Yemekteyiz - Show Tv

Kesinlikle katılıyorum..Bir arkadaş oynak karı gibi demiş Alessandroya ama:1no2:
Hiç öyle düşünmüyorum.Gayet sempatik ve zeki bir insan..Bir erkek höt höt ve odun mu olmalı illa?? Aslında bence Kemal bey de öyle biri değil ama erkekliğe toz kondurmayayım diye poz kesiyor etrafına..kaydirigubbakcemile3
Sanki elinde tesbih ile dolaşmak Türk erkeğinin temsili gibi göstermeye çalışması hoşuma gitmedi..Türk erkeği kollarında öyle garip hayvanlaraleminden oluşan dövmeler taşırmıymış?? İlginç-tatlicadiarzu- Ancak birinciği Kemal bey alacak gibi hissediyorum..Sera hanım neler yapıcak bilmiyorum ama şimdiye dek izlediklerimden en çok Alessandro nun kazanmasını istedim..Kemal bey Alessandro nun verdiği puanla öne geçti.....

ya bu alex bu kadar zeki mi kızlar ya. silahı farkettim bozdum elektrik çarpmadı beni dedi. takdir ettim valla. aferin.

ya bu alex bu kadar zeki mi kızlar ya. silahı farkettim bozdum elektrik çarpmadı beni dedi. takdir ettim valla. aferin.

Evet bence çok zeki biri..Hem bu tabanca şakasını anladı hemde Kemal beyin çiğ köfteyi yaptırdığını bir tek Alessandro tahmin etti..Diğerleri kendi yapmıştır dediler..a.s

mervenintabagından cıkan kıl şayibeli iki kez kasıt var gıbı geldi uyuz kız kendi beceremeyince suratı düştü zaten bılerek kılda atar bu kız catalları caldınız ben koydum adım gıbı eminim diyen:dilcikar:

ayrıca nurten hanımın boregi super guzel kolay bugun denedik cok guzel oldu kadıncagıza haksızlık oldu

Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki yarışmacılarından Kemal beyi kınıyorum. Orada bir Fransız ve İTalyan var ve şu anda 1. olacak Kemal beyi ve Türkleri YALANCI olarak tanıdılar. Yazık. Türk erkeğiymiş!Dövmeli, YALANCI, kaba! Bu mu Türk erkeği? !
Kesinlikle Alex ondan daha çok HAKETTİ ödülü. Para ödülü ona verilmeli. rezil olduk elin İtalyanına Fransızına. yazık Alex'e.

nıye rezıl olcakmısız yarın kadın kendı zaten rezil olcak cok guvenıyor kendıne turk yarışmasında yabancı bırı kazanırsa bızımkıler rezıl olcak asıl

nıye rezıl olcakmısız yarın kadın kendı zaten rezil olcak cok guvenıyor kendıne turk yarışmasında yabancı bırı kazanırsa bızımkıler rezıl olcak asıl

Eğer dürüstlükten taviz verirlerse milleti ne olursa olsun rezil olsun o zaman..Müstahaktır...:dilcikar:Ama Kemal bey kazanıcak gibi malesef....

Sonuç şimdiden belli gibi Sera hanımın yemekleri beğenilmemiş ve gergin bir ortam olmuş.. Bu haftaki yarışmacılar içersinde en eğlencelisi italyan yarışmacı.. Bu hafta pek izlemek istemedim umarım haftaya adanaya gidilir en azından değişiklir olur yöresel tatlar, şiveler vs...

bence nurten hanımın hakkı yenırse yok baklava boyle olmaz dıye ders vermeye kalkıpta kemele oy verırse gurmeyım deyıpte yarısmaya katılıpta hazırı anlamazsa boyle olur onemlı olan onu yuturdu ya

canımcım bu arada tarif 1subardagı su 1yumurta aldıgı kadar un goz kararı sıvı yag hamur yumask olacaka.s.

Nurten hanım bence başarılıydı ,ama gönlüm yine de onun kazanmasına razı değil...Kazanırsa bu parayı av merakı için harcamayı düşünüyordu..Yani çok elzem bir ihtiyacını karşılayacağı bir işe değil ,zevkine gidecek..Zaten kazanamıyor görülüyor...

serranın adı nacaraymıs safkan cezayir koylusuymus 15yılık arkadasının yuvasını yıkmıs kadının paralarını almış oyle yazıyooooCADIARZU

bende basta Nurten hanım bırıncı olsun dıyodum ama kadın avcıymıs...hıc hoslanmam zevk ıcın hayvan oldurenlerden ıyıkıde o bırıncı olmadı..ama Alex'e yazık oldu ya..keske o olsaydı bırıncı :asigim:

yarışma şimdi bitti.Kemal bu menüyle birinci olacak şaştım valla.tabiki bir türk kazansın isteriz ama haksızlığada gerek yok.alex in yemekleri belki çok muhteşem değildi ama çok samimi,sıcak ve eğlenceliydi.en azından yapmacık değildi ve tek eğlendiren kişide oydu .
cidden adil bir puanlama olmadı bu hafta.
iyi geceler arkadaşlar

serranın adı nacaraymıs safkan cezayir koylusuymus 15yılık arkadasının yuvasını yıkmıs kadının paralarını almış oyle yazıyooooCADIARZU

Kimbilir..Bizim öğrendiklerimiz miş muş lardan öteye geçmez..Çünkü bazan hiç bir şey dışardan görüldüğü gibi olmayabilir..Yapmışsa da günahı kendi boynuna..Burada kişileri geçmişleri ile değerlendirmemiz hata olur ...a.s.

:1shok:
bademin dediği gibi öyleyse günahı kendi boynuna da ben serayı rus biliyordum öyle değilmiydi?:uhm:

bu program bana hiç yaramıyor. hem haksızlıklara sinirleniyorum, hem izlerken iştahım açılıyor, hem de tarifleri deneyeyim derken hızla kilo almaya başladım. :çok üzgünüm:
iyi geceler kızlar:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…