Yemekteyiz - Show Tv

çok şirinsiniz kızlar
ben işkembe çorbasını da çok severim rahmetli babamda çok severdi ona çekmişim

çok şirinsiniz kızlar
ben işkembe çorbasını da çok severim rahmetli babamda çok severdi ona çekmişim

Allah rahmet eylesin canım.Benim baba tarafım da sever.Ama bizim evde hiç pişmediği ve annem de hiç yapmadığı için babam hep dışarda içerdi...kaydirigubbakcemile3

Benim aklıma hep işkembeden çıkan b. lar geleceği için zor içerim...:dilcikar:Ama nedense çok sevenler var..:sm_confused:

Benim aklıma hep işkembeden çıkan b. lar geleceği için zor içerim...:dilcikar:Ama nedense çok sevenler var..:sm_confused:

CANIM O DEDİKLERİN ÇOK İYİ ŞEKİLDE TEMİZLENİYOR ZATEN TADINI ALSAN AKLINA GELMEZ BEN KOKORECİDE SEVERİMcokacimcoook

Ben o programa karşıyım,o yemekleri bulamayan milyonlarca insan var ve bunlar kalkmış yok"orası böyle şurası şöyle,gibi saçma sapan sebeplerle bir sürü yemeğe bahane buluyorlar oysa bir kap yemeğe muhtaç o kadar insan var ki;bunu öylesine söylemiyorum,fırsat bulduğum her an aç bir insanı doyururum çünkü,onların halinden gayet iyi anlarım,keşke kaldırılsa bu saçma program...:1no2:yasakkelime

yarışmada herkesin karakteri, final akşamı daha çok anlaşılıyor.
birgül hanım, ve murat bey örneğinde olduğu gibi..........

ne güzel tarifler vermişsiniz teşekkürler a.s.a.s.
patates çorbasını en kısa zamanda deneyeceğim
havuç salatasınada bayılırım cokacimcoook
ayrıca işkembe ve kokoreçi bende hiç sevmezdim ağzıma sürmezdim
şimdi çoooooooooook seviyorum kendim temizliyorum bembeyaz oluyor
buzlukta vardı akşama pişireyim bari hihoyyythihoyyyt

CANIM O DEDİKLERİN ÇOK İYİ ŞEKİLDE TEMİZLENİYOR ZATEN TADINI ALSAN AKLINA GELMEZ BEN KOKORECİDE SEVERİMcokacimcoook

kokoreçi ömrümde ilk gefa geçen yıl eşimle birlikte onun hatırı için yedim ,o günde özellikle karnınm acıkana kadar bekledim,pek severek yemedim onun yerine sade ekmeği yemeyi tercih ederim ben pek yiyemedim..delikafadulden

bence artık yemekteyiz değil de diyetteyiz programı yapmalılar..zamanı geldi..

ben hiç izlemezdim bu programı.
ilk kez bu cuma izledim. kızım bakıyordu bende öyle bi baktım. millet daha eve girerken önyargılı giriyor. beğenmeyecekleri baştan belli. birde tabi herkes kendi birinci olmak isteyeceği için diğerinin yemeğini beğensede beğenmedim der. çok saçma bir format. en azından jüri başkası olabilir. birkaç yemek üstadını jüri olarak belirleyebilirlerdi. en azından daha objektif değerlendirmeler olurdu.
çok saçma buldum ben, şimdi birde türkiyenin diğer illerinde yapılacakmış. klava:

ya aslında şöyle olacak...sabah diyetteyiz programı olacak..gündüz gözetim altında olacaklar...sabah kalvaltısı diyet ..accık yiyecekler...öğlen yemek yok...akşamda yemekteyiz programı yapacaklar...bakayım o zaman yemeklere bahane buluyorlar mı?

aslında bu topikde amacını aşmiş bir yerler gitmiş
bunu parası şunu hizmetcisi şu acıkmış şu kaplıymış ya bize ne sevmiyorsan izlemesin
mevlananı sozlerile bitiryorummm
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi
ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…