Yemekteyiz - Show Tv

kemal beyin tatlısını bisüre önce tv de görüp yapmıştım kesinlikle tatlı değil mayhoş bişey oldu şekeri bol tatlıları seviyorsanız hiç denemeyin damak zevki değişir tabii

cokacimcoook kemal bey cok basit bir menüyle sanırımm 1. olucak sans diyelim buna..ama alex cok tatlı ya diyor ya çiğ köfteyi yiyince '' ay işte şimdi cok acıyo'' kopuyorum orda..sositososito

kemalın yaptığı tatlının yapılısını kacrdım bırı anlatsın lutfen
ilk önce vanilyalı puding yaptı sonra borcama yaydı.1 paket kakaolu petibörü rondoda parçalayıp üzerine yaydı.son olarak yine 1 paket vanilyalı pudingi süt yerine vişne suyuyla hazırladı bisküvilerin üzerine döktücokacimcoook

bende patrondan vakıt buldukca ızledım ama gonlum zaten kemal beydendı eşıne vercekmış parayı zamanıda cok ıyı kullandın hıc acele etmeden cok beğendıler merveye kıl oluyom ınş kemal kazanır zaten o kazandı gıbı
bugunde cok gergın olcak ortam bugunkı ev sahıbı cok gergın ve saygısız merve zaten bısey beğenmıyo ekmek ye ekmek ye dıo ayrıca alexın verdığı KURAN I KERIM deıl sankı INCILe benzıyo bakalım
ınş kemal bırıncı çiğköfteyıde yutturdu mıllete helal olsun nasıl ayırt edemzlerkı anlamadım alex anladı bızm turkler anlamadı ben hastayım çiğköfteye cnm cektı yawss

serranın adı nacaraymıs safkan cezayir koylusuymus 15yılık arkadasının yuvasını yıkmıs kadının paralarını almış oyle yazıyooooCADIARZU

sizden korkulur arkadaşlar hemen nerden öğreniyosunuz bunları şaşırdım yemekler tarifler derken hayat hikayesine kadar ohhhhhhhhhh maşallahınız var doğrusu:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

arkadaşlar korkarımki Kemal bey birinci olacak sera soğan çorbası ve karides yapacak ve millet az puan verecek gibime geliyo. Kemal kazanacağına Ales kazansa ondan iyi olurdu valla. Kemal maşallah milleti enayi yerine koydu. çiğ köfte hazır, patates püresi hazır, köftede hazır sayılır köfte harcıyla yaptı. tatlıda zaten puding, yani oda hazır. bumudur yani yasakkelime yemeklerine en çok emeği Nurten hanım vermişti.
ayrıca erkeklik öyle tabancayla falanda olmaz. Alesi tebrik ediyorum o zaman kullandığı cümleler için. forum kapalı olduğu için yazamadım ama içimde kalacak Aleste bi çorba yapsaydı belki daha fazla puan alırdı.
bakalım bugün Sera hanımın sonucu ne olacak. ben karidese bayılırım ama sanırım yarışmacılar sevmiyorlar.
sonuç olarak hak eden kazansın diyecem ama maalesef öyle olmayacak gibi

Ben Kemal Bey'e sinir oluyorum kızlar, Alex'in hem küpesiyle hemde giydiği transparan tarzı tşörtle dalga geçti erkek adam bunları giymez ve takmaz tarzında Birinci olursa üzülücem.

ya bu davranışı tabı cok yanlış ama bende bı erkeğın transparan gıymesıne hoş bakmazdım yada hızma takmasına küpe yakısana cok kıyak oluyo doğrusu ee tabı bu benım fıkrımm

bu haftakiler onca tepkiden sonra herhalde daha üstüruplu yarışıyorlar ama...terbiyezilik yapmadan da izlenebiliyormuş demekki...

Kemalden nefret ettim, bir insan bu kadar mı antipatik olur ya, allahın krosu. Hazır almadığı tek şey çorba olduğu halde 1. olacak, hiç adil değil. Artık iyice oynamaya başladıklarını düşünüyorum, show tv yazıyor, onlarda oynuyor.

Demekki neymiş? delikanlılık takım elbise giyip,küpe takmamakla olmuyormuş,delikanlılık dürüstlükle,yalan konuşmamakla oluyormuş.Bu durumda ben İtalyan yarışmacıya,Kemal beyden daha delikanlı derim.En azından yalan dolanla birinci olmadı.kötükedihüso

kemalın yaptığı tatlının yapılısını kacrdım bırı anlatsın lutfen

Kız o tatlı çok kolay benimde hoşuma gitti, süt aldım bugün yapmayı düşünüyorum.
Ama üzerine puding yerine ben krem şanti kullanmayı düşünüyorum. İki puding arası yapışmamış gibi duruyordu. Krem şantili yapar tatlı bölümüne koyarım. Sana da ayırırım şekerim
cokacimcoook

AYNEN ARKADAŞIM

ÇOK DOGRU ARKADAŞIM
TÜRK ERKEGİ İKİ ELİNDE YÜZÜK AGZINDA YALANLAR DİGER ELİNDE HAZIR PÜRE HARCI ÇOK KOMİK GERÇEKTEN...

Bİ BUNU YAPTI VALLA
KADIN KILIBIĞI DİCEM AYIP OLCAK

ÇOK HAKLISIN ARKADAŞIM
BURTEN İLK GÜN ELLERİYE 30 ADET YUFKAYI AÇTI..
HEMDE AZ BİR SÜREDE
KESİNLİKLE NURTEN İN HAKKIYDI PARA

BENDE SEFERİMM JOKKKKKK HEMDE

işte bu zihniyetler türkleri yabancılara ,böyle tanıyor. erkeklerimizin simgesi, silah.... ne kadar yanlış bir tanıtım....

bencede canım

ya bende yorum yapiim.. kemal maçosunun alessandroya ettiği laflar benim zoruma gitti.. geçtim alessandro yu.
kimse senin istediğin gibi olacak die bişey yok.. hiç bir erkeğe yakışmıyo dedi hızması için.. hızma takanın erkekliği mi gidiyo? giydiği kıyafete transparan dedi.. yüzüne tüküresim geldi.. e-postasını bulsam daa neler sayacam da nese. insana insan olduu için değer vermeyi hiç öğrenemedik.

Bence bu yarışma tam olarak adil değil en azından tanınmış aşçılardan 1 kişi jüri olarak yemeklere katılabilirdi...
Ben Nurten hanımın yemeklerini çok beğendim çok emek verdi...
Merve hiçbirşeyi tam yapamadı...
Aleksandroyu yılbaşı evde olamadığım için izleyemedim sadece reklamlarda gördüm.
Kemal.in tavırları biraz kaba kaçıyor, hiçbirşeyi beğenmiyor ama kendisi çorba hariç herşeyini hazır kullandı. Sadece tatlısının basit olması nedeniyle tarifini aldım ve yaptım. Buzdolabında bekliyor. Üzerine vişneli puding yerine krem şanti kullandım bakalım nasıl bir tadı olacak...
sengözlerimebaksanab

ya bişey sorucam bunlar malzemeleri bol bol alıyolar, para kanaldan çıkıyo diye galiba, kemal 4 puding aldı ikisini kullandı, diğerleri kaldı..

ayrıca kesinlikle nurten in hakkıydı para ama ben ales alsın istiyodum, kemal maçoluktan bahsediyo ama beş para etmez adamın teki..

bide sera için sitenin birinde kocamı elimden aldı ve paralarımın üstüne yattı deniyo..

Show tv 400 ytl veriyo mutfak masrafı için..

hangi sitede yazıyor acaba çok merak ettim sera için yazılanlar ..keşke site adı yazmak yasak olmasa

Son düzenleyen: Moderatör:

benim yıllardır yaptığım bir tariftir, sadece bisküvileri ufalamadan bütün olarak diziyorum tepsiye, krem şanti ile pek iyi olacağını düşünmüyorum, bayık bi muhallebi lezzeti olacaktır, çünkü tadını veren vişne sosu, tatlıyı yerken ağızda hafif bi ekşili lezzet bıraktığı için içinizi baymıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…