güzel hazırlandı kadın ama bunlar ne anlar yemekten kültürsüz..insanlar
kesinlkle doğru tesbit farklı tatları çok merak eder ve her fırsatta denemeyi isterim .
ayrıca bir yandan izlerken deli oldum enginarada karidesede bayılırım denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim cokacimcoook
bu arada eşim merveyi izlerken ''bir kadın bu kadar nasıl çirkin olabilir ha aşkım'' dediiii :roflol: sera çok bozuldu yorumlara yazık kadına hele merve rezene salatasına zahmesiz rokanın üstüne rezeneyi koymuş dedi sen ne yaptın şekerim turp havuç rendesi başka birsey yok peeeehhh
seranın mutfakta merveye yaptıgı tekme hareketini gördünüzmü kızlar...klava:
ne olursa olsun 50 küsür yaşındaki bi kadına yakışan hareket degildi....kötükedihüso
gerçek yüzünü bence bu gece belli etti hatun....
delikafadulden bende bayılırım karideseeeee, hatta canım çekti bi karides güveeeçç cokacimcoook
ne olursa olsun 50 küsür yaşındaki bi kadına yakışan hareket degildi....kötükedihüso
onlar birde jumbo karidesti.. offf. canım yine çekti..... gece gece yapılmaz ki bu eziyet...karides kokteyle de bayılırım ben.......cokacimcoook..
ay o merve ne gıcık insan yarabbim
mıymıymıymıy pek mıymıntı
çekivercen azının ustune tokatı :)
karidesi sewmiomuss acaba hayatında hiç karides yemiş mi
parasından haberi war mı acaba
ya canim iyide o zevk meselesi
ben merveyi desteklemiyorum gercekten uyuz bi tip ama bende karidesi hic sevmem ki almanyada karides cok tüketiliyo ama hic yemedim yemekte istemiyorum
tabi merve yemiceni biraz daha güzel bi dille söyliyebilirdi sanki iyyy istemiyorum gibi oldu söyleyis tarzi yanlisti ama genede zevkler ve renkler tartisilmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?