Yemekteyiz - Show Tv

sera hanım çok gergindi sanırım..mutfakta durmadan sen hiç somon yedinmi,hayatında hiç karides yedinmi,bilmem bi şey göbeği gördünmü gibi konuşmaları hiç hoş deildi..

Bu sözlerin hepsi merveye idi canım.Merve onu beğenmem bunu beğenmem diye sürekli bozuk plak gibi konuşunca kadın da buna kızdı ,söylendi işte.. kaydirigubbakcemile3

seranın evide mutfağıda çok kalabalıktı. çokta dağınık çalıştı. valla hangi yemeğe ne koydu anlamadım desem yeridir. ama değişik yemekler yaptı kolaya kaçmadı. hele o tatlısına bayıldım. çok uğraştırıcı ama güzel oldu bayıldık kızımla.ölçüleri göz kararı koyduğu için tam anlamadım. keşke tarifi olsaydı denemek isterdim.
yarışmayıda Kemalin kazanmasına üzüldüm. Nurtenin hakkıydı.
ayrıca evdeki bayanların daha temiz yemek yaptıklarını söyleyen arkadaş sanırım mervenin lavaboyu eliyle açtığını görmemiş. gerçi ellerini sabunluyordu ama olsun. birde mutfağında köpek gezdiğini görmemiş. birde kemalin eldivenli elini çöpe sokup sonra patetes püresi yaptığını görmemiş, iyikide görmemiş :roflol:

merve ve seranın evine gidilmez bence ne öyle suratları ask sylenmeler filan
ben alexi cok sevdim cok şekerdi bence
nurten hanımda biinci olmalıydı bence

Ben orjinal yemekleri denemeyi seviyorum..Sera nın yemeklerinin tadına bakmayı isterdim..:1rolleyes:

Kemal beyin birinci olmasini resmen sok icinde izledim.Adam herseyi rezil etti.Tatli neydi oyle ustunden kamyon gecmis gibi hele pilava ne demeli.Yani ben o yarismada olsaydim kesin o sonuctan sonra kocaman yuh cekerdim.Goz var nizam var damak var.O insanlar o adama nasil o kadar puan verdi anlamadim.Kesin hepsi korktu ondan.Sonuclari ogrenince bizi dover mover diye.Birde ortalikta tas firinim diye geziyo senin her yerin kaya firin olsa ne olur be.Tas firinsin ama yemek programinda kadin gibi yemek yaptin misafir agirladin.Asabim bozuldu valla klava:

bu bölümü benim yazdıklarım için mi dediniz bilemiyorum ama ben üzerime alınayımyerimseniben

evdeki bayanlar daha temiz yapıyor demedim de,bu yarışmadakileri görene kadar temiz yapıldığını sanırdımCADIARZU

Haliyle insanların özel hallerini bilmiyoruz ama bunların sayesinde röntgen çekiyoruz maşallah kaydirigubbakcemile

izlemeyeceğim dedikçe merak ettim.kendime kızıyorum...

Son düzenleme:

utanmafdan bıde yalan soyledı cig köfteyı ben yaptım dıye
anlattı bıde hayalınde nası yaptıgını
yapmacık tavırlar sergiledi oynadı
2 gun once tas fırın erkegıyken kendı evınde süt dokmus kedı tavırları sergiledi palyoço

merve ve seranın evine gidilmez bence ne öyle suratları ask sylenmeler filan
ben alexi cok sevdim cok şekerdi bence
nurten hanımda biinci olmalıydı bence

aynen..kaydirigubbakcemile5
ınsan ıkısının surat ıfadesını gordukten sonra bırak yemegı evlerıne bıle gırmek ıstemez..:dilcikar:

taşfırınmış
2 kişilik arasındakalmış bence o
ayrıca türk erkeklerini silah meraklısı karşındaki insanın kılıgına kıyafetine sataşan tesbih sallayan insanlar olarak gösterdi
hiç begenmedim

aynen..kaydirigubbakcemile5
ınsan ıkısının surat ıfadesını gordukten sonra bırak yemegı evlerıne bıle gırmek ıstemez..:dilcikar:

tabi ya
ne yaptıın degil nasıl davrandıgın önemli bence
yani engüzel şeyi bile yapsalar surat asık söylenen en ufak bişeye sert cevaplar
alax bile dili dönmeye dönmeye gularyuz önemlııı deyip duruyor degil mi ya

ya daha yeni bitti haberler girdi araya yine yemekteyiz programi.. krizden dolayi demesinler bana vallahi bu sefer ben kriz gecirecegim

ben bukadar mıncık mıncık dolu dekorasyon sevmiyorum evlerde sıkıntı bastı izlerken. bunun dışında seranın yemekleri farklıydı hele enginarlı karidesli salata muhteşem .tatlıyı ise tüm yarışmadaki tatlılar içinde birinci seçtim valla tadını bilemeyeceğim ama muhteşem görünüyor ve çok zahmetli

Hemşerilerimi seviyorum işte böyle..Değişik tadlara,orjinal yemeklere kapalı değiller...cokacimcoook :1hug:

Ben de en kısa zamanda aklımda kaldığı kadarıyla tatlısını denemek istiyorum...a.s

Ee arkadaşlar dedim ben bu puan işi tam adeletli değil diye hak eden biri varsa nürtendi neyse alan aldı çekini yani parasınııı
bizede çene yormak düşüyor

ya ben sera'nın yemeklerini merak ettim aslında. karidesli enginar hoş olabilir mesela, tatlısının yapılışını çok beğendim.. denemek isterdim yanii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…