Yemekteyiz - Show Tv

anlattı valla baya baya yapmış gibi yüzü de kızarmadı adamın. tam karakterine yakıştı
"kıllara kıl .çıkar" sözü de gerçek oldu merveye bi daha kıl ha ha ha ha. yasssssıkkkkkk

alessandro akıllı adam yaa..bi tek o anladı dışardan aldığını çiğ köfteyi.diğerleri de sanmıyorum dışardan aldığını kendi yapmıştır diyolar..

ay hadi alexde 6 puan versin kemal birinci olsun

karisini anlatis sekli cok hosuma gitti ya nasi asik masallah :)

parayida karisina vercekmis sevdim ben bunu :roflol:

ama cig köfteyi kendim yaptim demesine sasirdim ya :uhm:

alex 5 verseydi eşitlik olacaktı alexle kemal arasında..maalesef 6 verdi......... kendi kendini eledi alex......
bu arada tabancada bir düzen varmış. alex basarsa ona elektrik çarpacakmış... buna da kemal,çok gülecekmiş. ama alex kırınca olmadı. kemal sadist midir ne................

yarın sera merveye sen ne seversin diyo.bol bol ekmek ye diyo:)yarın güzel olacak gibi.

alessandro da seraya kuran veriyo galiba yarın..

evet ya adama bak.bir de aslında hiçbirşey yapmadı ama 1. olcak.valla ben alex in olmasını istiyordum sahsenn.

adil olmayan bir son daha
kemal birinci gibi kesinlikle
çok basit ve hazır yemekler yaptı
alessandronun kaybetmesine üzüldüm
yarın galiba seraya kur-an ı kerim hediye ediyor yanlış görmediysem bi kez daha brawwo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…