Yemekteyiz - Show Tv

kemal bi alem ya tabağını değiştirmek istiyorum tatlımı yapmak istiyorum şunu yapmak istiyorum servis yapmak istiyorum:))) istiyorum istiyorum :))))

evet ya onu tüm yarismacilar yapiyo ama

mervede sürekli öyle diyodu

mumlari unutmusum hemen mumlarimi yakmak istiyorum :)

kemal e sinir oluyorum eşim bu yemegi yapsa tabagı kaldırıp fırlatırım diyor..biraz sıkar bence o tabagı kaldırıp atmak eminim böyle davranan bir insan evinde süt dökmüş kedidir .. yok küpe takmam yok bilmem ne erkeklik senin dedigin gibi olmuyor kemal bey ..bence böyle davranarak Türk erkeklerini aşağılıyor haberi yok.
merve yide sevmiyorum sanki yemek degilde iğrenç birsey yiyiyormuş gibi agzını falan egip duruyor ...

kızlar dün yarışmayı seyredemedım ama şuan özetinin sonunu yakaladım.kemal beyin tatlısını nasıl yapmış.o üstünde ki jöle değilde neydı dün seyreden var mıydı.altındakı de puding dedi yanlış duymadıysam vanılyalı....
bu arada merveye gıcık oluyorum ya herseye ıyk mıyk iğrenç diyor..sinirrr şeyy...
alessandro çarşamba günü yemek yaparken çok komıkti,şirindi.çok güldüm hallerine.
ufacık çoçuk gibi...
bakalım birazdan başlayacak sonucu merak ediyorum.
kemal bey kazanırsa parayı eşine verecektııı... hehehhekaydirigubbakcemile3

Yarışmanın yarısı gene haberlerden sonra galiba

bencede yarışma adil degil bence yemekleri hazır almalarına izin vermemeleri lazım yapımcılaraın çünkü ozaman adil bir oylamada olmuyor ben kemalin 1. olmasını istemem dogrusu cok yapmacık ve yalan konuşması hiç hoş olmadı

dun Kemal Bey ın gunuydu ızleyememıstım bugun tekrarını ızledım..sengözlerimebaksanab
adamın hıc mı elle tutulur bır yanı yok derken esıne olan askı ondan bahsederken gozlerının gulmesı cok hos gorundu gozume acıkcası..
yarısmada aldıgı tavrı anlamıs degılım ama gercek hayatında yansıttıgında farklı bırı bence..:1closedeyes:

kemal beyin kendi yapmadıgı bi yemekle 1, olmaı kötü bence

nasılda tariffini vermiş bide

kizlar kemalin yaptigi cig köfte menüde yoktu yani puanlamaya cig köfteyi dahil etmediler

onu sadece meze gibi yanina koydu kemal

yani koymasada olurdu menüde gecen bi yemek diil

evet ya ne kadar güzel anlatti

ben dünyanin en sansli erkegim cünkü hayatimin en güzel varligi karimla evlendim isim disinda benim icin sirf karim var ben kendimi ona adamis durumdayim falan cok hosuma gitti benimde :)

cıg kofteyı de nasıl anlamadılar hayret ettım..:sm_confused:
ben cok severım cıg kofteyı cokacimcoooksuan yasadıgımız yerde de cok meshur..
cıg koftenın nasıl yapıldıgını bılen her ınsan hazır mı yoksa el yapımımı anlar acıkcası..:dilcikar:
dısarıda satılanlarda genelde hazır setler kullanılır ve rengı daha farklı olur lezzetı de tabıı:1closedeyes:

evet ya ne kadar güzel anlatti

ben dünyanin en sansli erkegim cünkü hayatimin en güzel varligi karimla evlendim isim disinda benim icin sirf karim var ben kendimi ona adamis durumdayim falan cok hosuma gitti benimde :)

benımde
asla yansıttıgı gıbı bırı olmadıgını dusundum o an:asigim:

valla benimde ilk düsündügüm sey insallah evlenince benimkide öyle olur

varsin maco olsun böyle sevdikten sonra :roflol:

zaten ben cok maco bulmuyorum ya yani kaba biri oldugunu düsünmüyorum sadece türklerin su agir abi havasi var o kadar :)

benim sevgilimde öyle baskalarinin yaninda öyle cok konusan gülen biri diil daha agir ama benimleyken cok güler konusur :)

kemalinde ayni sekilde esiyle yalnizken degisik oldugunu düsünüyorum

Aferin be kadına,başına eşarbınıda bağladı mutfağa girer girmezŞeniz

ben yemek konusunda o Hanfendının ıyı oldugunu dusunmuyorum :1closedeyes:her gece ''tok gelın'' demesı kendısıne guvensız oldugunun gostergesıydı zaten..:dilcikar:

Benim çok gözüme batan birşeyi paylaşmak istedim.
diğerlerinde de gördüm benzer şeyler.
Sera hanım armutları poşetten çıkardığı gibi soymaya başladı.
Üzerinde olan herşey bulaşır böyle.
ben mi takıntılıyım.Dışardan aldığım herşeyi yıkarım da..

çok az alışveriş yaptı

ya kızlar bişey sorucam dikkatini çeken oldumu yoksa bana mı öyle geldi dün kemal yemek yaparken küçük bi pencere vardı ordan dışarısı karanlık görünüyodu, bunlar yemekleri önce yapıp gündüz yapıyo gibi göstermiyolardır değil mi, yoksa ben mi herşeyin altında bişey arıyo hale geldim..

bu arada kemal için son bişey hani kendisini başka biri gibi göstermeye çalışanlar var ya onlardan biri olduğunu düşünüyorum, karısı için aşkını falan anlatırken başka dışarıdaki insanların yanında başka, hani kendini adam yerine koydurmaya çalışanlar var ya onlardan bence..

bende yıkarım herseyı..yerimseniben
belkı de kısıtlı zamanın telası ve heyecandan unutuyorlardır :sm_confused:ıyımser olmaya calısıyorumcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…