sera hanım çok gergindi sanırım..mutfakta durmadan sen hiç somon yedinmi,hayatında hiç karides yedinmi,bilmem bi şey göbeği gördünmü gibi konuşmaları hiç hoş deildi..
seranın evide mutfağıda çok kalabalıktı. çokta dağınık çalıştı. valla hangi yemeğe ne koydu anlamadım desem yeridir. ama değişik yemekler yaptı kolaya kaçmadı. hele o tatlısına bayıldım. çok uğraştırıcı ama güzel oldu bayıldık kızımla.ölçüleri göz kararı koyduğu için tam anlamadım. keşke tarifi olsaydı denemek isterdim.
yarışmayıda Kemalin kazanmasına üzüldüm. Nurtenin hakkıydı.
ayrıca evdeki bayanların daha temiz yemek yaptıklarını söyleyen arkadaş sanırım mervenin lavaboyu eliyle açtığını görmemiş. gerçi ellerini sabunluyordu ama olsun. birde mutfağında köpek gezdiğini görmemiş. birde kemalin eldivenli elini çöpe sokup sonra patetes püresi yaptığını görmemiş, iyikide görmemiş :roflol:
Kemal beyin birinci olmasini resmen sok icinde izledim.Adam herseyi rezil etti.Tatli neydi oyle ustunden kamyon gecmis gibi hele pilava ne demeli.Yani ben o yarismada olsaydim kesin o sonuctan sonra kocaman yuh cekerdim.Goz var nizam var damak var.O insanlar o adama nasil o kadar puan verdi anlamadim.Kesin hepsi korktu ondan.Sonuclari ogrenince bizi dover mover diye.Birde ortalikta tas firinim diye geziyo senin her yerin kaya firin olsa ne olur be.Tas firinsin ama yemek programinda kadin gibi yemek yaptin misafir agirladin.Asabim bozuldu vallaklava:
merve ve seranın evine gidilmez bence ne öyle suratları ask sylenmeler filan
ben alexi cok sevdim cok şekerdi bence
nurten hanımda biinci olmalıydı bence
Final daha yeni başlıyor ama sağolsun bazı arkadaşlar sonucu açıkladırlar bilekızlar final oldumu yaa :uhm:
aynen..kaydirigubbakcemile5
ınsan ıkısının surat ıfadesını gordukten sonra bırak yemegı evlerıne bıle gırmek ıstemez..:dilcikar:
ben bukadar mıncık mıncık dolu dekorasyon sevmiyorum evlerde sıkıntı bastı izlerken. bunun dışında seranın yemekleri farklıydı hele enginarlı karidesli salata muhteşem .tatlıyı ise tüm yarışmadaki tatlılar içinde birinci seçtim valla tadını bilemeyeceğim ama muhteşem görünüyor ve çok zahmetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?