Yemekteyiz - Show Tv

Çorbanın tarifini ben hemen yazdım bi yere yerimseniben
Brokoli, soğan, havuç, maydonozu baharatlarla düdüklüye koyup pişirdi. Sonra hepsini rondodan geçirdi... Hepsi bu.... Tabi ben arada bişey kaçırmadıysaa.şutarafagitti

Patateste koydu corbaya...

merve seranın yemeklerini beğenmemiş sevsinler. o kadar kıl ki, ondan kıl çıkması çok doğal.... somonu sevmezmiş yemiyorsa ben alayım bayılırım. karidese de... ben olsam atlamıştım. karideslerde kocaman kocaman.cokacimcoook tam yemelik....canım istedikaydirigubbakcemile3

Teşekkürler frambuaz a.s. birde mercimek vardı galiba . oğlum hiç sebze yemiyor :1no2: tadı güzel olursa belki çaktırmadan yedireblirim diye düşündüm a.s

Teşekkürler frambuaz a.s. birde mercimek vardı galiba . oğlum hiç sebze yemiyor :1no2: tadı güzel olursa belki çaktırmadan yedireblirim diye düşündüm a.s

Evet mercimekte vardi.
Abla icindeki sebzeler zaten görülmedigi icin oglun belki hic farketmez. Denesen iyi olur abla...

buakşam kemal amma yalan söyledi hiç yakıştıramadım yok eldivenle yapmış yemekleri yok çiğköfteyi kendi yapmış yakıştıramadım dogrusu bence bu yarışmada hakeden kazanamıcak yani sanırım kemal 1. olcak ama alexkazanmalıydı bence o hakediyodu

Cig köfteyi kendi yapmadigi dogru abla ama köfteyi gercekten eldivenle yapti...

yinede yalan konuşması hoş degil birde yapmacık geldi bana buarada merveye çok sinir oldum kendi yekleri çok güzelmiş gibi birşey begenmiyo

nekadar dikkatlisin arkadaşım bende o kılın nerden geldiğini merak etmiştim.Yalnız bu yarışmada adet oldu her yemekte kıl çıkması.Kılsız tüysüz gün geçmiyor.Sera hanım hep hanım efendi tavırlıydı ama kendi evinde sanırım misafirleri bir dövmediği kalmış.Kemal beyide ayıpladım evine gelen misafire eşşek şakası hazırlamış ama tabanca şeklindeki çakmak bozulunca (yada alex bu tuzağa düşmemek için bozdu )keyfi yarıda kaldı.Birde çiğ köfte yalanı nekadar ayıptı insan en sonunda açıklardı maçoluğa bak eli tesbih ve silah tutacak hızmaya,transparana karşı olacak ama yalan söylemeye gelince sonuna kadar yalana devam edilecek tebrik ederim birbirinden zıt maçoluk davranışlarını ! !.Ben tatlı kısmını kaçırdım tatlının yapılışını gören anlata bilirmi.Çok beğenildide merak ettim.cokacimcoook

Canım vanilyalı puding yapıp hafifçe ıslanmış borcama döktü blenderde çekilen toz haline getirilmiş kakaolu pötibör bisküvileri üzerine kaşıkla yaydı. En sonda vişne suyuyla hazırladığı vanilyayalı pudingi borcamın en üst katına döktü nane ve vişne taneleriyle servis yaptı.

Ilk önce vailyali puggung yapti ve cam kaseye yaydi.
Sonra: Icinde cikolata olan pötübürler var ya, onlari mixerden gecirip puddingin üstüne yaydi.
Sonra yine vanilyali puddung yapti. Am sütle degil, visne suyu kullandi.
Onuda diger malzemelerin üstüne döktü...

dün kemal için iyi konuştuğuma çok üzgünüm. tamam maçosever biri olabilirim, hareketleri hoşuma gitmiş olabilir ama yalancılara tahammül edemem. oturmuş tam inansınlar diye ayrıntı veriyor aklınca çiğ köfteye şunu şunu koydum, eldivenle yoğurdum diyor. ayrıca ptesi yarışan kadın elleriyle baklava açarken bu hazır puding kullandı, hatta püre bile hazırdı ya. ekipten uyarılmıyormu bunlar

seranın yemekleri beğenilmemiş, birinci kemal olacak. keşke aleks olsaydı ya en azından kendisi emek verdi bide o kadar da organizasyon düşünmüş adam. yine adil olmadı bu yarışma:mymeka:

Canim dediklerine katiliyorum ve nedense 24 puan almasina sevindim...

ben basindan berri nurten hanim diyorum ama olamicak belli oldu bari kemal olsun :)

ya bence hak ediyo cünkü pilavi disinda her yemegini begendiler yani

alexde corbayi begenmemislerdi bide begenmedikleri bi kac sey daha olduydu sanirim dimi

yani kemalin sofrasini daha cok begendiler bence haketti

kemal odun u bugün tam yumuşamış, insan yüreğine bürünmüş dedim ki...
başkalarının hakkına tecavüz etmeyi ne kadar iyi yaptığını gösterdi..
hazır olmayan ne vardı mönüsünde dersek, bir tek pilav o da zaten tutmadı..
bence alex'in hakkına girdi
maddi manevi o ödülü hakadecek güzellik bence alex te var..
çok sevdim ben onu..
neyse, sera hanımında almayacağı belli bence
galip kemal odunu!

alex'i bende cok sevdım ya..keske bırıncı olsaydı ama aklı kesmedı Türk yarısmacılarının entrıkalarını, 6puan verdı Kemal'e ...baskası olsa kendım bırıncı olmak ıstıyorum dıyerek dusuk verırdı..

bende sana katılıyorum.ilk yarışmacı olmanın talihsizliğini yaşadı o kadın.ortalarda yada sonda olsa kesin 1.olurdu.
diğer yarışmacılar basit yemekler seçmişler.sallana sallana yaptılar.yazık ettiler nurten hanıma cidden.
bari alessandro kazansa.en azından en sempatikleriyerimseniben

Yine büyük haksızlık oldu bence kesinlikle bu arışmada puanlama değişmeli nasıl bir şey adam herşeyi hazır aldı birde yanında yalan söyledi.Kesinlikle hak etmeden aldı sinir bir yarışma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…