Yemekteyiz - Show Tv

demek kemal önde şu an..yarın sera hanım sanırım pek bi şey becerekmiyecek..daha önce reklamlarda görmüştüm..sanırım kemal beyde kazanırsa parayı eşine mi ne vercekmiş..hoş bi hareket..

ya ben neyi anlamadım biliyomusunuz ahu tugbanın peşinden kim koşmuş..... kemal mi alex mi. hee bide kemal kazanırsa kesinlikle hak etmemiş olur. hemde kesinlikle.......

evet kemal parayi esine vericek :)

ya bide karisini anlatis tarzi cok tatliydi valla dünyanin en degerli varligi benim icin

onunla zaman gecirmeyi cok seviyorum herseyden önemli falan filan acayip güzel anlatti

Her haftaki gibi bu haftada ilk yarışmacı en az puanı aldı malesef.
Bana göre Nurten hanım iyi hazırlanmıştı ama olmadığına göre
Aleks almalıydı o da Kemal beye yüksek puan vererek hakkını kaybetti.
Sanırım Kemal birinci olacak bu durumda (
Aleks aslında laylaylom görünüyor ama akıllı bir insan hemde bizimkiler
gibi kırıcı değil daha adaletli hareket ediyorlar yabancı yarışmacılar.
Sera'yıda çok beğendim ama yemekleri beğenilmeyecek sanırım.
Olsun bu hafta çok güzeldi en azından geçen haftaki gibi çirkin kavgalar
kaprisler yoktu. Yabancı yarışmacılar renk kattı bence bu programa.

Kemal'in kazanmasını hıc ıstemıyorum :1closedeyes: keyıflı bır aksam yemegınde masada cakmakta olsa sılahın ısı ne ..esprı anlayısıda kendısı gıbı

evet canım sana katılıyorum valla..geçen haftakiler gerçekten çok kavgacı yarışmacılardı..bu haftakiler tam aksine bi o kadar sevecenlerdi..alexin pozitifliği bu hafta hepimze güzel bi seyir oldu..yarınada bi kavga çıkmazsa...

mervenin tabağındaki kıl bence kemalin çöplüğünden geldi çünkü eldivenli elini çöpe sokup yıkamadan püreli köfteyi yaptı. geçen gün bi arkadaşın yazdığı gibi yapım aşamaları gösterilip puanlama yapılmalı daha adil olur.

Kemal'in kazanmasını hıc ıstemıyorum :1closedeyes: keyıflı bır aksam yemegınde masada cakmakta olsa sılahın ısı ne ..esprı anlayısıda kendısı gıbı

bacum kemal bu masaya kalpli çakmak koyacak deilya..
hani maçonun hası ya bi elinde tesbih bi elinde silah olacak dimi...lülülülülülülülülülülülü

kıslar adil değilki bu puanlar ya bana katılyormusun
bence oyle alex güzel hazırladı amasıııı var
kemalın almasıda an meselesi eşine vercek kemal bey parayı
en iyisi nurten hanım çünkü elleriyle baklava actı ya işte emeğe puan verilmiyorrrr

bacum kemal bu masaya kalpli çakmak koyacak deilya..
hani maçonun hası ya bi elinde tesbih bi elinde silah olacak dimi...lülülülülülülülülülülülü

Hiç yakışmadı bence çok ayıp etti bu konuda Kemal bey.
Adam karşısındakinin İtalyan olduğunun zaten farkında değil gibi.
Birde şu var Türk olsa ne olacak her Türk erkeği tesbih sallayıp, silahla meşgul sanacak kadar dar görüşlü bir zihniyeti var.

işte bu zihniyetler türkleri yabancılara ,böyle tanıyor. erkeklerimizin simgesi, silah.... ne kadar yanlış bir tanıtım....

1)Her hafta birinin tabağından çıkan kılların çekim ekibi tarafından atıldığını düşünüyorum.Bu kdar tesadüf olmaz herhalde :jeyyar:
2) Kemal ,türk erkeğini anlatıp durdu. hızmayı begenmedi ,tesbih verdi ama kolundaki dövmeler dikkatimizden kaçmadı..nasıl türk erkeği ise kafamçokkarıştı
3) Alexandro nun yemekleri kötü görünsede sevimli bir tipti kazansa iyi olurdu yerimseniben
4) Yanlız kemalin çorbasını kaçırmışım çok beğenildi, içerisine neler konulduğunu bilen varmı ?? cokacimcoook

mervede kıl bi tip olduğu için kel adamın yemeğinden bile kıl çıkması şaşırtmadı beni:roflol:
ama kemal birinci olcak galiba çünkü seranın evindeki hava pek ii değildi:jeyyar:

ay hadi alexde 6 puan versin kemal birinci olsun

karisini anlatis sekli cok hosuma gitti ya nasi asik masallah :)

parayida karisina vercekmis sevdim ben bunu :roflol:

ama cig köfteyi kendim yaptim demesine sasirdim ya :uhm:

Canim dediklerine katiliyorum ve nedense 24 puan almasina sevindim...

slm arkadaşlar geç kaldım ama herkese iyi seneler diliyorum inş tüm dilekleriniz bir ertesi seneye kalmadan hemencecik olsuuun a.s.

alex süper çok cana yakın kemalde moço tavırlar
sera hanımda iyi biri merve yi pek sevmedim diger bayan da iyi
saygılı bu yarışmacılar yanlız bugün kemal adlı yarışmacı yemk yaparken çöpe yagttıgi bıcagı tekrar ocaktaki yaga sürdü dikkatimi çekti titizim diyordu..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…