benim yıllardır yaptığım bir tariftir, sadece bisküvileri ufalamadan bütün olarak diziyorum tepsiye, krem şanti ile pek iyi olacağını düşünmüyorum, bayık bi muhallebi lezzeti olacaktır, çünkü tadını veren vişne sosu, tatlıyı yerken ağızda hafif bi ekşili lezzet bıraktığı için içinizi baymıyo..
Show tv 400 ytl veriyo mutfak masrafı için..
hangi sitede yazıyor acaba çok merak ettim sera için yazılanlar ..keşke yazmak yasak olmasa
Kemal beyde genelde bisküvileri bütün olarak diziyormus. Öyle dedi yani...
e niye çok çok alıyolarki, olmazsa yeniden yapmak için mi valla sitenin adını yazamıyoruz sanırım burda ama arama motoruna yemekteyiz nurten video yaz açılan siteden nurtenin videosu için olan yorumları aç 2. yorum..
Kemalin yaptığı tatlı, yıllardır yaptığımız irmikli tatlının pudingli hali, çok basit ve bir o kadarda tatsız tussuz bir tatlı yani.
Dün kemalin tek bir şeyini takdir ettim malzemeleri sadece kullanacağı kadar aldı, diğerleri gibi yapmadı ve sadece 123 tl tuttu. Mükerremi hatırlıyorumda neydi o ben, hatun kabus gibiydi 5 kilo domates aldı neredeyse, aldığı fındığı fıstığı cevizi bile kullanmadı ve evdeki fındığı kullandı.
Kemalin yaptığı tatlı, yıllardır yaptığımız irmikli tatlının pudingli hali, çok basit ve bir o kadarda tatsız tussuz bir tatlı yani.
Dün kemalin tek bir şeyini takdir ettim malzemeleri sadece kullanacağı kadar aldı, diğerleri gibi yapmadı ve sadece 123 tl tuttu. Mükerremi hatırlıyorumda neydi o ben, hatun kabus gibiydi 5 kilo domates aldı neredeyse, aldığı fındığı fıstığı cevizi bile kullanmadı ve evdeki fındığı kullandı.
Bu programdaki yarışmacılardan italyan olan Alex i dün izlediğim bir filmde gördüm şaşırdım.O çocukları (mayıs 2008)
showturk te başladı bile yarışma..
yanlız baştan söyleyim
bu kadın herşeye burun kıvırıyor,bakalım millet dayak yemeden sofradan kalkabilecek mi..
birde yarışmanın bütçesi ile ilgili konuşmuş bazı arkadaşlar
yanlızca şunu söylemek istiyorum bu konuda
türkiyede ortalama bir ailenin hemen hemen mutfak masrafına denk olan bir bütçeyle yemek yapıyorlar
hemde tek öğünlük..
bence yapmaları gerekenin çok üstünde harcama bile yapıyorlar..
hasan beyi, mükerrem hanımı hatırlayın yani..
bazı insanlar bunun için giriyor bile olabilir!
valla benim gördüğüm ve bildiğim ev hanımları bu bütçeyle bir köy doyururlar..
Hadi ya..Ben o filmi izlemiştim..Hani Özgü Namal yarı italyan rolündeydi ya..Ama unutmuşum Alessandroyu gördüğümü...
İtalyada geçen bir sahne vardı.Özgü namal a türkiyeye gidip kızı getirmesini söylüyorlardı.Masa etrafında oturan 5 kişi vardı biri alex.Bence bu yarışmada görmesem dikkatimi çekmezdiyerimseniben
kemal çok geri....
utanıyorum böle türk erkeklerinden...
akıllı geçinen cahiller silahı türklük, küpeyi de ... sanıyolar..
sonuna kadar katılıyorum.çok sinir oldum konuşmalarına ve hareketlerine.Beğenmediği alexandar ona bin basar.en azından kibar ve nazik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?