Yemekteyiz - Show Tv

laz kızı çok hoştu ya ben çok beğendim zeynebi bende bir laz kızı olarak kaydirigubbakcemile2inşallah birinci olur yemekleride çok güzeldi cokacimcoooksofrasını çok güzel süsledi :1rolleyes:solonuna bittim ne kadar süper bir dekorasyon yapmış ilk defa o renklerde bir solon gördüm genelde koyu renk olur onunki tam benliklülülülülülü kendi salonuma girmek dahi istemiyorum onu gördükten sonra benimki kahve tonlarında...senağlamasenağlamasenağlama

Bende Zeynep hanimi cok begendim.Sahsen gittigim evde o sekilde güler yüzlü karsilanmak mutlu eder beni.Evide bir harikaydi,masasinada bayildim.Icecek siselerini bile süslemek nerden aklina geldiyse süper bir detay olmus...

bu haftadakileri begendim ben bi sarı saçlı kadın hariçç..
tabagındakı herşeyii yedi bitirdi sonra ben begenmedim olduu...
belli o kadında nil şeyda leyla mükerrem potansiyeli varr..kaydirigubbakcemile3
zeynebide begendim çok cici yemekleride çok güzel yaptııı..

dibler halanın dediği gibi sarılarda sinsi olur oğlum diyoya bu sarı da öyle yedi yedi aç kaldım aç diyor şaşırdım doğrusu doysa ne olacaktı mutfağımı yiyecekti ne paraymış on milyar kazanmak için haksızlık yapıyolar daha fazla olsaydı para ödülü kimbilir daha neler yaparlardı.

bence dünkü çekim ekibinde bi cenabet vardı. bu kadar terslik olmazki canım..kadın moralini bozmadan günü kurtardı.bravo ...

ya dünn bu yarışmyı izlediğime lanet ediyom valla dün akşamdan beri canım nasıl profiterol istiyo anlatamam o kadar çok istiyorum ki hala aklımda yapıp tutturamazsam diye korkuyorum

zeynep hanım çok tatlı bi bayan, güleryüzlü, sevecen ve misafirperver görünüyordu. yemekleri içinde bayağı uğraştı. çeşit çeşit yaptı, hiç hazır kullanmadı.bayağı heyecanlıydı ama olur o kadarda.
ama bugünkü fragmanlardan gördüğüm kadarıyla sert eleştirileri olacak gibi. şimdiden bişey demiyorum. hepsini bi izleyelim bakalım.
iş bilmeyen iş beğenmez derler ya, aynen öyle oluyo, hiç bir yemek beğenmeyen kişiler kendileri berbat şeyler yapıyorlar. konuşmaya gelince ise çene maşallah :roflol:
diğer kişileride bi izledikten sonra daha objektif karar verebiliriz.

çok uymlu bir ekip gibi gözüküyorlar
ama ben zeynep hanımda huylandım biraz
bugün tırnaklarını çıkaracak gibi gözüküyor
hadi hayırlısı bakalım
zeynebe dikkat bugün bence :jeyyar:

Ben önümüzdeki günlerde Zeynep hanım hakkındaki bazı fikirlerin ters yönde değişeceğini düşünüyorum...

delikafaduldenzeynep hanım butun aksıkılıkere ragmen yenegını cıkardı
cok heyecanlıydı
yemeklerını menüsünü sofrasını pratıklıgını cok begendım sahsen
kaydirigubbakcemile5
ben olsam heralde ılk elektırık gıttıgınde havclu atardım delikafadulden
bu acıdan tebrık ediyorum
ben begendım sahsen zerynep hanımı
ama ılk yarısmacılara ıyı deyıp yanılıyo da olabılıyoruz bu karakter acısından soyledım, yemekleerı sofrası cok hos tu bence
kadınlar kıskandıgı ıcın dusuk puan verdıler bence

Gülümsemek,güler yüzlü olmak elbette güzeldir..Ancak güler yüzlü olmakla laubalilik derecesinde yapmacık bir edayla ona buna kıkırdamak çok farklı geliyor bana...gamyoncuiremsu

Bakalım bu gün neler olucak...:1rolleyes:

One bende cok merak ediyorum CADIARZU

sarısın hanım adını bılmıyorum, neyse butun hafta boyunca hıc bısey begenmeyecek bence
sofrada guzel dedı
sonra doymadım dedi
ınsanların gözlerın ıcıne baka baka, ve daha sonra ızlencegını bıle bıle nası yalan soyluyo, yada 2 yuzluluk , nası yapıyo anlamıyorum
cesaret ısı vala tebrık ederım onu bu bakımdan benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…