ya kızlar bişey sorucam dikkatini çeken oldumu yoksa bana mı öyle geldi dün kemal yemek yaparken küçük bi pencere vardı ordan dışarısı karanlık görünüyodu, bunlar yemekleri önce yapıp gündüz yapıyo gibi göstermiyolardır değil mi, yoksa ben mi herşeyin altında bişey arıyo hale geldim..
bu arada kemal için son bişey hani kendisini başka biri gibi göstermeye çalışanlar var ya onlardan biri olduğunu düşünüyorum, karısı için aşkını falan anlatırken başka dışarıdaki insanların yanında başka, hani kendini adam yerine koydurmaya çalışanlar var ya onlardan bence..
Bu kemal ahu tuğba ya günlerce ilanı aşk eden şahıs değil mi:roflol:
İnandırıcılığı düşündürür benikaydirigubbakcemile2
sarımsakları neden soymadı o :1shok:
ne zaman kızz gerçektenmi
Bu kemal ahu tuğba ya günlerce ilanı aşk eden şahıs değil mi:roflol:
İnandırıcılığı düşündürür benikaydirigubbakcemile2
çok dağınık ve salaş biri gibi geldi sera hanım her örnekte oldugu gibi dış görünüş aldanmamak gerekiyormuş.kemal beyiin de tamamn show yaptğını düşünüyorum çiğköfteyi kendi yapmış gibi ustalıkla yarışmacıları nasıl kandırdıysa eşimi çok seviyorum herşeyim bitanem demesiylede tamamen rol yaptığı kanısındayım
ınsan esıne karsı hıssettıklerınde neden rol yapsın kı..:sm_confused:
yarısmaya katılıcam dıye evlenmedı herhalde..:1closedeyes:
herkez antıpatık gelebılır bıze ama tanımadan cokta pesın hukumlu olmamak gerekır..
bende cok hoc karsılamıyorum yarısmann basından bu yana Kemal Bey ın tavrını ..yerimseniben
bu yarısmada en sevdıgım karakter Alex..
nezakatıyle,guleryuzuyle ve zekasıyla :asigim:
Sana katılıyorum canım. Çok kibar..
Bir de puan yorumları yaparken geçen gün "içimden geldi" diyeceğine "canımdan çıktı" dedi:roflol::roflol:
Koptum yaa gülmekten öldüm.. Çok tatlı konuşuyor..
Biraz önce de"teşekkür ederim hâla" dedi yaa..
Çok şirin konuşuyor Türkçeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?