1)Her hafta birinin tabağından çıkan kılların çekim ekibi tarafından atıldığını düşünüyorum.Bu kdar tesadüf olmaz herhalde :jeyyar:
2) Kemal ,türk erkeğini anlatıp durdu. hızmayı begenmedi ,tesbih verdi ama kolundaki dövmeler dikkatimizden kaçmadı..nasıl türk erkeği ise kafamçokkarıştı
3) Alexandro nun yemekleri kötü görünsede sevimli bir tipti kazansa iyi olurdu yerimseniben
4) Yanlız kemalin çorbasını kaçırmışım çok beğenildi, içerisine neler konulduğunu bilen varmı ?? cokacimcoook
Çorbanın tarifini ben hemen yazdım bi yere yerimseniben
Brokoli, soğan, havuç, maydonozu baharatlarla düdüklüye koyup pişirdi. Sonra hepsini rondodan geçirdi... Hepsi bu.... Tabi ben arada bişey kaçırmadıysaa.şutarafagitti
Teşekkürler frambuaz a.s. birde mercimek vardı galiba . oğlum hiç sebze yemiyor :1no2: tadı güzel olursa belki çaktırmadan yedireblirim diye düşündüm a.s
buakşam kemal amma yalan söyledi hiç yakıştıramadım yok eldivenle yapmış yemekleri yok çiğköfteyi kendi yapmış yakıştıramadım dogrusu bence bu yarışmada hakeden kazanamıcak yani sanırım kemal 1. olcak ama alexkazanmalıydı bence o hakediyodu
mervenin tabağındaki kıl bence kemalin çöplüğünden geldi çünkü eldivenli elini çöpe sokup yıkamadan püreli köfteyi yaptı.geçen gün bi arkadaşın yazdığı gibi yapım aşamaları gösterilip puanlama yapılmalı daha adil olur.
nekadar dikkatlisin arkadaşım bende o kılın nerden geldiğini merak etmiştim.Yalnız bu yarışmada adet oldu her yemekte kıl çıkması.Kılsız tüysüz gün geçmiyor.Sera hanım hep hanım efendi tavırlıydı ama kendi evinde sanırım misafirleri bir dövmediği kalmış.Kemal beyide ayıpladım evine gelen misafire eşşek şakası hazırlamış ama tabanca şeklindeki çakmak bozulunca (yada alex bu tuzağa düşmemek için bozdu )keyfi yarıda kaldı.Birde çiğ köfte yalanı nekadar ayıptı insan en sonunda açıklardı maçoluğa bak eli tesbih ve silah tutacak hızmaya,transparana karşı olacak ama yalan söylemeye gelince sonuna kadar yalana devam edilecek tebrik ederim birbirinden zıt maçoluk davranışlarını ! !.Ben tatlı kısmını kaçırdım tatlının yapılışını gören anlata bilirmi.Çok beğenildide merak ettim.cokacimcoook
Canim dediklerine katiliyorum ve nedense 24 puan almasina sevindim...
kıslar adil değilki bu puanlar ya bana katılyormusun
bence oyle alex güzel hazırladı amasıııı var
kemalın almasıda an meselesi eşine vercek kemal bey parayı
en iyisi nurten hanım çünkü elleriyle baklava actı ya işte emeğe puan verilmiyorrrr
kızlar tekrarı var mı acaba? ben izleyemedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?