Yemekteyiz - Show Tv

Ben Kemal'in kazanmasından yana değildim...:mymeka:
Nurten hanım çok emek vermişti, yazık ya üzüldüm kadına...
Nurten hanım olmasa bile aleksandro kazansaydı keşke...
Yeni oylama sistemi getirsinler bence...

kesınlıkle nurten hanım kazanmalıydı
bencede
cok güzel kıbar eleştiriler yaptı sofra duzenı hersey cok güzeldı benneyaptımki

sera hanımın sofrası şıktı ama yemekleri bencede iş açıcı deildi..hele somon nefret ederim..hakikaten iğrenç kokan bi balık..karidesinde tipi kayık..of of nerden bulurlar böle yemekleri...

ikrarcım doğru demişşin nurten hanım çok saygılı bi bayan..yemeği beğenmese de emeğe puan veriyor.tebrikler...

evet yiğidi öldür hakkını yeme demişler :) kadın uğraştı cidden farklı tatlarda yarattı.ama somon beğenilmedi hiç.bence denemecokacimcoook
tatlısı çok güzel ve orjinal görünüyordu.

sera hanımın sofrası şıktı ama yemekleri bencede iş açıcı deildi..hele somon nefret ederim..hakikaten iğrenç kokan bi balık..karidesinde tipi kayık..of of nerden bulurlar böle yemekleri...

İyi pişiren birinin elinden yersen somonu beğenirsin tatım..a.s.

sera hanım çok gergindi sanırım..mutfakta durmadan sen hiç somon yedinmi,hayatında hiç karides yedinmi,bilmem bi şey göbeği gördünmü gibi konuşmaları hiç hoş deildi..

İyi pişiren birinin elinden yersen somonu beğenirsin tatım..a.s.

bademim yok bacum ben hayatımda balık yemedim yiyememde..bebeğim için bi ara somon aldık ordan biliyorum kokusunu ,hem çorbasını hem buğulamasını yaptım hakikaten ağır bi kokusu vardı..

kızlar bu arada orasını kaçırdım sera hanım ne tatlısı yaptı öle..daha doğrusu hazırmı aldı anlamadım ben bi şey...

kızlar bu arada orasını kaçırdım sera hanım ne tatlısı yaptı öle..daha doğrusu hazırmı aldı anlamadım ben bi şey...

kendisi yaptı.adı armut tatlısı ama çok uğraştırıcı bol malzemeli bir tatlıydı.çok fazla krema ve şeker kullandı ayrıca ya.çok aşırı tatlı olmuştur bence o

bademim yok bacum ben hayatımda balık yemedim yiyememde..bebeğim için bi ara somon aldık ordan biliyorum kokusunu ,hem çorbasını hem buğulamasını yaptım hakikaten ağır bi kokusu vardı..

Ben de çok bayılmam balığa ama eşim sayesinde seviyorum..Küçük balıkları kızartırken önce una sonra yumurta sarısına sonrada galeta ununa bulayıp kızartılırsa çok güzel oluyor..Kokmuyor öyle...lezzeti de harika oluyorcokacimcoook

Somon balığını da iyice ayıklayıp temizledikten sonra fırın ızgarasında yapılınca hoş oluyor..Tabi ızgaraya bu arada defne yaprakları,bir kaç soğan halkası,ve biraz elma dilimi patates ile ızgara yaplıyor..tabağa servis edildikten sonra da balığa biraz köri,tuz,fesleğen ve çok az kırmızı toz biber serpiliyor..Çok güzel oluyor.. :asigim:

Bu akşam ilk kez hepsini izledim. Daha öncekileri parça parça görmüştüm.
Ama benim için hiç hayırlı olmadı arkadaşlar

Dışarda yemek yemek durumunda olunca,kimbilir nasıl yaptılar diye kendimi yerim.CADIARZU

Arkadaşlarıma bir eve yemeğe gittiğimde daha huzurla yemek yerdim.

Evlerde yapılanlar hep temizliğe dikkat edilerek yapılır gibi düşünmüşüm.

Malesef bu programda kameralara rağmen öyle acayip şeyler yaptılar ki. Kamera olmasa neler olurdu düşünmek istemiyorum.

Nasılda alımlı bakımlı hatunlar:uhm:Ama temizlik hak getirebenneyaptımki

sera nın yemkleri hiç güzel değil
bu hafta nurtenn hakkı ama kemal birinci olacak yazık
sera çok da dağınık grdü işlerni hiçevhanımı gbi değildi

sende az becerikli hatun deilsin sanırım..........katıl bacım sende yarışmaya..bizde burdan bakardık..eccük arkandan atardık...

bu haftakiler onca tepkiden sonra herhalde daha üstüruplu yarışıyorlar ama...terbiyezilik yapmadan da izlenebiliyormuş demekki...

doğru diyosun hele ki bayramdakiler neydi öyle.

hadi inşaallah kaydirigubbakcemile5
Bu kemal ahu tuğba ya günlerce ilanı aşk eden şahıs değil mi:roflol:

İnandırıcılığı düşündürür benikaydirigubbakcemile2

neeeee :1shok: :1shok:
ama olabilir, kendisi iyi bir oyuncu

çok haklısın bide ne dese beğenirsiniz. çiğ köfteyi onlara iteledim, iyi ki yapmışım. çıkışta da paranın yarısını ne diye alessandro'ya vereyim o benim hakkım falan dedi, hoş olmayan bi tavırla.
sera bence uğraştırıcı ve farklı yemekler yapmıştı. kemalin sofrası kadar basit yemekler yoktu. tadını kimse beğenmedi olabilir ama çok uğraşmış kadın. bide sera onca eleştirilmesine rağmen devamlı gerginsin diye tepki aldı, moral bozmak için özellikle mi yaptılar acaba. bazı insanların yapaylığı gözleriyle belli olur ya hani bu gece merve ve kemal de bunu sezdim.( gerçi merve hep öyleydi) devamlı somurtup durdular.

tatlı gerçekten çok güzel görünüyordu..o halde eline sağlık diyelim madem el emeği var..ne yazıkki birkez daha gördük bu yarışmada hakeden kazanmıyor...

nurten hanim 1. olmayi bekliyodu ve gercekten haketmisti buna ragmen 3. oldu

ama helal olsun genede agzini acip bi laf etmedi hic ben hakediyodum haksizlik oldu falan demedi cok zarif kadin helal olsun gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…