Yemekteyiz - Show Tv

güzel hazırlandı kadın ama bunlar ne anlar yemekten kültürsüz..insanlar

dedim ya bir şehriye çorbası ,bir kuru fasulye pilav bir de mevsim salatası...yete di onlara..İnsan bu yemekleri günlük hayatında her zaman yer..Ama yemek davetlerinde değişik yemekler denenmeli bence...

İzmirlileri seviyorum...:asigim: Şeniz

seranın mutfakta merveye yaptıgı tekme hareketini gördünüzmü kızlar...klava:
ne olursa olsun 50 küsür yaşındaki bi kadına yakışan hareket degildi....kötükedihüso
gerçek yüzünü bence bu gece belli etti hatun....

Sera nın yaptığı hareket hoş değildi ama Merve insanı çileden çıkartır...

delikafadulden bende bayılırım karideseeeee, hatta canım çekti bi karides güveeeçç cokacimcoook

onlar birde jumbo karidesti.. offf. canım yine çekti..... gece gece yapılmaz ki bu eziyet...karides kokteyle de bayılırım ben.......cokacimcoook..

merve hakediyor valla..... deli eder adamı.....................

merve hakketti bence çok kıl dogal diik bikere...

Hazır diyenler utandımı acaba

ay o merve ne gıcık insan yarabbim
mıymıymıymıy pek mıymıntı
çekivercen azının ustune tokatı :)
karidesi sewmiomuss acaba hayatında hiç karides yemiş mi
parasından haberi war mı acaba

merve: hazirlanan sofralardan yada en azindan servisden, öyle diim, en iyisi benimkiydi

tabi tabi ne demezsin catallari unuttugu ve hamsi icin yarim saat beklettigini hesaplamazsak :roflol:

ayrıca kadın resmen tatlı yaptı profesyonel bi tatlıydı yani
5 günün en iyisiydi diyebiliriz baklava ve bu....
hazır dıyen merve suan kıpkırmızı olmustur herlde... bu arada bırıncıyı açıklıyım
kemal ((

onlar birde jumbo karidesti.. offf. canım yine çekti..... gece gece yapılmaz ki bu eziyet...karides kokteyle de bayılırım ben.......cokacimcoook..

evet jumbo pembiş pembiş oooofffff yenmezmi oooo böcük demesinler lütfen karidese ..çok şirin pörtlek gözlü pembişlerim beniiimm :asigim: cokacimcoook ay ne kadar yemek düşkünü olduğumu belli ettim galiba demii

ay o merve ne gıcık insan yarabbim
mıymıymıymıy pek mıymıntı
çekivercen azının ustune tokatı :)
karidesi sewmiomuss acaba hayatında hiç karides yemiş mi
parasından haberi war mı acaba

ya canim iyide o zevk meselesi

ben merveyi desteklemiyorum gercekten uyuz bi tip ama bende karidesi hic sevmem ki almanyada karides cok tüketiliyo ama hic yemedim yemekte istemiyorum

tabi merve yemiceni biraz daha güzel bi dille söyliyebilirdi sanki iyyy istemiyorum gibi oldu söyleyis tarzi yanlisti ama genede zevkler ve renkler tartisilmaz :)

canım tabiki zevk meselesi ama bi yemege nimete berbat denmezkötükedihüso
onu bulamayanlar war tabi nerde mervedeki o kafa
bak canım hiç yemedim yazmıssın ama bı yesen gerçekten super :hooray:
tavsiye ederim:asigim:

Kemal çigköfteyi iteledim arkadaşlara dedi yaaa....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…