Yemekteyiz - Show Tv

Kemal beyde genelde bisküvileri bütün olarak diziyormus. Öyle dedi yani...

Show tv 400 ytl veriyo mutfak masrafı için..

hangi sitede yazıyor acaba çok merak ettim sera için yazılanlar ..keşke yazmak yasak olmasa

e niye çok çok alıyolarki, olmazsa yeniden yapmak için mi valla sitenin adını yazamıyoruz sanırım burda ama arama motoruna yemekteyiz nurten video yaz açılan siteden nurtenin videosu için olan yorumları aç 2. yorum..

ya kizlar cigköfteyi kemal yapmis veya yapmamis önemli diil cünkü menüde cig köfte yoktu

cig köfteyi öylesine yanina meze olsun diye koydu ve cig köfte puanlamaya dahil olmadi o yüzden programin kurallarina aykiri bise yok

menüdeki yemekleri hazir almasi yasak ama digerlerini nasi yaparsa yapsin

Tamam canım bakayım:jeyyar:

Ben de bilmiyorum..Hiç kullanmadıkları şeyleri alanlar bile var...:1no2:

Kemalin yaptığı tatlı, yıllardır yaptığımız irmikli tatlının pudingli hali, çok basit ve bir o kadarda tatsız tussuz bir tatlı yani.
Dün kemalin tek bir şeyini takdir ettim malzemeleri sadece kullanacağı kadar aldı, diğerleri gibi yapmadı ve sadece 123 tl tuttu. Mükerremi hatırlıyorumda neydi o ben, hatun kabus gibiydi 5 kilo domates aldı neredeyse, aldığı fındığı fıstığı cevizi bile kullanmadı ve evdeki fındığı kullandı.

ingiltere de yayinlanana basvuru yaptim umarim cevap gelir ama subat sonu mart basina kadar cevapliycaklarmis insallah olur en guzel Turk yemeklerini yaparim eger olursa kizlar hepinizden fikir alicam gerci para odulu Turkiye dekinden az 1000pound yani 2,5milyar eski paraya gore , birde burda nedense domuz urunlerinin kullanildigi yemekler birinci oluyor ama ben tum Turk yemekleriyle katilmak istiyorum gorsunler bizim yemeklerimizi .....................

ben 223 anlamistim :uhm:

sasirmistim zaten nasi o kadar tuttu diye :roflol:

kemal çok geri....
utanıyorum böle türk erkeklerinden...
akıllı geçinen cahiller silahı türklük, küpeyi de ... sanıyolar..

demi ya..Mükerrem 2 ayrı yerden domates aldı..Görmemişmidir nedir..Bir de tahin helvası aldı ama sofraya getirmedi..

Bu programdaki yarışmacılardan italyan olan Alex i dün izlediğim bir filmde gördüm şaşırdım.O çocukları (mayıs 2008)

Bu programdaki yarışmacılardan italyan olan Alex i dün izlediğim bir filmde gördüm şaşırdım.O çocukları (mayıs 2008)

Hadi ya..Ben o filmi izlemiştim..Hani Özgü Namal yarı italyan rolündeydi ya..Ama unutmuşum Alessandroyu gördüğümü...

showturk te başladı bile yarışma..
yanlız baştan söyleyim
bu kadın herşeye burun kıvırıyor,bakalım millet dayak yemeden sofradan kalkabilecek mi..

birde yarışmanın bütçesi ile ilgili konuşmuş bazı arkadaşlar
yanlızca şunu söylemek istiyorum bu konuda
türkiyede ortalama bir ailenin hemen hemen mutfak masrafına denk olan bir bütçeyle yemek yapıyorlar
hemde tek öğünlük..

bence yapmaları gerekenin çok üstünde harcama bile yapıyorlar..
hasan beyi, mükerrem hanımı hatırlayın yani..
bazı insanlar bunun için giriyor bile olabilir!
valla benim gördüğüm ve bildiğim ev hanımları bu bütçeyle bir köy doyururlar..

Kesinlikle aynı fikirdeyim..Bir öğün için 400 ytl harcanıyor...Bazıları özeniyor da bazıları o paraya çok hafif ve günlük hayatta her zaman yapabilecekleri yemekleri yapıyorlar..En fazla 100-150 ytl tutsun bari..400 ytl aşırı bence...Tek öğün için...

Hadi ya..Ben o filmi izlemiştim..Hani Özgü Namal yarı italyan rolündeydi ya..Ama unutmuşum Alessandroyu gördüğümü...

İtalyada geçen bir sahne vardı.Özgü namal a türkiyeye gidip kızı getirmesini söylüyorlardı.Masa etrafında oturan 5 kişi vardı biri alex.Bence bu yarışmada görmesem dikkatimi çekmezdiyerimseniben

İtalyada geçen bir sahne vardı.Özgü namal a türkiyeye gidip kızı getirmesini söylüyorlardı.Masa etrafında oturan 5 kişi vardı biri alex.Bence bu yarışmada görmesem dikkatimi çekmezdiyerimseniben

Bu filmi izleyeli baya oldu,bu yüzden unutmuşum bazı ayrıntıları...:1rolleyes:

kemal çok geri....
utanıyorum böle türk erkeklerinden...
akıllı geçinen cahiller silahı türklük, küpeyi de ... sanıyolar..

sonuna kadar katılıyorum.çok sinir oldum konuşmalarına ve hareketlerine.Beğenmediği alexandar ona bin basar.en azından kibar ve nazik.

yaaa başladı mı programm.
ben en çok alesi merak ediyordum ama yılbaşı malum izleyemedim. nette arayacağım belki videosu vardır. bugunde sera hanım yarışıyor bakalımmmmmmmmm...

ya ben işteyim lzleyemiyorum ama akşam 10 matinesini izleyebiliyorummmklava:

kemal bi alem ya tabağını değiştirmek istiyorum tatlımı yapmak istiyorum şunu yapmak istiyorum servis yapmak istiyorum:))) istiyorum istiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…