Yemekteyiz - Show Tv

canım tabiki zevk meselesi ama bi yemege nimete berbat denmezkötükedihüso
onu bulamayanlar war tabi nerde mervedeki o kafa
bak canım hiç yemedim yazmıssın ama bı yesen gerçekten super :hooray:
tavsiye ederim:asigim:

berbat lafini sanirim karides icin diil baska bi yemek icin demisti ama nolursa olsun nigmettir kadin emek vermis yapmis öyle demesi cok gicikti

valla hic yemedim yemeyide düsünmüyorum

tabi nigmettir Allah günah yazmasin ama görünüsünü bile sevmiyorum canim ya :)

abimin sevgilisi cok seviyo biara ugrasmisti bi kere tad diye ama yiyemedim :1no2:

ya kizlar var ya hic biri seraya cicek getirmedi bu kadar olmaz

ben en azinda nurten hanimin cicek getirmesini beklerdim cünkü sera kimseye eli bos gitmedi

yarisma sonunda da söyledi zaten ben vazolari bile cikarmistim bizde adettir herkes biyere giderken cicek getirir ama getirmediler diyo

alexin yaptığı tramisunun tarifini alan war mı warsa yazarsa ii olur şimdiden tşkler

cnm bisküvileri kahveye bandırdı sosu için italyan peyniri sıvı biseydi hazır alınan bişey (adını unuttum) 2 yumurta sarısını çırptı şekerde koydumu yoksa kremamı koydu orasınıda tam hatırlayamıyorum valla ben bu kadarını hatırladım cnm netten tekrar izleyebilirsin

hepsı orda emeklerıyle bırseyler yapmaya calıstılar..Hepsı ayrı ayrı guzeldı ama sonucta en ıısı bnce nurten.dı ılk cıkanlara her zaman haksızlık yapıldıgı kanısındayımm zaten kendılerı de söylüyorlar keske sıze daha fazla puan verseydım dıe.. Merve cok kötüydü ama emek yıne de .. Alessandro yemek yaparken emegını ve sevgısıne de kattı emınım kı kazandıkları 10.bın ytl deıl bırlıktelıklerı olacaktır =)

''ben çok şaşırdım'' der kemal
sblue da cvb verir ''bende çok şaşırdım''

Bende katılacam bu yarışmayaaaaa....delikafadulden
Yemek yapmaktan pek anlamam ama .....
Kendimi çok pis GURME hissediyorumm....kötükedihüso

alessandro çok sevimli gerçekten..... onun daha çok ihtiyacı vardı keşke o kazansaydı ama kısmet..

Merve kendini daha yüksek puana layık görüyormuş.HAHAHAYTTTTTTTTTTTTT :mymeka:

kaç gündür izlemedim ben ya neler olmuş neler. kel kemal kazandı demek yarışmayı

kızlar haftaya yarışacaklar göründü mü?
merve yüksek puan mı beklemiş:roflol::roflol::roflol:

amann ben hiç beğenmedim bu haftaki sonucu ya
alessandro kazansaydı keşke.türkiyede fakir insan çok yarısını onlara verecektim dedi.Kemal de bu düşünceye saygı duyup yarısını verme nezaketi göstebilirdi ama onda o düşünce nerdee.haketmediği halde para benim hakkımdı diyor halen.birde çok yalancı ya.rezene salatası daha önce 2-3 kez yedim dedi ,yemek esnasınsa seraya ilk kez yedim dedi.

bence kemal hakediyodu ve hakedende kazandı zaten ama nurtenede yazık olmadı değil yani

aynen katılıyorum.benim aklımdan geçenleri yazmışsın arkadaşım.kemal evinde süt dökmüş gibi davranmasaydı o puanı alamazdı:1rolleyes:..ayrıca çiğ köftenin hazır olduğunu gördüklerinde o parayı helal etmezler ona.:1shok:.nasıl yüzlerine bakıp görüşecek onlarla ..keşke alessandro kazansaydı yada nurten hanım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…