Yemekteyiz - Show Tv

ben kendi düşüncemi söledim acaba eşine karşı hissettiklerinden dolayı hiçmi rol yapan insan yoktur sizce kendi düşüncem katılmayabilirsin

bılemıyorum..:sm_confused:
bende kendı dusuncemı yazdım :1closedeyes:rol yapmayı dusunecegım en son ınsan esım olur..
neyse..
elbettekı aynı seylerı dusunmek zorunda degılız..:smiley-cool:saygı duyabılırım en fazlakaydirigubbakcemile5

hıc tat keyıf almadım bu haftakı yarısmadan ya benneyaptımki

neden:uhm:
oncekı haftalardakı yarısmalara gore cok daha sevıyelıydı bence..:sm_confused:
en azından sofra adabından yoksun kısıler degıldı nezakatın hakım oldugu bır yarısma oldu..

tamam arkadasım anlaştığımıza sevindim

çok değişik yemekler yaptı yaa
o tatlı neydi öleee.çok hoş görünüyordu.
hele o masanın üstüne koyduğu koca kalıp çikolata
akıllara zarar.valla güzel iş çıkarttı

ya bu yarısma alex'le devam etse ...yanına da her hafta yenı dort yarısmacı secılse ne guzel olur :asigim:

valla devamı haberlerden sonra ama sonuç belli bence Kemal
hoş bugün söylediği şey hoşuma gitti.ben kazanamazsam nurten abla kazansın o hepimizden fazla hakediyor dedi.doğru söze ne denirki ..
en azından doğru bi kelime etti yarışma boyunca :) buda bişey

sonucu merak ediyorum..kemal çok kaba daha öncede yazmıştım ve oynuyo resmen diğerleri kendileri gibi bence merve zaten gıcık :) kemalin 1 puanla alessandroyu geçmesine üzüldüm..

ya bu yarısma alex'le devam etse ...yanına da her hafta yenı dort yarısmacı secılse ne guzel olur :asigim:

ne guzel fıkır..kaydirigubbakcemile5
ben gonullu olabılırım:asigim 4 yarısmacıdan bırı..delikafadulden

neden:uhm:
oncekı haftalardakı yarısmalara gore cok daha sevıyelıydı bence..:sm_confused:
en azından sofra adabından yoksun kısıler degıldı nezakatın hakım oldugu bır yarısma oldu..

canım kemal ın baska bı tv programında cıkması ve dun one gecmesı kafamda soru ısaretlerı olusturdu
anlasamalılarmı acaba dıye
yoksa kavga gurultuden hoslanmıyorum bende :1closedeyes:

Ben Nurten hanimin kazanmasini istiyordum ama Kemal beyin kazanmasina sevindim.
Mesela ablacim kardesim falan demesi hosuma gitti.
Alessandro kazansaydi yeine sevinirdim cünkü cok canayakindi.
Ver verdigi hediyeler süperdi...

Sera hanımın aceleden ve zaman kısıtlığından eli ayağı birbirine dolaştı ,salaş bir görüntü sergiledi zaman zaman ama ben yine de mutfakta çok usta olduğunu düşünüyorum..Bildiğimiz klasik yemeklerle uğraşmadı daha orjinal,farklı,meşakkatli yemekler için uğraştı...Gerçi beğenilmedi ama...:sm_confused:

Yaptığı armut tatlısını ve bir ara şu havuçlu,mantarlı somon yemeğini denemek istiyorum...a.s

canım kemal ın baska bı tv programında cıkması ve dun one gecmesı kafamda soru ısaretlerı olusturdu
anlasamalılarmı acaba dıye
yoksa kavga gurultuden hoslanmıyorum bende :1closedeyes:

Bizim izlediklerimiz bant yayın ama..Sanmam danışıklı dönüş olduğunu..Belki en az 2 hafta önce çekilmiş ama biz şimdi izliyoruz...benneyaptımki

Bizim izlediklerimiz bant yayın ama..Sanmam danışıklı dönüş olduğunu..Belki en az 2 hafta önce çekilmiş ama biz şimdi izliyoruz...benneyaptımki

biliyorumda canım kemal şahibe yarattı bende ne bilim işte benneyaptımki
sanırım birincide olucak benneyaptımki

bence kemalin diskalifiye olması lazım. çünkü yapmadığı bir yemeği kendi yaptım diye ,yalan söyledi. insanlar çiğ köfteyi de ,göz önüne alarak ,oy verdiler.eğer kazanırsa bu haksızlık olur.

Sera hanimi bu aksam hic begenmedim.
Buzdolabindan birsey alinca buzdolabini acik birakinca cok kizdim.
Yemekleri yaparken bence hic temiz degildi.
Mesela cöplerin oldu tezgaha baliklari koydu.
Servisler icin mutfaga gidince kullandigi laflara kizdim.
Mesela "begenmezse begenmesin. Umrumda degil" falan...

daha ne denebilirki benneyaptımki
bide utanmadan ben yaptım eldiven kullandım yok maydonuzu koydum karıstırdım utanmadan sıkılmadan yalan soyluyo bıde :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…