ilk önce vanilyalı puding yaptı sonra borcama yaydı.1 paket kakaolu petibörü rondoda parçalayıp üzerine yaydı.son olarak yine 1 paket vanilyalı pudingi süt yerine vişne suyuyla hazırladı bisküvilerin üzerine döktücokacimcoookkemalın yaptığı tatlının yapılısını kacrdım bırı anlatsın lutfen
serranın adı nacaraymıs safkan cezayir koylusuymus 15yılık arkadasının yuvasını yıkmıs kadının paralarını almış oyle yazıyooooCADIARZU
kemalın yaptığı tatlının yapılısını kacrdım bırı anlatsın lutfen
Kesinlikle katılıyorum..Bir arkadaş oynak karı gibi demiş Alessandroya ama
Hiç öyle düşünmüyorum.Gayet sempatik ve zeki bir insan..Bir erkek höt höt ve odun mu olmalı illa?? Aslında bence Kemal bey de öyle biri değil ama erkekliğe toz kondurmayayım diye poz kesiyor etrafına..kaydirigubbakcemile3
Sanki elinde tesbih ile dolaşmak Türk erkeğinin temsili gibi göstermeye çalışması hoşuma gitmedi..Türk erkeği kollarında öyle garip hayvanlaraleminden oluşan dövmeler taşırmıymış?? İlginç-tatlicadiarzu- Ancak birinciği Kemal bey alacak gibi hissediyorum..Sera hanım neler yapıcak bilmiyorum ama şimdiye dek izlediklerimden en çok Alessandro nun kazanmasını istedim..Kemal bey Alessandro nun verdiği puanla öne geçti.....
nekadar dikkatlisin arkadaşım bende o kılın nerden geldiğini merak etmiştim.Yalnız bu yarışmada adet oldu her yemekte kıl çıkması.Kılsız tüysüz gün geçmiyor.Sera hanım hep hanım efendi tavırlıydı ama kendi evinde sanırım misafirleri bir dövmediği kalmış.Kemal beyide ayıpladım evine gelen misafire eşşek şakası hazırlamış ama tabanca şeklindeki çakmak bozulunca (yada alex bu tuzağa düşmemek için bozdu )keyfi yarıda kaldı.Birde çiğ köfte yalanı nekadar ayıptı insan en sonunda açıklardı maçoluğa bak eli tesbih ve silah tutacak hızmaya,transparana karşı olacak ama yalan söylemeye gelince sonuna kadar yalana devam edilecek tebrik ederim birbirinden zıt maçoluk davranışlarını ! !.Ben tatlı kısmını kaçırdım tatlının yapılışını gören anlata bilirmi.Çok beğenildide merak ettim.cokacimcoook
Ilk önce vailyali puggung yapti ve cam kaseye yaydi.
Sonra: Icinde cikolata olan pötübürler var ya, onlari mixerden gecirip puddingin üstüne yaydi.
Sonra yine vanilyali puddung yapti. Am sütle degil, visne suyu kullandi.
Onuda diger malzemelerin üstüne döktü...
dün kemal için iyi konuştuğuma çok üzgünüm. tamam maçosever biri olabilirim, hareketleri hoşuma gitmiş olabilir ama yalancılara tahammül edemem. oturmuş tam inansınlar diye ayrıntı veriyor aklınca çiğ köfteye şunu şunu koydum, eldivenle yoğurdum diyor. ayrıca ptesi yarışan kadın elleriyle baklava açarken bu hazır puding kullandı, hatta püre bile hazırdı ya. ekipten uyarılmıyormu bunlar
seranın yemekleri beğenilmemiş, birinci kemal olacak. keşke aleks olsaydı ya en azından kendisi emek verdi bide o kadar da organizasyon düşünmüş adam. yine adil olmadı bu yarışma:mymeka:
merve seranın yemeklerini beğenmemiş sevsinler. o kadar kıl ki, ondan kıl çıkması çok doğal .... somonu sevmezmiş yemiyorsa ben alayım bayılırım. karidese de... ben olsam atlamıştım. karideslerde kocaman kocaman.cokacimcoook tam yemelik....canım istedikaydirigubbakcemile3
işte bu zihniyetler türkleri yabancılara ,böyle tanıyor. erkeklerimizin simgesi, silah.... ne kadar yanlış bir tanıtım....
ya bişey sorucam bunlar malzemeleri bol bol alıyolar, para kanaldan çıkıyo diye galiba, kemal 4 puding aldı ikisini kullandı, diğerleri kaldı..
ayrıca kesinlikle nurten in hakkıydı para ama ben ales alsın istiyodum, kemal maçoluktan bahsediyo ama beş para etmez adamın teki..
bide sera için sitenin birinde kocamı elimden aldı ve paralarımın üstüne yattı deniyo..
Bence bu yarışma tam olarak adil değil en azından tanınmış aşçılardan 1 kişi jüri olarak yemeklere katılabilirdi...
Ben Nurten hanımın yemeklerini çok beğendim çok emek verdi...
Merve hiçbirşeyi tam yapamadı...
Aleksandroyu yılbaşı evde olamadığım için izleyemedim sadece reklamlarda gördüm.
Kemal.in tavırları biraz kaba kaçıyor, hiçbirşeyi beğenmiyor ama kendisi çorba hariç herşeyini hazır kullandı. Sadece tatlısının basit olması nedeniyle tarifini aldım ve yaptım. Buzdolabında bekliyor. Üzerine vişneli puding yerine krem şanti kullandım bakalım nasıl bir tadı olacak...sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?