Yemekteyiz - Show Tv

sana katılıyorum
ama biryandanda madem pişman oldular niye yğksek puan verdiler onun düşünerek dahada az puan vermeleri gerekirdi yarışmanın sonunda bildirselr 1 . yi daha iyiolurdu :lepi:

herhalde onuda alexe ayip olur diye yapamadi tuhaf bi puanlama sistemi zaten ben begenmiyorum hic adil diil

1. cikan yarismaci herzaman kötü puan aliyo bu yüzden

sera hanımı bende çok sevdim çok pozitif bir bayan eleştiriyi yerinde yapıyor laf olsun diye herşeye kulp takmıyor

ben kivamini begendim bence güzeldi :)

sanki biraz cok sekerli olmus gibi geldi ama sanirim tavuk gögsü öyle oluyomus

Kızlar bende geldim artık bol bol yazarım buraya bu adam çok kasıyor kendini yaa deli etti beni taş fırım erkeği ayarında ama tam bir kalas ayrıca bu mönü şakamı yemekleri yapması bile ne kadar az sürdü bizim yarım saatte yapıp ortaya koyacağımız bir mönü herşey hazır ayrıca bence bu adam sonuncu olmalı...

pilava ne yapıyor böyle

elini çöpe soktu bi de püreyi yoğurdu o eliyle.ona da püre denirse tabiii..nası püreyse artık yoğrulabilecek bi kıvamda:roflol: bi de eldiven takmış eline-tatlicadiarzu-

masası şık oldu..........

ben kivamini begendim bence güzeldi :)

sanki biraz cok sekerli olmus gibi geldi ama sanirim tavuk gögsü öyle oluyomus

benim tarifimde 3 fincan şeker diyor ben biraz fazla ekliyorum şekerli sever,m tatlıyı
tabi tamak tadıma uyuyor senin uymaya bilir daha az ekleyebilirsin cokacimcoookcokacimcoook

benim tarifimde 3 fincan şeker diyor ben biraz fazla ekliyorum şekerli sever,m tatlıyı
tabi tamak tadıma uyuyor senin uymaya bilir daha az ekleyebilirsin cokacimcoookcokacimcoook

ben kk dan aldim tarifi orda 4 cay bardagi yaziyodu

1 litre süt 4 cay bardagi seker 2 cay bardagi un 1 vanilya

ama tarifte nisasta yoktu ona sasirdim :uhm:

ben kk dan aldim tarifi orda 4 cay bardagi yaziyodu

1 litre süt 4 cay bardagi seker 2 cay bardagi un 1 vanilya

ama tarifte nisasta yoktu ona sasirdim :uhm:

ben yaz mıştım tarifimi dur ekliyim sana
benim yalancı tavuk gögsümün taifi

1 lt süt
3 fincan şeker
3 fincan un
1 vanilya
1 yumurta sarısı
yarım paket margarin
hepsini ocakta pişiriyon
blandırdan inceltiyon
üstünede tarcın

kimisi unu kavuruyor ben kavurmadan hepsini karıştırıp yapıyorum cokta hoş oluyor hafif bi tatlı

hm yumurta sarisi koymadim bende kavurarak yaptim :)

sekeri fazla olmus bende gercekten bidahakine azaltirim

tskler canim :1hug:

buarada masayi bence karisi hazirlayip göstermistir böyle yap diye kadin zevki gibi bence :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…