Yemekteyiz - Show Tv

Kadının yemekleri heba oldu yazık...Halbuki baya uğraşmıştı..Öyle uyduruk dandik değildi..Keşke bu kadar uğraşmasaydı ..Onlara bir pirinç çorbası bir mevsim salatası yeterdi..Bildikleri ile yetinsinler..Yeni lezzetler nelerine gerek...:dilcikar:
Bir de sanki kadın uğraşmamış gibi konuştular..Yazık bence....

ya ilk defa merveye hak veriyorum

bende asla karides yiyemem yani hatir icin bile olsa kesinlikle yiyemem günah olmasin ama görünüsü bile igrenc :S

ayneeeenn şakkıdı
bende öyle düşünüyoruuum, yemekler hoş gözüküyor bencedee..

sera hanimda en cok üzüldügüm sey hepsinin tatliyi hazir sanmalari oldu

yazik o kadar ugrasti etti ve zaten tek begendikleri sey tatli oldu ama onuda hazir almistir dediler yazik o kadar ugrasti :S

merve ,sera için hiç emek vermemiş diyor..pes artık..yemeklerini beğenmemiş olabilir ama kadın bence mervenin 20 katından fazla uğraştı yemekler için...Kendisi hazır yufkalara sarıp börek yaptı ya..kaydirigubbakcemile3

Hanımlar siz nerden izliyorsunz bizde daha tatlıya geçmediler

sera hanimda en cok üzüldügüm sey hepsinin tatliyi hazir sanmalari oldu

yazik o kadar ugrasti etti ve zaten tek begendikleri sey tatli oldu ama onuda hazir almistir dediler yazik o kadar ugrasti :S

yaaa ama söylemeyiin, bende tatlı servisini bekliyorum meselaaa ne dicekler diye :sm_confused:

seranın tokgelin dedği kadarvarmış bnce :dilcikar:
çok sert duruyor sert davranıyorklava:
alex deçok tatlı a.s.
arkadaşalr kemali ahuya aşk ilan eden kişi diyodunuzya o gökhan die:jeyyar:
birisiydi ama kemal gökhana cidden çok bnziyor

güzel hazırlandı kadın ama bunlar ne anlar yemekten kültürsüz..insanlar

Ben de çok severim ve iyi yaparım göveçte beşamal soslu mantarlı karides...cokacimcoook

simdi tekrarini izlerken gördüm kemalin aciklamasi cok hosuma gitti

ben birinci olmicaksam nurten abla olsun cünkü benden iyidi benden daha cok emek sarfett falan dedi

bu yarismada hic kimse kolay kolay "o benden iyidi" demez ama yigidi öldür hakkini yeme der gibi itiraf etti :)

geldim gidiyorum ama itiraf etmek istedim adaşım falan ama merveden nefret ettim ayy ne itici kız öyle yaa.

Hemşerilerimi seviyorum işte böyle..Değişik tadlara,orjinal yemeklere kapalı değiller...cokacimcoook :1hug:

Ben de en kısa zamanda aklımda kaldığı kadarıyla tatlısını denemek istiyorum...a.s

kesinlkle doğru tesbit farklı tatları çok merak eder ve her fırsatta denemeyi isterim .
ayrıca bir yandan izlerken deli oldum enginarada karidesede bayılırım denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim cokacimcoook
bu arada eşim merveyi izlerken ''bir kadın bu kadar nasıl çirkin olabilir ha aşkım'' dediiii :roflol: sera çok bozuldu yorumlara yazık kadına hele merve rezene salatasına zahmesiz rokanın üstüne rezeneyi koymuş dedi sen ne yaptın şekerim turp havuç rendesi başka birsey yok peeeehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…