veriyorlar diye düşünmüştüm

Olur mu hiç öyle şey canım.Elbette alınmadım.:1hug:
tarifler için teşekkürler akadaşlar en yakın zamanda deneyeceğim özellikle patates çorbasını

Çok beğeniceksiniz ailece..Eşin tekrar yapmanı isteyecektir eminim..a.s

aa patates çorbasını bende çok severim annem süper yapar ama o rendeliyor ağzımıza patates taneleri geliyor. ama yapılışını tam bilmiyorum. tadı süper.

aa patates çorbasını bende çok severim annem süper yapar ama o rendeliyor ağzımıza patates taneleri geliyor. ama yapılışını tam bilmiyorum. tadı süper.

Ben haşlayıp robottan geçiriyorum.Krema gibi oluyor.Ağza hiç parça gelmiyora.s
Öbür sayfada tarifini yaptım..

badem cim sulu bişi yok demişsin ozaman işkembe çorbasına ne dersin :roflol:

Yemek seçme huyum yok ama hayatımda içmediğim,içmeyeceğim tek çorba işkembe çorbası,kelle paça mı nedir ondan....isimlerini de tam bilemiyorum..
İçenlere afiyet olsunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…